Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση - Υπάρχει κάτι που να ενώνει τα cloud;

mindtrapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλό αυτό που ζητάω αλλά δύσκολο μάλλον να υπάρχει κάτι. Οπότε απευθύνομαι στα πλήθη.

Υπάρχει κάτι που να βλέπει όλα τα account που έχουμε σε cloud services (dropbox, amazon, skydrive, sugarsync κτλ) και να τα κάνει όλα assign σε ένα τοπικό folder; Έτσι ώστε να συνδυάζουμε τα GB από διάφορες υπηρεσίες αλλά τα αρχεία να αποθηκεύονται σε έναν φάκελο τοπικά.

Χλωμό αλλά ελπίζω...

Δημοσ.

Ποιο το νόημα να έχεις αποθηκευμένα αρχεία σε Online υπηρεσίες όταν τα έχεις σε τοπικούς φακέλους;

Αν θέλεις κάτι τέτοιο στήσε έναν ftp sevrer στο σπίτι και να έχεις πρόσβαση από παντού.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι θέλεις.

Αυτό που κατάλαβα είναι: τα αρχεία που έχεις σε ιντερνετικούς file servers να είναι στο δίσκο σου αντί για τους server εκείνους και να έχεις πρόσβαση σε αυτά μέσω των λογαριασμών που έχεις στις υπηρεσίες αυτές.

Αν είναι αυτό που θέλεις, τότε νομίζω ότι πιο πολύ κατευθύνεσαι σε αυτό που είπα (ftp servers).

Αφού θα είναι έτσι κι αλλιώς ανοιχτός ο υπολογιστής σου για να υπάρχει πρόσβαση στα αρχεία αυτά, στήνεις και έναν ftp server και τελείωσε. Ούτε signup/login σε υπηρεσίες, ούτε client installers, ούτε περιορισμοί σε gb, ούτε τίποτα.

Αν εννοείς κάτι άλλο... δεν ξέρω.

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα είναι: τα αρχεία που έχεις σε ιντερνετικούς file servers να είναι στο δίσκο σου αντί για τους server εκείνους και να έχεις πρόσβαση σε αυτά μέσω των λογαριασμών που έχεις στις υπηρεσίες αυτές.

Κοίτα βασικά θέλω κάτι που δουλεύει όπως το dropbox αλλά να συνδυάζει και άλλα services μέσα. Με το dropbox κάνεις ένα folder από τον υπολογιστή σου sync στο server της dropbox και έχεις τα αρχεία και στο folder και στο cloud. Και σε όποιον άλλο υπολογιστή έχεις dropbox υπάρχει το folder με αυτά τα αρχεία μέσα. Ε εγώ θέλω όταν τελειώσει ο χώρος στο dropbox να ανεβαίνουν αρχεία και σε άλλες υπηρεσίες ώστε να έχω πιο πολλά GB free. Δύσκολο, το ξέρω.

Δημοσ.

Αν θέλεις να το κάνεις με έναν client σε όλες τις υπηρεσίες και μάλιστα να γίνεται seamless integration σε όλες αυτές, τότε μάλλον θα απογοητευτείς.

Δημοσ.

Δες το Gladinetκαι ενα tutorial του.

Ευχαριστώ πολύ, ωραίο φαίνεται. Δεν υποστηρίζει μερικά βέβαια αλλά εντάξει αν έχουν δικό τους client κάτι γίνεται. Θα το ψάξω περισσότερο αύριο.

Δημοσ.

Κοίταξε... Και μόνο τα 25 gb του Skydrive να εκμεταλλευτείς νομίζω είσαι καλά. Εχει περάσει καιρός απο τότε που το είχα ψάξει αλλα αν θυμάμαι καλά υπάρχουν κ άλλες υπηρεσίες τύπου Gladinet. Απλα εμένα με είχε βολέψει περισσότερο αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...