stratos_lag Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους!!! Είμαι καινούριος στο forum και επειδή σκοπεύω να αγοράσω καινούρια τηλεόραση για το σαλόνι θελω να με βοηθήσετε!!! Πρώτη μου επιλογή ΕΙΝΑΙ η samsung ue46d7000 46" και η Sony kdl46ex720! Αλλα μπορεί να πάω και στα ίδια μοντέλα αλλα σε 40". Θελω λοιπόν να μου πείτε την γνώμη σας!!!! Ευχαριστώ πολυ και περιμένω τις απαντήσεις σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλό είναι να μας βοηθήσεις για να σε βοηθήσουμε, απαντώντας σε απλές ερωτήσεις: 1. Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις; 2. Μέχρι πόσο μεγάλη (σε ίντσες) τηλεόραση θέλεις; 3. Για τι σκοπό θα την χρησιμοποιήσεις κυρίως; Ταινίες; Τηλεόραση; Σύνδεση με κονσόλα παιχνιδιών (PlayStation, XBOX); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 απο οτι βλέπω στα λεφτά που παίζεις μπορείς να κοιτάξεις και panasonic μεριά πηγαινε Plaisio η public και δες την TX-P50G30E διαβασε και review εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 απο οτι βλέπω στα λεφτά που παίζεις μπορείς να κοιτάξεις και panasonic μεριά πηγαινε Plaisio η public και δες την TX-P50G30E διαβασε και review εδω άπαιχτη τηλεόραση τόνυ θα την ευχαριστηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 και οι τηλεοράσης που λέει ειναι πολύ δυνατές. Απλως απο την στιγμή που θα παιξει στο 1200-1500 καλό είναι να δει πολλές τηλεοράσεις, Γιατί απο τα φορουμ ειναι στανταρ οτι ακρη δεν θα βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_lag Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέχρι 2000€ για 46 inches και 40inches και όσο για την χρήση την θελω για τα πάντα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αδερφέ ψάξε για την Sony 52LX900 52άρα 3D, FULL HD 1920X1080, LED. Την πήρα προχθές και έχω πάθει την πλάκα μου.... Μετα απο τρελό Deal με τον προιστάμενο του media markt τιμη απο 3200 στα 2600 και δώρο μια δωροεπιταγή 230 ευρώ να πάρω οτι θέλω απο τα media markt και 24 άτοκες δόσεις στην τιμή μετρητοίς Η τηλεόραση αυτή φιλέ είναι η υπέρτατη αγορά...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_lag Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αδερφέ ψάξε για την Sony 52LX900 52άρα 3D, FULL HD 1920X1080, LED. Την πήρα προχθές και έχω πάθει την πλάκα μου.... Μετα απο τρελό Deal με τον προιστάμενο του media markt τιμη απο 3200 στα 2600 και δώρο μια δωροεπιταγή 230 ευρώ να πάρω οτι θέλω απο τα media markt και 24 άτοκες δόσεις στην τιμή μετρητοίς Η τηλεόραση αυτή φιλέ είναι η υπέρτατη αγορά...... 52αρα φίλε μου θα πρέπει να βρω και άλλο σπίτι!!!! Το πολύ μέχρι 46 ιντσών.. Έχω φάει όλα τα μαγαζιά να μου πουν ποια είναι καλύτερη σε αυτές τις διαστάσεις, με αυτά τα λεφτα και με αυτά τα χαρακτηριστικά! Ο καθένας μου λέει άλλο!! Απ'οτι είδα η Sony έχει απίστευτο 3D και πολύ καλή τιμή. Η Samsung έχει απίστευτη οθόνη με πολύ εντυπωσιακά χρώματα, αλλά το 3D της δεν έλεγε και πολλά. Η Lg έχει πολύ καλό 3D αλλά να σας πω την αλήθεια δεν την έχω ψάξει και πολύ! Οπότε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Οπότε, αυτή που σου είπε ο Tony Montana. Σε 46ίντσες αν βλέπεις γύρω στα 2-2,5 μέτρα , 'η 50'αρα αν είσαι μέχρι 4 μέτρα το πολύ πολύ. Ούτε να κοιτάξεις LED και κουραφέξαλα. Θα το μετανοιώσεις σε λίγο καιρό. Άσε που με 1.300€ παίρνεις 50άρα τηλεορασάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη Hernandez30 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αδερφέ Δικιά μου γνώμη και άποψη: Μακρυά απο LG Κοίτα το ανάλογο μοντέλο της Sony που σου ειπα σε 40αρα και 46 ιντσες 40LX900 τιμή μαζί με γυαλία 1290 ευρώ 46LX900 τιμή μαζί με γυαλιά 1700 ευρώ Τις έχω δεί και αυτές στο Media Markt και οι τηλεοράσεις τα σπανε 200MHZ Motion Flow, Εκπληκτικό 3D που δεν έχει καμία αντίστοιχη TV άλλης εταιρίας, τρομερά και έντονα χρώματα Καμία σχέση με όλες τις άλλες που είχα δεί