thanos77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια απο χτες εχω ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει ο υπολογιστης τον εξ σκληρο δισκο..μολις τον αποσυνδεω απο το usb και τον ξανασυνδεω μου πεταει ενα μυνημα πως αυτη η συσκευη μπορει να τρεξει καλυτερα σε μια συσκευη usb 2.0...οποιος ξερει ας με βοηθησει γιατη ειχα πολλα αρχεια και δεν θελω να τα χασω
filip123go Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλη θύρα usb η σε άλλον υπολογιστή...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ίσως και καλώδιο. Να αποφεύγεις τις μπροστά θύρες.
elena29ps Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου,και γω εχω παρόμοιο πρόβλημα και δε ξερω τι vα κανω!εχω wndows vista στο λαπτοπ μου και ειχα αγοράσει ένα εξωτ. σκληρό αυτόν :http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10270 και ενώ όλα δούλευαν καλά κάποια μέρα τον σύνδεση σ κάποια θύρα και δεν τον αναγνώριζε καν...ούτε μήνυμα δεν έδειχνε ούτε τπτ...ενώ δουλεύει καλά ο δίσκος..δε ξέρω μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και εμένα..έχω προβληματιστεί και δε θέλω να χάσω τα αρχεία μου.. (έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες )
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ενώ δουλεύει καλά ο δίσκος.. Εννοείς πως τον ακούς να κάνει θόρυβο..; Μπορεί να έχει χαλάσει ο controller του κουτιού, οπότε πρέπει να τον βγάλεις..
elena29ps Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ισως..γιατι ναι κανει θόρυβο και και φαίνεται κ το χαρακτηριστικο φώς που έχει το μοντέλο αυτό του δίσκου..δε ξέρω πως να τ βγάλω όμως...δε μου χει ξανατύχει παρόμοιο με δίσκο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Οι βίδες πρέπει να κρύβονται στα ποδαράκια. Βγάλε μια φωτό από κάτω, αλλιώς μπορεί να ψάξεις και στο google..
elena29ps Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μπα φίλε μου δε βοηθαει αυτο...δε βλέπω βίδες..αλλα ετσι κι αλλιως δε μπορω ν τ κανω..δεν υπάρχει άλλος τρόπος...???έστω αν μπορουσα ν σωσω τ αρχεια κ να δωσω στην εταιρεια τ δισκο μ ν τ φτιαξει...ειναι καινουργιος κ εχει εγγυηση !δε ξερω....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πάρε μια ιδέα στο παρακάτω βίντεο.Δύσκολο το βλέπω να το αποφύγεις. Η εγγύηση είναι δώρον άδωρον, διότι δεν θα σου επαναφέρουν αρχεία. http://www.youtube.com/watch?v=kncUosYp0HI&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.