Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην αναφέρω και την αύξηση που είχα δει λογαριασμό της ΔΕΗ. Το σύστημα έκαιγε σε idle 180 watt ενώ πριν βάλω την κάρτα έτρεχε στα 90 watt.

οσο για το ρευμα που τραβαει, εχεις απολιτο δικιο.. τραβαει τα κερατα της! :fear:

169w idle

Ασχετο,αλλα κανενα καλο tool για το ποσο ενεργεια καταναλωνει το pc μας εχουμε?

Δημοσ.

Κανενα tool που μπενει στην πριζα????η κανενα software tool που υποθετικα υπολογιζει ποσο καινε τα parts και σου δειχνει?

Δημοσ.

Κανενα tool που μπενει στην πριζα????η κανενα software tool που υποθετικα υπολογιζει ποσο καινε τα parts και σου δειχνει?

Για την ωρα βρηκα αυτο.Sorry για το offtopic κιολας...

Δημοσ.

Παιδιά το pc το έχω πουλήσει εδώ και 2 χρόνια. Δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο CPU, amd διπυρηνος στα 3,2ghz 90nm, και μιλάω για 1080 ανάλυση.

Όσο για το φίλο που ρωτάει το καλύτερο για το ρεύμα είναι βατομετρο και το βρίσκεις σε σχεδόν όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά γύρω στα 20 ευρώ.

Δημοσ.

ψαξτε τα στο google

ολες οι πληροφοριες για cpu με το : CPUID CPU-Z

ολες οι πληροφοριες για gpu με το : GPU-Z

ολες οι πληροφοριες για το συστημα με το : CPUID HWMonitor

βεβαια για το ρευμα παρεχει μονο volt αλλα μετατρεψτε τα σε watt με τυπους φυσικης :P

[παρεχουν και αλλες πληροφοριες εκτος απο ρευματα(θερμοκρασιες, rpm ανεμιστηρων,....)]

Δημοσ.

[off-topic]Αν έχετε ups με σειριακή θύρα ή usb υπάρχουν προγράμματα με τα οποία μπορείτε να βλέπετε πόση ισχύ τραβάτε από αυτά, διαφορετικά, http://www.skroutz.gr/c/905/hlektrologios-eksoplismos.html?keyphrase=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82 για να μην κάνετε μετρήσεις με πολύμετρα[/off-topic]

Αν οι πωλήσεις πέφτουν... καλό είναι να πέσουν και οι τιμές ώστε να αυξηθούν οι πρώτες. :-)

Κερδισμένοι βγαίνουμε από τον ανταγωνισμό. Πάντως με την AMD να αγοράζει την ATI η Intel με το να υστερεί στο θέμα των gpu θα έπρεπε να είχε συνεργαστεί με την NVIDIA, πράγμα που δεν έγινε και που οδήγησε την τελευταία στους risc για smartphones και tablets που στο θέμα της κατανάλωσης υπερτερούν για αυτό υπάρχει και μία σχετική πίεση από την άλλη μεριά να πέσουν τα nm.

Δημοσ.

Η Nvidia είναι σε διαμάχη με την Intel από τότε που εμφανίστηκε το couda... θέλει να πάρει από το μερίδιο της intel και στους servers αλλα και στα power PCs και αυτό φυσικά δεν αρέσει στην intel..

Πάει συνεχεια κόντρα στην intel (όπως τώρα που η intel κάνει τα ivy για να μπει στην αγορά των φορητών συσκευών η nvidia αναπτύσσει tegra για ARM επεξεργαστές που θα είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της intel τέλη 2011 )

Δεν νομίζω να της βγει σε καλο γιατί η intel την έχει μεγαλύτερη.... (την τεχνολογία :P )

Δημοσ.

Η Nvidia είναι σε διαμάχη με την Intel από τότε που εμφανίστηκε το couda... θέλει να πάρει από το μερίδιο της intel και στους servers αλλα και στα power PCs και αυτό φυσικά δεν αρέσει στην intel..

Πάει συνεχεια κόντρα στην intel (όπως τώρα που η intel κάνει τα ivy για να μπει στην αγορά των φορητών συσκευών η nvidia αναπτύσσει tegra για ARM επεξεργαστές που θα είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της intel τέλη 2011 )

Δεν νομίζω να της βγει σε καλο γιατί η intel την έχει μεγαλύτερη.... (την τεχνολογία :P )

Couda? Couda??? Μήπως Κούδας;;;

http://www.youtube.com/watch?v=KhdqowGXDkE

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Πέρα από την πλάκα, με το να κάνει παιχνίδι στους ελεγκτές και με το linux να σαρώνει στο top500 δεν θα απέκλεια και τελείως την πιθανότητα να δούμε πολύ-πολυπύρηνους risc για desktop από την nvidia και εκεί ναι, θα γινόταν πανηγύρι και από την άλλη τα windows για risc... εκεί να δεις κόντρα. :-)

Το θέμα δεν είναι ότι η intel την έχει μεγαλύτερη... (την τεχνολογία :P) αλλά που την παίζει στα δάκτυλα (την τεχνολογία πάντα, ε, :P)... :lol:

Δημοσ.
ια ζωή ati έπαιρνα και ο μαλάκας μια nvidia που είπα να πάρω πήγα και πείρα την gtx260. Μεγάλη απογοήτευση η κάρτα.

τι εχει η gtx260 εγω εχω την gigabyte gtx260 oc (216 cores) και ακομα ολα τα παιχνίδια τρεχουν μια χαρα σε 1440-990.ακομα και το metro 2033 το έτρεξα σχεδόν σε max settings

Δημοσ.

Κόντρα ανάμεσα σε intel και nvidia σημαίνει όχι μόνο καλύτερες τιμές αλλά και ποιό γρήγορη ανάπτυξη στην τεχνολογία! :devil: :devil: :devil:

Τώρα ο κάθε κουλός φτιάχνει motherboard και Gpu αφού τα chip είναι έτοιμα!καλό θα ήταν η gigabyte η msi και οι άλλοι να δωκιμάσουν να φτιάξουν κάτι δικό τους...

Βαρεθίκαμε ρε παίδια να ακούμε τόσα χρόνια 2 εταιρίες να μαλώνουν για το μερύδιο του λέοντος...

Δημοσ.

Υπάρχουν IN-LINE συσκευές που μπαίνουν στην πρίζα (πριν το πολύμπριζό σου) και μετράνε WATT, KWh κτλ

Εχω και εγώ ενα το ειχα πάρει από PLUS ¨οταν υπήραχαν. Ενα είναι Link.png Site: αυτό [sshot=http://www.green-energy-efficient-homes.com/image-files/kill-a-watt-meter.jpg][/sshot]

Ειναι γεγονός ότι πολλές NVIDIA παραδοσιακά τραβάνε ΠΟΛΛΛΥΥΥΥ ρευμα! Εχω δει αρκετου΄ς υπολογιστές να τα φτήνουν τα τροφοδοτικά και να φταίει η αλλαγή σε NVIDIA ;)

Δημοσ.

οσον αφορα την ειδηση δεν μου κανει καθολου εντυπωση...

αυτο που εχω απορια ειναι τι καρτες γραφικων φοραει το υπολοιπο 50%??? :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...