maparios Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 καλησπέρα! θα ήθελα να μάθω κιθάρα..και θα ήθελα να μου βρείτε ή να μου προτείνετε αν μπορείτε μια κιθάρα + έναν μικρό ενισχυτή ίσα ίσα για την εκμάθηση κιθάρας (δεν θα πάω σε δάσκαλο) αλλα επειδή υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να μου αρέσει,και να παίξω σε μπάντα με κάτι συμφοιτητές μου...και δεν θέλω να ξαναδίνω λεφτά μετα για να πάρω κάτι καλύτερο τι προτείνετε;; 200 το ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 250 € ,,, :/
maparios Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εγω είμαι αριστερόχειρας όμως ξέχασα να το αναφέρω πιο πάνω..αν πάρω κανονική κιθάρα για δεξιόχειρες,θα δυσκολευτώ πολύ;;
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Πολλοι κιθαριστες που ειναι αριστεροχειρες παιζουν με κιθαρα δεξιοχειρων.Αναμεσα τους ο καλυτερος κιθαριστας blues: ο ΒΒ King, o Gary Moore, o Noel Gallagher (Oasis), Ritchie Blackmore(Deep Purple),Joe Perry(Aerosmith).Οπως βλεπεις δεν ειναι και μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας,βεβαια ειναι και αναλογα την περιπτωση του καθε ανθρωπου.Το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να δοκιμασεις εσυ ο ιδιος πια σου "καθεται" πιο καλα και να επιλεξεις.
maparios Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 σε ευχαριστώ πολύ φίλε! θα πάρω μια emp για αριστερόχειρες,καθώς μου φαίνεται ''το ίδιο'' απλα ενα μικρο θέμα με την ταχύτητα υπάρχει..το οποίο λίνετε με τον καιρό 1000 ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.