DoukiMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 παιδιά παίζω οτιδήποτε παιχνίδι. έχει διαφορά το optical από το laser? θα το συνδυάσω με ένα razer sphex όποιο μου πείτε πάω σε λίγο και το παίρνω.
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγώ έχω Imperator με Sphex και είναι κούκλα.. Πάει φοβερά
agelosLX Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Νομίζω το Imperator έχει κάποιο θεματάκι με τον άξονα ψ. Έχει κάποια βίντεο στο youtube που το δείχνουν. Επίσης είναι λίγο πιό μικρό από το Deathadder αλλά αυτό εξαρτάται από το τι χέρι έχεις
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Προσωπικα διαθετω το deathadder και ειναι τρομακτικα καλο. Εχει εξαιρετικη ποιοτητα στην αφη, κουμπια και ροδελα. Το γεγονος οτι ειναι οπτικο αντι για Laser εχει λιγη σημασια για το συγκεκριμενο ποντικι.
Doc1355 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως δέν έχω κανένα πρόβλημα με τον άξονα που λές, μιά χαρά δουλεύει
agelosLX Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Ναι δε νομιζω να συμβαινει σε ολα απλως αν δεις στο youtube εχει αρκετα βιντεο με το προβλημα αυτο.. Τελος παντων κατα τη γνωμη μου το Imperator υστερει του Deathadder ως προς το μεγεθος με το δευτερο να ειναι πιο μεγαλο και πιο βολικο.
ATiTool Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 axis tracking The mouse will move diagonally when you pick it up and put it back down again. Like in a game, you’re chasing a target, reposition the mouse, but after putting the mouse down the crosshair is not where you’d expect it to be. It’s just a little bit off. In the case of the Lachesis, it also meant that clicking the mouse on a soft mousepad would make the cursor move, even though you didn’t move the mouse. The light tilt caused by the press of a button made the cursor move by a few pixels. This problem is still present in the Imperator, but it’s greatly reduced., only when you press the mouse buttons really hard. Αυτο ειναι το θεμα του sensorα που φοραει το imperator,κατα τα αλλα ειναι σε ολα οκ χωρις προβληματα με negative - positive acceleration,jitter κ.τ.λ.,και επισης εχει και πολυ χαμηλο lift off distance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.