Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ πιστεύω οτι δεν γίνεται.. σε 10 χρόνια θα έχει κλείσει απο μόνο του το πλαίσιο έτσι που τα κανανε....

Μπα δεν νομιζω. Προχτες που πηγα στο mall γεματο ηταν. Αυτο εχει μαθει ο κοσμος. Εχει καλο promo. Και να σου πω κ κατι? Εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει, κανενα δνε ηταν ελλατωματικο κ οτι εχω παρει εχει κρατησει. Κ αυτο π λενε παραπανω πως καποιος τεχνικος το εκανε δεν το πιστευω. Κ στην τελικη δν ειχε καποια ταινια ασφαλειας η κατι τετοιο?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα δεν νομιζω. Προχτες που πηγα στο mall γεματο ηταν. Αυτο εχει μαθει ο κοσμος. Εχει καλο promo. Και να σου πω κ κατι? Εχω παρει αρκετα πραγματα απο εκει, κανενα δνε ηταν ελλατωματικο κ οτι εχω παρει εχει κρατησει. Κ αυτο π λενε παραπανω πως καποιος τεχνικος το εκανε δεν το πιστευω. Κ στην τελικη δν ειχε καποια ταινια ασφαλειας η κατι τετοιο?

επειδή δεν το πιστεύεις εσύ δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται. καλό είναι όπως θέλεις να σε ακούνε εσένα να ακούς και τι έχουν να πουν οι άλλοι.. στην τελική τι έχουν να κερδίσουν? όλοι ανταγωνιστικά μαγαζιά του πλαισίου έχουν και κράζουν το πλαίσιο? ναι ίσως να μην κλείσει γιατι όλοι το έχουν μάθει(όσοι δεν έχουν σχέση με υπολογιστές), όμως υπάρχει μεγάλο ποσοστό κόσμου που δεν θα αγοράσει ποτέ ξανά απο εκεί.

για διάφορους λόγους. είτε γιατι ποτε δεν έχει αυτα που θέλεις να αγοράσεις, είτε γιατι δεν έχουν σωστή αντιμετώπιση σε αλλαγές χαλασμένων προιόντων, είτε γιατι προσπαθούν να κοροιδέψουν τον κόσμο με ψεύτικες προσφορές απο το site τους.

ναι, ίσως υπάρχει και η αντίθετη γνώμη, ο 50άρης με ελάχιστες γνώσεις για υπολογιστές που όταν θα ζητήσει απο τον 20χρονο πωλητή κάτι, θα του απαντήσει με χαμόγελο και θα του δώσει κατι που "δουλεύει" (που και αυτόν τον κοροιδεύουν με έναν μισθό των 600 ευρώ (το πολύ)) αλλα προσωπικά εύχομαι τα χειρότερα σε ένα μαγαζί που πριν 10 χρόνια ήταν με διαφορά το καλύτερο και τώρα χρειάζεται να κοροιδέψει τον κόσμο για να πουλήσει...

Δημοσ.

Το ότι είπα πως δεν το πιστεύω δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι την άποψη του καθένα.Δεν υποστήριξα το πλαίσιο. Δεν είναι δικό μου. Απλά λέω πως είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο να έρθει μια μητρική με στραβά πινς. Δεν ξέρω, έτσι πιστεύω. Τεσπα, το 2007 πήρα υπολογιστή απ το πλαίσιο που τον έδεσα μονος μου. 2 τροφοδότικα κάηκαν με το πρώτο πάτημα του power. Μου τα άλλαξαν κατευθείαν. Μου έλεγαν άνετα ότι έκανα λάθος σύνδεση κτλ? Δεν το έκαναν. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία κ απ αυτή κρίνω. Κ δεν είναι όλοι άσχετοι νη πωλητές. Είναι κ 2-3 που κάτι ξέρουν. :-p

Δημοσ.
Κ δεν είναι όλοι άσχετοι νη πωλητές. Είναι κ 2-3 που κάτι ξέρουν. :-p

εννοείται, μα δεν λέω τίποτα για τα παιδιά που δουλεύουν εκεί, μια καλύτερη ζωή προσπαθούν να κάνουν οι περισσότεροι. σε εμένα έχει τύχει πωλητής που με έχει στείλει σε multirama για να βρώ κάτι που έψαχνα και δεν το είχαν.. κάποιοι έχουν γνώσεις, κάποιοι απλά προσπαθούν να σου πουλήσουν .. αλλα όταν θα σου πεί αυτός που σε πληρώνει, την μητρική που στράβωσε, μην την πετάξεις, εσύ τι θα κάνεις...?? κάπως έτσι φαντάζομαι γίνονται τα "περίεργα"...

