SpirosLouis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σας, Έχω μια σελίδα και μέσα έχω βάλει ένα menu με πολλές επιλογές. Σε μια από αυτές πρόσθεσα 2 sub-menu items. Όλα δουλεύουν ρολόι αλλά μετά από λίγο σταματάνε να υπάρχουν. Στο back-end της Joomla δείχνουν να είναι εκεί αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Ξέρετε τίποτα επί του θέματος; Ευχαριστώ.
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; Ίσως ένα link προς την σελίδα σου ή μια πιο λεπτομερής ανάλυση του προβλήματος βοηθήσει.
SpirosLouis Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Το βρήκα.(ναι μου βγήκαν τα μάτια αλλά το βρήκα.) ¨) να δώσουμε και την απάντηση για τυχόν άλλα θύματα Στην λίστα με τις γρήγορες επιλογές(το κεντρικό menu γενικότερα) είχα φτιάξει 2 υπομενού(sub-menu) για μια κατηγορία.(menu item) Αυτό εμφανιζόταν για λίγα λεπτά και μετά εξαφανιζόταν από την σελίδα. Λύθηκε: Στις επιλογές του κεντρικού μενού από τα modules επιλέγουμε την επιλογή "Yes" από το "Always show sub-menu items". (extensions--> module manager --> αρχικό menu(ή όπως αλλιώς το έχουμε ονομάσει) Και έτσι μπορούμε να βλέπουμε συνέχεια τις υποκατηγορίες ενός menu item.(εφόσον δεν έχουμε javascript να ανοίγει τα sub-menus)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.