Προς το περιεχόμενο

Δεν μου φορτώνει λειτουργικό στο Laptop

Anti-WQZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έκανα μια πατάτα και δεν ξέρω πως να την μαζέψω..

Μου δώσανε ένα laptop για format και σκέφτηκα να μπουτάρω ένα πρόγραμμα το οποιο σβήνει ότι παλιό και ότι καινούργιο υπάρχει στον σκληρό δίσκο σαν να το παίρνεις καινούργιο ( KillDisk ) και δυστυχώς ίσως από την βιασύνη μου έκανα μια βλακεία την οποια επέλεξα όλα όσα partition είχε μέσα στο LocalDisk και γίνανε διαγραφή και τώρα δεν μπορώ να φορτώσω ούτε Windows ΧΡ ούτε Windows Vista..

Από όσο έχω ακούσει για να μπουτάρη το laptop χρειάζονται κάποιοι Drivers αν δεν κάνω λάθος η εκτος άμα είναι κάτι άλλο..

Το μονο που μου βγάζει τώρα είναι το ακόλουθο error:

>operating system not found

Δημοσ.
operating system not found

Μπες στο bios και βάλε να κάνει boot απ το cd..

Αν το έχεις κάνει, σιγουρέψου ότι το cd είναι bootable.

Αν 100% σίγουρος ότι είναι bootable, κατέβασε το ubuntu live cd και δοκίμασε να ξεκινήσεις με αυτό το lap top..

Δημοσ.

To operating system not found καλά στο λέει μια και μετά από το killdisk ξέχασε και τη μάρκα του το Pc. Αν δεν στο έλεγε θα ανησυχούσα.

Δοκίμασε αυτά που σου λένε τα παιδιά πιο πάνω.

Δημοσ.

Ναι είμαι σίγουρος ότι είναι Bootable τα CD γιατί τα είχα βάλει και στο δικό μου και σε αλλα PC και δουλέψανε μια χαρά..

Από εκεί και πέρα όταν τα βάζω στο Laptop προσπαθεί να τα διαβάσει και στο τέλος μου βγάζει πάλι το ίδιο error που είναι στο αρχικό post!!

Δημοσ.

Μπουτάρει να ξεκινήσει κανονική εγκατάσταση; Εχεις ρυθμίσει από το Bios να κάνει boot από το cd;

Δημοσ.

Μπουτάρει να ξεκινήσει κανονική εγκατάσταση; Εχεις ρυθμίσει από το Bios να κάνει boot από το cd;

Φυσικά αν δεν έκανε σωστό Bootable δεν θα μου φόρτωνε και το KillDisk αλλα δοκίμασα κάτι τώρα και είναι εντελώς περίεργο και κουφό σίγουρα θα σας πάει στην αντίληψη ότι τα Windows ΧΡ SP2 και Windows Vista SP2 που έβαζα και δεν γινόταν Bootable δεν ήταν Bootable και έβαλα τα Windows ΧΡ SP1 και τα φόρτωσε κανονικά έλεος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...