Δημοσ.

Είναι απίθανο να έγινε από το εργοστάσιο..Πιστεύω πως η εσύ κάτι έκανες βγάζοντας το καπάκι η να το άνοιξε ο πωλητής να το δείξει κάπου και να έκανε αυτός την πατάτα.....Το προστατευτικό στα SanyBridge δεν βγαίνει εύκολα...

Το board ήταν σφραγισμένο?

Πάνε στο πλαίσιο και πες τους ότι μπορεί κάποιος πωλητής να την άνοιξε και να έκανε την πατάτα...

Πρέπει να στην αλλάξουν λογικά γιατί μπορεί να ευθύνονται και αυτοί!!!

Δημοσ.

Η motherboard ήταν μέσα στην anti-static bag η οποία είχε κλειστεί με απλό ζελοτειπ όχι κάποια ταινία της εταιρίας. Το προστατευτικο μαυρο κάλυμα του socket,είσαι σίγουρος πως δεν βγαίνει έυκολα? Στην περίπτωση μου με ένα απλό τραβηγματάκι βγήκε,δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι καπως αλλιώς. Πατάτα με την ψύκτρα να έγινε δεν παίζει αφού όπως έγραψα και στο αρχικο post με το που έβγαλα το μάυρο κάλυμα είδα πως ήταν στραβά. Περιμένω τι θα απαντήσει η MSi στον υπάλληλο (αν όντως έστειλε τις φωτογραφίες που λεέι) για να κάνω καταγγελία στην ΓΓΚ.

Δημοσ.

Η motherboard ήταν μέσα στην anti-static bag η οποία είχε κλειστεί με απλό ζελοτειπ όχι κάποια ταινία της εταιρίας. Το προστατευτικο μαυρο κάλυμα του socket,είσαι σίγουρος πως δεν βγαίνει έυκολα? Στην περίπτωση μου με ένα απλό τραβηγματάκι βγήκε,δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι καπως αλλιώς. Πατάτα με την ψύκτρα να έγινε δεν παίζει αφού όπως έγραψα και στο αρχικο post με το που έβγαλα το μάυρο κάλυμα είδα πως ήταν στραβά. Περιμένω τι θα απαντήσει η MSi στον υπάλληλο (αν όντως έστειλε τις φωτογραφίες που λεέι) για να κάνω καταγγελία στην ΓΓΚ.

Με ενα απλο τραβηγμα βγαινει. Αν ειδες σελοτειπ κ δεν το πηγες εκεινη τη στιγμη τι να σ πω. Πολλα μπορει να παιζουν. Ολοκληρο πλαισιο να χει αναγκη μια μητρικη? Δεν καταλαβαινω. Τοσα εκατομμυρια βγαζουν.

Δημοσ.

Απο πλευράς μου,τι μπορώ να κάνω?

Φιλε μου, εξιδικευμενες απαντησεις πηρες απο αλλους παραπανω, και λογικα θα παρεις περισσοτερες παρακατω, αλλα το καλυτερο που μπορεις να κανεις, ειναι να σταματησεις να αγοραζεις. Και στο λεω επειδη ειχα πολλα ζητημα και απο τους δυο "μεγαλους" του χωρου..

Μιλα σε γνωστους και φιλους σου για την πολιτικη της εταιριας απεναντι σου, μην ξαναγορασεις το παραμικρο. Ουτε μαρκαδορακι για τα cd. Δεν χρειαζομαστε εταιριες και καταστηματα που μας κοροιδευουνε, και καποια στιγμη επιτελους πρεπει να βαλουμε μυαλο..

Δημοσ.

Με ενα απλο τραβηγμα βγαινει. Αν ειδες σελοτειπ κ δεν το πηγες εκεινη τη στιγμη τι να σ πω. Πολλα μπορει να παιζουν. Ολοκληρο πλαισιο να χει αναγκη μια μητρικη? Δεν καταλαβαινω. Τοσα εκατομμυρια βγαζουν.

