Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εξωτερικό σκληρό δίσκο...

NitromanseR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Έχω ένα πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου. Τον είχα πάνω στο PC και του μετέφερα κάποια πράγματα από το laptop και καταλάθος έπεσε (από ύψος κάπου μισό μέτρο), συνέχισε να δουλεύει κανονικά όμως, καθώς έμπενα σε φακέλους κτλ. Τώρα που τον έβγαλα και πάω να τον συνδέσω με το με το PC ή το laptop μου κάνει και καλά install new usb device και αφού το κάνει χωρίς πρόβλημα δε μπορεί να τον δει με τίποτα το PC/laptop.

Υπάρχει σωτηρία?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Δοκιμασε να τον συνδεσεις στο PC ενω εχεις βαλει ενα Live CD των Ubuntu και σε περιπτωση που το αναγνωριζει να κανεις backup τα αρχεια σου και μετα να το κανεις φορματ μεσω του Gparted Utility ετσι ωστε αν σωζεται να φορμαριστει και να αναγνωριζεται απο τα Windows...

Δημοσ.

Αφού σου έπεσε κάτω, προφανώς θα φαίνεται το χτύπημα, άρα η εγγύηση και να υπήρχε μας τελείωσε.

Αν ισχύει το παραπάνω, τότε άνοιξε το κουτί, βγάλε το δίσκο και βάλε τον ως εσωτερικό στο pc. Μπορεί με το χτύπημα να χάλασαν απλά οι usb υποδοχές του κουτιόύ ή κάτι άλλο τεσπα και ο δίσκος να είναι μία χαρά. Αν στον αναγνωρίσει λοιπόν, είναι όλα μέλι γάλα και απλά ψάχνεσαι για θήκη.

Δημοσ.

Λοιπόν, αρχικά έκανα boot από ένα CD που έχω πάνω Windows XP μπας και το δει από εκεί αλλά δεν έγινε τίποτα. Στη συνέχεια τον άνοιξα και τον σύνεδεσα στο PC μου (λογικά το έκανα καλά). Έκανα boot το PC και όταν άνοιξε άρχισε να κάνει install (έλεγε για κάτι Serial to USB) αλλά σταμάτισε κατά το install επειδή λέει έγινε unplug... Any ideas?

Δημοσ.

Στο περίπου τα λες τα πράμματα, και αυτό δεν βοηθάει. Αλλά τσεπα, ο δίσκος είναι 2.5 ιντσών, ή 3.5;

Με τί είδους σύνδεση, τον σύνδεσες στο PC; SATA; USB;

Δημοσ.

Στο περίπου τα λες τα πράμματα, και αυτό δεν βοηθάει. Αλλά τσεπα, ο δίσκος είναι 2.5 ιντσών, ή 3.5;

Με τί είδους σύνδεση, τον σύνδεσες στο PC; SATA; USB;

3.5'' με USB...

Δημοσ.

Σύνδεσέ τον εσωτερικά, και δες αν τον βλέπει το Active File Recovery. Αν ναι, δοκίμασε να τα πάρεις (shareware είναι, και η demo version απ' το site του επιτρέπει μόνο να δεις τον δίσκο και να τον σκανάρεις για αρχεία. Μετά ή τ' αγοράζεις, ή το βρίσκεις σπασμένο). Η ανάκτηση χρειάζεται άλλο δίσκο για να επιτευχθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...