chios Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 LED αγοράζεις μόνο για την εμφάνιση της και για να ψαρώνουν όσοι την βλέπουν αν θες να βλέπεις ταινίες τηλεόραση πας σε πλασμα και πάντα πανασονικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Γιατι θα το μετανοιωσει αν αγορασει LED? Σου απάντησε ο παρακάτω. Επίσης γιατί θα βαρεθεί γρήγορα τα έντονα ψεύτικα πλαστικά χρώματα και σε γωνία 30 μοιρών από την κάθετο θα βλέπει ένα θολό πράγμα. Στο τηλεοπτικό σήμα δε γενικά οι LCD είναι απαράδεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κάθε τεχνολογια έχει τα καλα της και τα κακά της. Απλά όλοι εκθειαζουμε τις LCD-led επειδή ευνοούνται απο το φωτεινό περιβάλλον των μαγαζιών και θαβουμε τις plasma, αλλα σε πραγματικές συνθήκες πιο σκοτεινού σαλονιού οι δεύτερες αποδίδουν καλύτερα σε σχέση με τις πρώτες. Κατα γενική ομολογία δεν υπάρχει τέλεια τηλεόραση ούτε τεχνολογια. Σε αλλα κερδίζεις σε αλλα χάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 όπως τα λέει ο φίλος Tony_Montana "Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα". Πάντως με την Sony 52LX900 που τσίμπισα είμαι καταευχαριστημένος!!!! Σε σχέση με όσες άλλες έχω δεί σε demonstration σε καταστήματα αυτή είναι κορυφαία, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οσο για την Samsung μακρυά και εκεί (Εγώ θα έψαχνα μεταξύ Sony - Panasonic - Philips) Για άλλη μια φορά η Sony έγραψε σε θέματα ηλεκτρονικών συσκευών..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakakiashu Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 11 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος LG cinema 3D http://spoiltops.blogspot.com/2011/05/3d-lg.html Με διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 όπως τα λέει ο φίλος Tony_Montana "Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα". Πάντως με την Sony 52LX900 που τσίμπισα είμαι καταευχαριστημένος!!!! Σε σχέση με όσες άλλες έχω δεί σε demonstration σε καταστήματα αυτή είναι κορυφαία, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οσο για την Samsung μακρυά και εκεί (Εγώ θα έψαχνα μεταξύ Sony - Panasonic - Philips) Για άλλη μια φορά η Sony έγραψε σε θέματα ηλεκτρονικών συσκευών..... Σε σχέση με όσες άλλες έχω δεί σε demonstration σε καταστήματα αυτή είναι κορυφαία. Αυτό ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει. Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τηλεοράσεις σε demonstration σε καταστήματα. Πιστεύω να καταλαβαίνεις γιατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Ποτέ δεν αποφασίζουμε για τηλεοράσεις σε demonstration σε καταστήματα. Πιστεύω να καταλαβαίνεις γιατί. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα: Έχει τύχει ουκ ολίγες φορές σε πολυκαταστήματα να βλέπεις δίπλα δίπλα 2 τηλεοράσεις εκ των οποίων η μια πανάκριβη (σε σχέση με τη δεύτερη) και με ξεπλυμένα χρώματα και δίπλα της το "κελεπούρι" με έντονα ζωντανά χρώματα και τιμή τη μισή από την άλλη... Όποιος κατέβει από το χωριό ξέρεις ποιο "κελεπούρι" θα φορτώσει στο ντάτσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Τα ξέρω πολύ καλά αυτα τα κόλπα. Άλλωστε ενα φεγγάρι (οταν είμουν 20) είμουν πωλητής σε μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών... οπότε ξέρω. Τον έβαλα τον πωλητή να μου βάλει την ίδια ταινία απο το ίδιο bluray player, και όπως επίσης εννοείται πρίν πρίν πάω στο καταστημα το είχα ψάξει. Αυτή η σειρά της Sony είναι πραγματικα διαμάντια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.