Τις μισές αντικαταστάσεις να γλυτωνουν απο επιστροφές κλπ απο ανθρωπους που δεν ξέρουν/ασχολούνται και θα δεχτουν με τη μία ότι τους πει ο τεχνικός,αρκεί.

Δημοσ.

Τις μισές αντικαταστάσεις να γλυτωνουν απο επιστροφές κλπ απο ανθρωπους που δεν ξέρουν/ασχολούνται και θα δεχτουν με τη μία ότι τους πει ο τεχνικός,αρκεί.

Μη μου πεις δηλ οτι εχει πια τοσες πολλες επιστροφες...

Δημοσ.

Μη μου πεις δηλ οτι εχει πια τοσες πολλες επιστροφες...

Πόσα καταστήματα Πλαίσιο υπάρχουνε?

Πόσα πράγματα πουλάνε καθημερινα για να βγάζουν τα εκατομμύρια που λες?

Αν το 5% αυτών επιστρέφονται λόγω κάποιας βλάβης εντος εγγύησης,και στα μισα απο αυτά αρνούνται την αντικατάσταση όπως καταλαβαίνεις βγαίνει ένα αξιοπρεπέστατο ποσό.

Και όσον αφορά το επιχείρημα αν ολόκληρο πλαίσιο έχει ανάγκη τη Motherboard μου,με την ίδια λογική αφου δεν την έχει ανάγκη γιατί δεν μου την άλλαξε? Γιατί,μήπως έχουν ανάγκη τα 5 ευρώ αυξηση που μπορεί να κάνουν στην τιμή ενος προιόντος? Προφανώς όχι αλλά την κάνουν,γιατί όλα μαζί προσθέτουν στον τζίρο.

Δημοσ.

Πόσα καταστήματα Πλαίσιο υπάρχουνε?

Πόσα πράγματα πουλάνε καθημερινα για να βγάζουν τα εκατομμύρια που λες?

Αν το 5% αυτών επιστρέφονται λόγω κάποιας βλάβης εντος εγγύησης,και στα μισα απο αυτά αρνούνται την αντικατάσταση όπως καταλαβαίνεις βγαίνει ένα αξιοπρεπέστατο ποσό.

Και όσον αφορά το επιχείρημα αν ολόκληρο πλαίσιο έχει ανάγκη τη Motherboard μου,με την ίδια λογική αφου δεν την έχει ανάγκη γιατί δεν μου την άλλαξε? Γιατί,μήπως έχουν ανάγκη τα 5 ευρώ αυξηση που μπορεί να κάνουν στην τιμή ενος προιόντος? Προφανώς όχι αλλά την κάνουν,γιατί όλα μαζί προσθέτουν στον τζίρο.

Ξαναμιλισες μαζι τους?..Πιεσε το λιγο το θεμα.

Μου φαινεται λιγο διαφορετικο να χαλασει κατι κ να μη το αλλαξουν σε σχεση με τα στραβα πινς της μητρικης σου.

Δεν το λεω εγω οτι βγαζουν εκατομμυρια..

Link

Link

Δημοσ.

λοιπον ακουσε με:

πριν 5 μηνες περιπου παω μια 470 twintech για rma στο πλαισιο.

γινεται αντικατασταση με σφραγισμενη! την ανοιγω μιση ωρα μετα, τι να δω το ανεμιστηρακι σπασμενο και το bracket λυγισμενο! παω στο καταστημα αμεσως και με εβγαζαν τρελο! εκανα μεγαλο θεμα και ευτυχως τα εσωτερικα του κουτιου ηταν στραπατσαρισμενα και σκισμενα ενω το απεξω ηταν αψογο. τελικα μου την αλλαξαν.

απο τοτε οτι αγορασω το ανοιγω και το ελεγχω μπροστα στον υπαλληλο. προσοχη στις αγορες απο ιντερνετ.

οταν λεω σφραγισμενο εννοω με ζελατινα φουλ

Δημοσ.

Παντως φετος στο Πλαισιο , σε καποιο γνωστο σε μια αντιστοιχη περιπτωση με στραβωμενα pins, του αλλαξανε την motherboard.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...