Προς το περιεχόμενο

American Airlines - γνώμες;

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια που ανέφερα τις εμπειρίες μου από την Alitalia, να αναφέρω ευπειθώς ότι πέταξα με Alitalia-Delta, η καλύτρη τιμή με μικρή διαφορά και ο καλύτερος χρόνος μετεπιβίβασης με μεγάλη διαφορά. Με βάση όσα αναφέρθηκαν έχω να πω τα εξής:

- Ναι, η αλιτάλια έχασε τις αποσκευές μου αλλά ήρθαν με το επόμενο (ουφ...). Τα ακριβά πράγματι πάνε στη χειραποσκευή.

- Η Delta ούτε κρύο ούτε ζέστη, μόνο που δεν με άφησαν να έχω το SGS ανοιχτό ούτε σε flight mode πάνω από τα 10000 πόδια (όπως προβλέπεται) και ξενέρωσα, και σκυλοβαρέθηκα. Το είχα φορτώσει και ταινιες, mp3, άπατα πήγαν στον πηγαιμό, αλλά με άφησαν στο γυρισμό (wtf??? δεν συνεννοούνται;;; )

- Τα αεροπλάνα ήταν όλα των ίδιων εταιριών, δεν τα εκτέλεσαν άλλες εταιρίες. Τυχαίο μάλλον.

- Οι αεροσυνοδοί ήταν όντως άνω των 40, εύκολα. Καθόλου τυχαίο μάλλον. Μόνο ένας ήταν νεαρός, και αγενέστατος, μετάνιωσα που δεν τον έδωσα στεγνά να σερβίρει σε diners μια ζωή.

- Δεν υπήρχαν καθυστερήσεις (εκτός από τη βαλίτσα που έκανε εκτεταμένες διακοπές στη Ρώμη)

Συνολικά, με εξαίρεση τη βαλίτσα, κανένα άλλο πρόβλημα, αλλά 1ον, δεν έχω μέτρο σύγκρισης για υπερτλαντικά, και 2ον, δύσκολα ξανά με Αλιτάλια. Αυτά.

Δημοσ.

Γιατι οχι ξανα με αλιταλια? Για την βαλιτσα? Γιατι οι τιμες τις ειδικα για τετοιο ταξιδι που εκανες νομιζω ειναι πολυ καλυτερες σε σχεση με αλλες εταιριες.

Δημοσ.

Ναι, για τη βαλίτσα. Λίγο σου φαίνεται; Και με τα ποσοστά χαμένων απσοκευών στο Φιουμιτσίνο μάλλον πρέπει να το θεωρεί κανείς δεδομένο πλέον. Αν φυσικά η τιμή είναι άκρως δελεαστική και την επόμενη φορά, θα ξαναπάω, δεν είπα "ποτέ ξανά" κλπ κλπ., είπα "δύσκολα".

BTW, η αμέσως επόμενη τιμή ήταν περίπου 5-10 ευρώ παραπάνω με Malev-American Airlines μέσω Βουδαπέστης αλλά είχε ένα 5ωρο αναμονή στη Βουδαπέστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...