και σε Πλαισιο και σε Saturn κτλ. Απλά διάλεξα την 52αρα επειδή η αγοράζεις η δεν αγοράζεις τηλεόραση.... να το ευχαριστηθείς και λίγο Πήγαινε δές τις όπου υπάρχουν ανοιχτές και θα με θυμηθείς...... Βέβαια αν πας τελικά σε Panasonic θα πάρεις δώρο την ταινία Avatar 3D Bly ray που είναι αποκλειστικότητα της Panasonic. Η ταινία δεν πωλείται πουθενά ξεχωριστά σαν απλή αγορά και δεν θα πωλείται και μέχρι τα μέσα 2012. Μόνο στο ebay την πουλάνε την ταινία κάποια παλουκάρια σε μαύρη αγορα (100 ευρώ) Άστα να πάνε ένας επιπλέον λόγος που αγόρασα τέτοια τηλεόραση ήταν να δώ την μαγεία του Avatar σε 3D στο σαλόνι μου.....Έχω τσαντιστεί άγρια με αυτά τα μαρκετίστικα κόλπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέχρι 2000€ για 46 inches και 40inches και όσο για την χρήση την θελω για τα πάντα!!!! Λοιπον φίλε μου , εγω θα σου πω άλλη μια φορά να πας να δεις την panasonic. να ξερεις oi σειρές που εχουν στο κωδικό το 3 ειναι φετινές και oi σειρες που εχουν το 2 ειναι οι περσινές. Εγω πανω ειπα την 50GT30 που είναι φετινή. Αν ειναι μεγαλη για το σαλόνι σου και θες πιο μικρή παρε την περσινή πανασονικ 46VT20. η τηλεόραση είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. πανασονικ 46vt20 εχει πεσει παρα πολυ η τιμη της επειδη ερχεται σιγα σιγα η VT30. Αν θες να παρεις 3D μην παρεις LCD-LED λογω crosstalk σε σχεση με την πανα. Στο public ειχα δει και το 3D της Sony και της Panasonic VT20. Πηγαινε να το δεις και μονος σου ,να μην νομίζεις οτι σου λέω κουταμάρες. H πανασονικ στις τηλεορασεις αυτή τη στιγμη ειναι οπως η DEll στις οθονες. βαλε στο Google panasonic vt20 και δες σε ολα τα φορουμ ευρωπαικα και αμερικανικα να δεις τι βαθμολογίες περνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_lag Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αδερφέ Δικιά μου γνώμη και άποψη: Μακρυά απο LG Κοίτα το ανάλογο μοντέλο της Sony που σου ειπα σε 40αρα και 46 ιντσες 40LX900 τιμή μαζί με γυαλία 1290 ευρώ 46LX900 τιμή μαζί με γυαλιά 1700 ευρώ Τις έχω δεί και αυτές στο Media Markt και οι τηλεοράσεις τα σπανε 200MHZ Motion Flow, Εκπληκτικό 3D που δεν έχει καμία αντίστοιχη TV άλλης εταιρίας, τρομερά και έντονα χρώματα Καμία σχέση με όλες τις άλλες που είχα δεί και σε Πλαισιο και σε Saturn κτλ. Απλά διάλεξα την 52αρα επειδή η αγοράζεις η δεν αγοράζεις τηλεόραση.... να το ευχαριστηθείς και λίγο Πήγαινε δές τις όπου υπάρχουν ανοιχτές και θα με θυμηθείς...... Βέβαια αν πας τελικά σε Panasonic θα πάρεις δώρο την ταινία Avatar 3D Bly ray που είναι αποκλειστικότητα της Panasonic. Η ταινία δεν πωλείται πουθενά ξεχωριστά σαν απλή αγορά και δεν θα πωλείται και μέχρι τα μέσα 2012. Μόνο στο ebay την πουλάνε την ταινία κάποια παλουκάρια σε μαύρη αγορα (100 ευρώ) Άστα να πάνε ένας επιπλέον λόγος που αγόρασα τέτοια τηλεόραση ήταν να δώ την μαγεία του Avatar σε 3D στο σαλόνι μου.....Έχω τσαντιστεί άγρια με αυτά τα μαρκετίστικα κόλπα.... Επειδή σε κόβω για αρκετά ψαγμένο τύπο θα ήθελα να μου κάνεις μια σύγκριση μεταξύ της Sony που μου προτείνεις και τις Samsung ue46d7000 Πες μου την γνώμη σου και ποια θα διάλεγες από τις δυο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ασχετο εχει ερθει Ελλαδα και η VT30 http://www.perfectimage.gr/2011/04/28/panasonic-tx-p50vt30/ http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/in-depth-review/7980-panasonic-tx-p50vt30e-review.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Επειδή σε κόβω για αρκετά ψαγμένο τύπο θα ήθελα να μου κάνεις μια σύγκριση μεταξύ της Sony που μου προτείνεις και τις Samsung ue46d7000 Πες μου την γνώμη σου και ποια θα διάλεγες από τις δυο? Ευχαριστώ panasonic με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ούτε να κοιτάξεις LED και κουραφέξαλα. Θα το μετανοιώσεις σε λίγο καιρό. Γιατι θα το μετανοιωσει αν αγορασει LED? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.