Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με αυτο το rma που εχουν...

Δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα αυτό. Εγώ στα Χανιά και το Ρέθυμνο δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα από το 2007. Μπορεί κάποιες φορές να έκαναν καμιά βδομάδα μέχρι την αντικατάσταση ή το πιστωτικό, αλλά πάντα ξέμπλεκα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!

Δημοσ.

το οτι ετυχε σε σενα να σε εξυπηρετησουν σχετικα σωστα δε σημαινει οτι δουλευε σωστα το rma τους.

και τυχαια εχω και στα χανια και στο ρεθυμνο συγκεκριμενα προβληματα μετο rma τους...

και δεν ειναι θεμα τυχης,ειναι θεμα γραμμης απο τα κεντρικα να κανουν τετοιες γυφτιες για να γλιτωσουν μερικα λεφτα

Δημοσ.

To RMA τους μο χρειάστηκε πριν 2 μηνες... το βαθμολόγω με 10/10 από τότε :)

Καμμένη gtx 295 = πιστωτικό στην τιμή αγοράς.. κάπου 500€ χωρις καν να φέρουν αντίρηση..

Δημοσ.

το οτι ετυχε σε σενα να σε εξυπηρετησουν σχετικα σωστα δε σημαινει οτι δουλευε σωστα το rma τους.

και τυχαια εχω και στα χανια και στο ρεθυμνο συγκεκριμενα προβληματα μετο rma τους...

και δεν ειναι θεμα τυχης,ειναι θεμα γραμμης απο τα κεντρικα να κανουν τετοιες γυφτιες για να γλιτωσουν μερικα λεφτα

Τι να πω τότε... Το πιο πολύ που με έχουν καθυστερήσει είναι μια βδομάδα για το RMA ενός 250GB SATA2 δίσκου που είχα στο laptop. Μετά από μια εβδομάδα που τον επέστρεψα στο κατάστημα Ρεθύμνου μου έστειλε το service μήνυμα, πήγα στο e-shop και μου έκοψαν πιστωτικό στην τιμή αγοράς του δίσκου.

Και τα Χριστούγεννα του 2009 που είχα επιστρέψει μια ASRock 4CoreDual-SATA2 R2 έκαναν πάλι 7-8 μέρες αλλά εντάξει, προσωπικά δεν με ένοιαζε που άργησαν λίγο. Γιατί μετά δεν υπήρχε η ίδια μητρική για αντικατάσταση και μου έκοψαν πιστωτικό στην τιμή αγοράς.

Δημοσ.

Όπως και να έχει, ο ανταγωνισμός είναι καλός για τους καταναλωτές. Δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ σε καλό επίπεδο στην Ελλάδα, αλλά αν κλείσει θα είναι άλλο ένα βήμα προς τα πίσω.

Δημοσ.

ποιος ηρθε? ανταγωνισμος? που ειναι ρε παιδια? Εξαλλου ετσι οπως βαδιζουμε,δε θα υπαρχει ανθρωπος να ψωνιζει ουτε το πιο φθηνο mouse στην αγορα!!Οποτε ολοι οι δρομοι μεχρι ωρας ,οδηγουν στο λουκετο !Ας φτιαξουμε κανα εργοστασιο και να βρουμε κανενα εθνικο προιον να εξαγουμε και να αποκτησουμε θεσεις εργασιας....και τοτε θα δουμε ανταγωνισμο.Μεχρι ωρας η ανεργια αλλων συνανθρωπων μας ,εχει αρχισει και βαζει λουκετα σε μαγαζια!!

Έχει να πατήσει άνθρωπος δυό μέρες,ούτε για να ρωτήσει το όνομα κάποιου δρόμου,φοβάται μην τον βάλω να ψωνίσει με το ζόρι.:P

Δημοσ.

Το λάθος ήταν που έκαναν μαγαζιά. Από κει και μετά έγινε κάτι σαν το πλαίσιο.

Συμφωνώ!

Γενικά.. τέλος εποχής, κρίμα.. έτσι όπως πάνε τα πράματα δεν θα μείνει τίποτε όρθιο στην αγορά :(

Δημοσ.

Έχει να πατήσει άνθρωπος δυό μέρες,ούτε για να ρωτήσει το όνομα κάποιου δρόμου,φοβάται μην τον βάλω να ψωνίσει με το ζόρι.:P

τι μαγαζι εχεις?με πορδες? :P

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει και όλο το ιστορικό παίδες αλλά εγώ για RMA εξωτερικού σκληρού 1.5ΤΒ που είχε άλλους 2 μήνες εγγύηση και είχε πρόβλημα στο 0.3% τον δέχτηκαν, πήρα το πιστωτικό μου, έβαλα άλλα 5-10 ευρώ, πήρα ολοκαίνουργιο 2ΤΒ εξωτερικό και όλα αυτά γρήγορα και εξυπηρετικότατα.. Ποικιλία μπορεί να μην έχει, ακριβές τιμές μπορεί να έχει, αλλά με το RMA όλα πήγαν καλά (στην δική μου πάντα περίπτωση).

Δημοσ.
Έχει να πατήσει άνθρωπος δυό μέρες' date='ούτε για να ρωτήσει το όνομα κάποιου δρόμου,φοβάται μην τον βάλω να ψωνίσει με το ζόρι.:P[/quote']
τι μαγαζι εχεις?με πορδες? :P

Κοντά έπεσες,κολάω μπρίκια

Δημοσ.

αντιγράφω ότι έγραψες "To eshop από τέλη απριλίου έχει υπαχθεί στο άρθρο 99." ενώ έχει καταθέσει σήμερα αίτηση υπαγωγής.

αν αυτό είναι ακριβέστατο τότε τι να πω......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...