Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια ποση ωρα κανει να εγκατασταθει?!!! μου βγαζει ένα θαυμαστικο μεσα σε ένα τριγωνο μαζι με το anbroid ανθρωπακι κ δεν κανει τπτ.

desire hd

Κανονικα εχει ενα τηλεφωνο και απο πανω ενα πρασινο βελος..

Παιδια εμενα μετα την αναβαθμιση δεν μου ανοιγει το Navigon...Το ξανα εγκατεστησα αλλα τιποτα.Υπαρχει καποιο αλλο προβλημα σε καποιον απο εσας;

Δημοσ.

καλησπερα το δικο μου δεν μου εχει βγαλει καμια ενδειξη ακομα για αναβαθμηση , εχω δομημασει και μεσω gprs εχω συνδεση wind με ιντερνετ και wifi αλλα τιποτα , αν μπορει να βοηθησει κανεις θα του ημουν υποχρεος , ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπερα το δικο μου δεν μου εχει βγαλει καμια ενδειξη ακομα για αναβαθμηση , εχω δομημασει και μεσω gprs εχω συνδεση wind με ιντερνετ και wifi αλλα τιποτα , αν μπορει να βοηθησει κανεις θα του ημουν υποχρεος , ευχαριστω

Εχεις κανει χειροκινητη ενημερωση;

Για Desire HD μιλαμε ετσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις κανει χειροκινητη ενημερωση;

Για Desire HD μιλαμε ετσι;

ναι το τηλεφωνο αυτο εχω Desire HD και εχω δοκιμασει και την χειροκινητη ενημερωση εχω την 2.2.1 εκδοση οπως το εχω παρει την γνησια, δεν γνοριζω αν εχει σημασια οτι την συσκευη την αγορασα και οτι η συνδεση μου ειναι wind

Επεξ/σία από crisimon
Δημοσ.

εγω μετα την αναβαθμιση το εκανα hard reset και ξανα περασα τις εφαρμογες ποιο πολυ για ψυχολογικουσ λογους :) λειτουργει μια χαρα , "κατι" γινεται στην φωτογραφικη πριν τραβουσε καλητερες φωτογραφιες τωρα μου φαινονται ποιο θολες και τα χρωματα καπως διαφορετικα απο πριν , το εχει παρατηρησει καποιος ;

Δημοσ.

ναι το τηλεφωνο αυτο εχω Desire HD και εχω δοκιμασει και την χειροκινητη ενημερωση εχω την 2.2.1 εκδοση οπως το εχω παρει την γνησια, δεν γνοριζω αν εχει σημασια οτι την συσκευη την αγορασα και οτι η συνδεση μου ειναι wind

Δεν εχει σημασια..εγω θα ελεγα να κανεις ενα hard reset και ξανα δοκιμασε..οι επαφες σου δεν θα χαθουν γιατι τις εχεις στο λογαριασμο google..μπορει να εφαγε σκαλωμα..

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια..εγω θα ελεγα να κανεις ενα hard reset και ξανα δοκιμασε..οι επαφες σου δεν θα χαθουν γιατι τις εχεις στο λογαριασμο google..μπορει να εφαγε σκαλωμα..

ολα καλα το εκανα χθες το βραδυ ουτε χαθηκε τιποτα ολα τελεια

ευχαριστω για τον χρονο σας

Δημοσ.

ολα καλα το εκανα χθες το βραδυ ουτε χαθηκε τιποτα ολα τελεια

ευχαριστω για τον χρονο σας

Να σαι καλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...