Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Gtx295...

tsimposa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...

Η ιστορια εχει ως εξης...εχω μια Gigabyte gtx295 και χτες το βραδυ ενω δεν υπηρχε πιο πριν κανενα προβλημα...παω να βαλω μπροστα το μηχανημα και ενω bootaρει κανονικα τα win η οθονη ειναι μαυρη και μου λεει no signal input...αμεσως κανω clear cmos...βγαζω τη καρτα...τη ξαναβαζω και παλι τπτ...

μετα φορτωνω στο μηχανιμα μια 8400gs που εχω ανοιγω και ολα ok...λειτουργει κανονικα και απροβληματιστα...

θα ηθελα την αποψη σας...να υποθεσω οτι το προβλημα το εχει η καρτα γραφικων??η μπορει να ειναι κατι αλλο?

για την ιστορια...φοραω thermaltake toughpower 750αρι και το συστημα το εχω 2 χρονια...

ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Με τι καλώδιο την έχεις συνδεμένη? Έχεις TV επάνω,η μόνιτορ υπολογιστή?

ΤΟ bios στην έναρξη φαίνεται?

Όπως και να έχει αν έχεις πρόβλημα πάτα F8 μπες σε save mode στα win λογικά θα σου εμφανίσει το περιεχόμενο και κάνε unistall τους drivers..Επανεκκίνηση και τους ξαναπερνάς με τους τελευταίους που υπάρχουν!!

Άνοιξε επίσης το κουτί και δες τι χρώμα λαμπάκι είναι η κάρτα πίσω στις συνδέσεις...

Δημοσ.

Δοκίμασε την σε αλλη pci express αν έχει το μηχάνημα σου,επίσης μπές και σε safe mode να δεις λειτουργεί και τέλος αν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμή και σε ενα αλλο pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...