lexmark Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εδώ και λίγη ώρα όταν πατάω το "εμφάνιση νέου περιεχομένου" μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν νέα μηνύματα ενώ αν πάω από το κάθε section ξεχωριστά τα βλέπω κανονικά τα νέα μηνύματα. Έχω την αλεπού 3.6.17 και, επίσης, δοκίμασα και με τον ΙΕ 9. Καθαρισμό σε κουτσις έκανα. Κανένα αποτέλεσμα. Edit: Μόλις το δοκίμασα και από το νετμπουκιο μου με την αλεπού 4 και μου κάνει και εκεί τα ίδια.
lexmark Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ωστόσο... ωχ! Σε λάθος μέρος το έβαλα! Σορυ mods!
Hal9000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Λίγο υπομονή γιατί έχει γίνει μια σημαντική αλλαγή στο θέμα αυτό. Αν δείτε, η αναζήτηση είναι πολύ πιο γρήγορη τώρα. Μέσα στην ημέρα θα επιστρέψει το νέο περιεχόμενο.
At0m0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Να υποθέσω ότι και η αναζήτηση "Τα μηνύματά μου" που δεν επιστρέφει σωστά αποτελέσματα αποτελεί μέρος του ίδιου προβλήματος/αλλαγής;
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 At0m0, απ' ο,τι έχω καταλάβει όλες οι λειτουργίες εύρεσης περιεχομένου, είτε πρόκειται για άμεσες αναζητήσεις χειροκίνητα από τα μέλη είτε έμμεσες, χρησιμοποιούν το ίδιο back-end.
PP1969 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Tι εχει παθει η Αναζητηση? Μου εμφανιζει μονο τα μυνηματα εως τον Δεκεμβριο του 2010....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.