Προς το περιεχόμενο

τι γνώμη έχετε για το Sony ericsson xperia x8 ?

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας! σκέφτομαι στην απόκτηση του συγκεκριμένου κινητού

και θα παρακαλέσω αν το έχει ήδη κάποιος να με διαφωτίσει αναλόγως!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000623

Πέρα απο το αν αξίζει για τη κατηγορία του με βάση απόδοσης/τιμής

θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τομέα αναβάθμισης. (θα σας κάνω 2-3 ερωτησούλες γιατί δεν είχα ξανά με android...)

1) Λογικά όταν το πάρω θα έχει την έκδοση 1,6 android - για να την αναβαθμίσω σε 2,1 θα κατεβάσω

απο το επίσημο site της "sony" στο pc το αρχείο ,θα συνδέσω το κινητό με το pc

και αυτό είναι όλο ή θέλει άλλη διαδικασία? ( πχ απευθείας απο το κινητό στο site sony κτλπ)

2) συνοδεύεται με εσωτερική μνήμη 2GB ή εξωτερική?

θα κάνω πρώτα backup πρίν την αναβάθμιση έτσι όπως θα έχω το κινητό ή θα του βάλω extra μνήμη πρώτα?

(πρέπει να γίνει backup πρώτα ή δε χρειάζεται?)

υπάρχει κανένας οδηγός για όλα αυτά αναλυτικά? (στα ελληνικά)

3)διαβάζω σε forum κάτι αν είναι root το κινητό πρώτα κτλπ δε καταλαβαίνω,όταν το πάρω τι θα είναι?

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και θα με ενδιέφερε να με βοηθήσετε σε αυτά- αν έχετε το sony x8 και ξέρετε 100%

αναλόγως τις απαντήσεις σας θα σας ρωτήσω και άλλες απορίες μου μετά! εδώ θα είμαι μπαίνω συνέχεια εδώ θα βλέπω τις απανήσεις σας! και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για τα 1 και 2 δεν ξέρω, αλλά όσον αφορά στο 3, είναι 1000% σίγουρο ότι όταν το πάρεις ΔΕΝ θα είναι root. Υποθέτω φυσικά ότι θα το πάρεις καινούριο. Η διαδικασία root σου δίνει πρόσβαση σε αρχεία του συστήματος, που κανονικά δεν πρέπει (και καμία εταιρία δεν θέλει) να έχεις εξ αρχής. Για αυτόν τον λόγο από τη στιγμή που έχεις root access ΔΕΝ έχεις εγγύηση (μπορείς να σταματήσεις να έχεις κάνοντας αντίστροφη διαδικασία - αλλά να ξέρεις ότι και το root και το unroot γίνονται με διαφορετικό τρόπο σε κάθε συσκευή, γιατί πρόκειται για hack).

Τότε γιατί να το κάνεις; Η πρόσβαση σε αρχεία συστήματος λύνει πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, και σου δίνει επιλογές που κανονικά δεν έχεις (πχ υπάρχει πρόγραμμα που σου δίνει πρόβαση σε paid εφαρμπγές, ενώ κανονικά στην Ελλάδα δεν τις ¨"βλέπουμε" στο μάρκετ, αυτή η εφαρμογήλειτουργεί με root).

Δημοσ.

α ωστε αυτο ειναι το root... οκ ευχαριστω! οχι δε θελω να κανω "πειραγμα" στη συσκευη οταν με το καλο την παρω,ευχαριστω εισαι ο μονος..που απαντησες!

μα καλα κανεις δεν εχει το x8 εδω μεσα?

Δημοσ.

Μπορεί να μην θέλεις να hackάρεις της συσκευή αμέσως μόλις την πάρεις, και είναι απόλυτα κατανοητό (εγώ να δεις πόσον καιρό έκανα...:) ) αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να θέλεις σύντομα :) Το root έγινε για κάποιους λόγους, και δεν είναι τίποτε σπουδαίο σε διαδικασία (εκτός από μερικές συσκευές, όπου από ότι ακούω είναι παλούκι - εγώ έχω Galaxy S και γίνεται με 1-2 κλίκ από τον υπολογιστή). Όσο για τα άλλα που ρωτάς, μακάρι να ήξερα, αλλά πράγματι πρέπει να σου πει κάποιος που το έχει.

Πάντως αν δεν σου απαντήσει κάποιος έγκαιρα, εδώ θα βρεις πιθανότατα πολλές απαντήσεις σε αυτά που χρειάζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...