Προς το περιεχόμενο

Αλλοίωση φωτεινότητας στις γωνίες LG 32LD450 32"

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τη συγκεκριμένη τηλεόραση

LCD-TV : LG 32LD450 32"

http://www.5050.gr/productdetails.aspx?product=3de0d5af-1413-4a29-b753-f9211e849823

Την οποία την πήρα απ το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 7 μήνες .Και το πρόβλημα που έχω είναι οτι στις γωνίες πάνω αριστερά-δεξιά και κάτω αριστερά-δεξιά φαίνεται σαν να χάνει την φωτεινότητα της .

Τί να κάνω ,να πάρω τηλέφωνο στο Πλαίσιο να τους πω να μου την αλλάξουν?Και αν δεχτουν τελικά πόσο καιρό θα τους πάρει?

Δημοσ.

Εφ'οσον ειναι ακομη μεσα στο χρονικο οριο της εγγυησης το καλυτερο ειναι να τους ενημερωσεις για το προβλημα και να ελπιζεις πως θα στην αντικαταστησουν αντι να προσπαθησουν να την επιδιορθωσουνfear.png

Δημοσ.

Εντάξει πήρα στο πλαίσιο κ μετά αυτοί μου είπανε να πάρω στην LG και πήρα τηλ.και τους είπα το πρόβλημα και μου είπανε οτι θα έρθουν σε μία - δύο εργάσιμες να την παραλάβουνε για έλεγχο.Για να δουμε..

Δημοσ.

Ερθε ένας απ την LG τελικά και την κοίταξε στο σπίτι μου δεν την πήρε για έλεγχο και μου είπε οτι αυτό είναι φυσιολογικό επειδή ετσι λειτουργουν οι λάμπες της TV και καλά .Τι να κάνω να τον πιστέψω τώρα ή να ξαναπάρω τηλ.να μου στείλουν κανέναν άλλον?

Δημοσ.

Φίλε μου κατα παρα πολυ μεγάλη πιθανότητα αναφέρεσαι στο clouding.

Δεν θέλω να σε στεναχωρησω αλλα ίσως Η τηλεόραση σου είναι περιορισμένων δυνατωτητων.

Να πω ότι έχω και εγω μια lg σειράς 3000 ακόμα χειρότερη και υποφερω σε σκοτεινές σκηνές.

Ένας τρόπος να μειώσεις το πρόβλημα λίγο είναι να αυξήσεις την φωτεινοτητα του δωματίου.

Δεν είναι τυχαίο που όλα τα μαγαζιά με LCD τις έχουν σε πολυ φωτεινους χώρους.

Δεν χάνεις τίποτα βέβαια να πάρεις και κάποιον άλλο τεχνικό, σε περίπτωση που δεν είναι αυτο.

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...