Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2010 είχε πάρει από την ICAP AWARD STRONGEST CO.GR.

Σήμερα πτώχευσε.

Με το φορολογικό συντελεστή στο 45% (Σκόπια-Βουλγαρία 12% - 17%), το ΦΠΑ στο 23% παντού (και σε σουβλάκια και ψωμί) ,

το ετήσιο αφορολόγητο για τους επαγγελματίες στα 6000€ το χρόνο

και την επερχόμενη εισφορά προς ανέργους του 4% από το 1ο € είσπραξης (όχι καθαρά) ,

το οποίο θυμίζει τον κεφαλικό φόρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας

η ώρα που θα βουλιάξει οριστικά η χώρα , είναι κοντά.

Όσοι δεν έχουμε σαλέ στην Ελβετία και loft στη ΝΥ να την κάνουμε

και είμαστε συνδεδεμένοι με τη χώρα

θα πάμε μαζί της στον πάτο.

Δημοσ.

Τίποτα να μην πεις φίλε μου.

Ούτε να σου κλείσω την επιχείρηση προσπαθώ, ούτε να σε παραπλανήσω, ούτε να πάρω βραβείο γιατί πρωτοέγραψα την είδηση.

Επίσης δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε αντιπαράθεση με τον etheo για το κάθε eshop.

Η ουσία πάντως παραμένει η ίδια.

Δημοσ.

Δεν μου κλείνεις κανένα μαγαζί και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση αλλά αυτά που γράφουμε σαν έγκυρες εκ των εσω πληροφορίες να τα τιμούμε και να τα παραδεχόμαστε.

Δεν είναι κακό να πεις ότι απλά δεν είχα σωστή πηγή και μετέφερα λάθος.

Δημοσ.

Είμαι λίγο άτιμος είναι αλήθεια.

Επίσης το eshop, μπαίνει στο άρθρο 99, είναι κι αυτό αλήθεια.

Από κει και πέρα, αν έχω κάτι να προσθέσω επί του θέματος θα επιστρέψω.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Δημοσ.

Παντως, τελικα μπορει και να τα καταφερει να επιβιωσει, απο το αρθρο του capital, δεν φανηκε να ειναι και στο απολυτο τελμα η εταιρια.

Σιγουρα ειναι δυσκολα, αλλα με ολες τις κινησεις αυτες, μπορει να τη γλυτωσει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά τί έχει γίνει; Τον Οκτώβριο θα ξέρουμε;; Ποια είναι η έκβαση του όλου θέματος ως τώρα;

Και απλά κοιτάξτε εδώ πριν 3χρόνια...Για να αναπολούμε ..Τόσα χρήματα έβγαζε,ΠΟΥ πήγανε;

http://www.insomnia.gr/topic/250372-%CE%B5-shop-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-58-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/page__hl__e-shopgr

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο 20/9 έχω παραγγείλει μια μητρική....στα χρήματα που μου χρωστάνε...σε δύο τηλεφωνήματα που έχουμε κάνει.. Μου είπανε στο πρώτο απο τέλος της βδομάδας που μας πέρασε. Κ στο δεύτερο χτές..μου είπανε ότι δεν ξέρουν ποτε ακριβώς θα την παραλάβουν..τους ρώτησα πάνω απο μήνα κ μου είπανε όχι τέλη της άλλης βδομάδας θα ξέρουν.. Είπα οκ .Οπότε τ άφησα να περιμένω.. Να πω πως όταν την παρηγγειλα έλεγε κ λέει 1-2μέρες..

Μόλις μου έρθει επιτέλους θα αποχαιρετήσω τ μαγαζί που θαύμαζα κ ψωνίζα με πίκρα αλλά δεν γίνεται αλλιώς.. Έχετε μάθει κάνα νέο για το αν το ανέλαβε κανεισ τ μαγαζί?

android.png

• 1 μήνα μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι γίνεται τελικά με το e-shop αυτό το χρονικό διάστημα;; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάτι από εκεί, αλλά μετά τα όσα έχω ακούσει και διαβάσει μέχρι και πριν 6 μήνες, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Όχι μόνο για την παράδοση του προϊόντος σε όσες μέρες λένε στο site τους, που μπορεί να είναι και αργότερα(; ) και για την εγγύηση της αγοράς μου, αλλά και γιατί είχα ακούσει για παρανομίες από τους διοικούντες τότε που ήταν "φρέσκο" το θέμα, αλλά και για απαράδεκτες και χωρίς σεβασμό απολύσεις εργαζόμενων κτλ. Δεν ξέρω πόσα από αυτά είναι αλήθεια, αλλά πέστε με "γραφικό" ή "περίεργο", όπως θέλετε, αλλά δεν γουστάρω να ενισχύω οργανισμούς και επιχειρηματίες που κάνουν τέτοια και ιδίως φέρονται άσχημα στο προσωπικό τους και διώχνουν κόσμο για να την βγάλουν "φίνα" οι λίγοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...