Hal9000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αν καποια αγγελια γινει "ΝΕΑ ΥΠΟΒΟΛΗ", μετα μπορει να γινει "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" ξανα? Ναι αφού θεωρείται πλέον νέα αγγελία
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 αν καποια αγγελια γινει "ΝΕΑ ΥΠΟΒΟΛΗ", μετα μπορει να γινει "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" ξανα? Τι κάνει ακριβώς το κουμπί "ΝΕΑ ΥΠΟΒΟΛΗ"? Ξαναποστάρει την αγγελία στην 1η θέση? Η παλιά χάνεται?
j.Silver Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, Ας εκφράσω τον προβληματισμό μου κι εγώ με τη σειρά μου. Συνολικά στις αγγελίες μου έχω τέσσερις (4) αγγελίες από τις οποίες οι τρείς είναι Κλειδωμένες. Αυτή την εβδομάδα έβαλα μια αγγελία και στην δεύτερη που θέλω να καταχωρήσω δεν με αφήνει. Διάβασα όμως ότι έχω το όριο των δύο (2) αγγελιών την εβδομάδα. Θέλω να ρωτήσω για την διαγραφή των άλλων αγγελιών μου, μπορώ να αιτηθώ μιας και που έχουν πουληθεί να διαγραφούν? Αν θέλω να βάλω νέα μπορώ να κάνω επεξεργασία σε κάποια παλιότερη, να αλλάξω τα στοιχεία της και να την αναδημοσιεύσω? Ευχαριστώ πολύ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, Ας εκφράσω τον προβληματισμό μου κι εγώ με τη σειρά μου. Συνολικά στις αγγελίες μου έχω τέσσερις (4) αγγελίες από τις οποίες οι τρείς είναι Κλειδωμένες. Αυτή την εβδομάδα έβαλα μια αγγελία και στην δεύτερη που θέλω να καταχωρήσω δεν με αφήνει. Διάβασα όμως ότι έχω το όριο των δύο (2) αγγελιών την εβδομάδα. Θέλω να ρωτήσω για την διαγραφή των άλλων αγγελιών μου, μπορώ να αιτηθώ μιας και που έχουν πουληθεί να διαγραφούν? Αν θέλω να βάλω νέα μπορώ να κάνω επεξεργασία σε κάποια παλιότερη, να αλλάξω τα στοιχεία της και να την αναδημοσιεύσω? Ευχαριστώ πολύ Έχεις δημοσιεύσει τέσσερις αγγελίες: - μία στις 9/6 - μία στις 9/6 - μία στις 10/8 - μία στις 12/8 (σήμερα) Ζήτημα διαγραφής αγγελιών δεν τίθεται. Θα μπορείς να δημοσιεύσεις εκ νέου αγγελία στις 17/8. Με αυτό που ζητάς, καταστρατηγείται στην πράξη ο περιορισμός των 2 αγγελιών ανά 7 ημέρες. Αν διαγράφαμε κάθε αγγελία που είχε ολοκληρωθεί, τότε θα έβαζες συνέχεια, καθημερινά, αγγελία, ενδεχομένως θα ολοκληρωνόταν η αγοραπωλησία εντός της ίδιας ημέρας, θα διαγράφαμε την αγγελία, οπότε την επόμενη ημέρα θα ήσουν ελεύθερος να βάλεις νέα αγγελία. Έτσι δεν θα είχες 2 αγγελίες ανά 7 ημέρες αλλά 2 αγγελίες την ημέρα! Αυτό που ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι ότι το σύστημα των αγγελιών επιτρέπει τη ύπαρξη δύο (2) δημοσιευμένων αγγελιών ανά μέλος κάθε επτά (7) ημέρες. Όχι δύο ενεργών αγγελιών. Αν λοιπόν δημοσιεύσεις δύο αγγελίες σήμερα και πωλήσεις ό,τι έχεις να πωλήσεις αύριο, θα πρέπει να περιμένεις να παρέλθουν επτά ημέρες μέχρι να ξαναδημοσιεύσεις αγγελία. Το ότι ήσουν τυχερός ή/και ικανός και κατάφερες να πωλήσεις τα πράγματα που είχες βάλει άμεσα, είναι αδιάφορο.
Ntinaras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 υποπτες αγγελιες ανορθογραφες κιολας καντε μια αναζητηση τη λεξη "χαλασμενω" και δειτε ποσοι διαφορετικοι την εχουν ποσταρει
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ αγγελία; Σε ποιά αγγελία αναφέρεσαι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ αγγελία; Αν εχουν περασει 5 ημερες απο τη δημοσιευση δεν μπορεις να την επεξεργαστεις, πρεπει να κανεις νεα υποβολη και μετα επεξεργασια.
slygeo87 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Είχα περάσει 2 αγγελίες: Η μία τελείωσε και την έκλεισα (έκανα καλά; ) Η άλλη περιμένω. Χθες έκλεισα εβδομάδα και δεν μπορούσα να καταχωρήσω αγγελία, γιατί; Σήμερα μπορώ, μόλις ανέβασα μία αλλά δεν θα έπρεπε να έχω δικαίωμα να βάλω και 2η αφού είναι 2 αγγελίες την εβδομάδα; Τι δεν καταλαβαίνω;
parsifal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Είχα περάσει 2 αγγελίες: Η μία τελείωσε και την έκλεισα (έκανα καλά; ) Αν πουλήθηκε το αντικείμενο ή το μετάνοιωσες και δε θέλεις πλέον να το πουλήσεις, καλά έκανες. Χθες έκλεισα εβδομάδα και δεν μπορούσα να καταχωρήσω αγγελία, γιατί; Σήμερα μπορώ, μόλις ανέβασα μία αλλά δεν θα έπρεπε να έχω δικαίωμα να βάλω και 2η αφού είναι 2 αγγελίες την εβδομάδα; Τι δεν καταλαβαίνω; Αυτήν τη στιγμή, οι δύο πιο πρόσφατες αγγελίες σου είναι 6/10/2011, 13:47 και 5/10/2011, 18:19. Προσθέτοντας 7 ημέρες στην παλαιότερη προκύπτει ότι στις 12/10/2011, 18:19 θα μπορείς να ανεβάσεις μία νέα αγγελία ή να κάνεις bump (Νέα Υποβολή) σε μία από τις ήδη υπάρχουσες. Τότε, 2η πιο πρόσφατη θα γίνει αυτή της 6/10 και άρα ο παραπάνω κύκλος θα μπορεί να επαναληφθεί μετά τις 13/10 κ.ο.κ. Αν οι 2 πιο πρόσφατες αγγελίες σου είχαν ταυτόσημη ημερομηνία, τότε μόνο θα μπορούσες μετά από 7 ημέρες ακριβώς να ανεβάσεις με τη μία 2 νέες αγγελίες. Είναι λίγο μπέρδεμα, το ξέρω. Ίσως ένα πιο επεξηγηματικό μήνυμα σφάλματος να βοηθούσε τα μέλη που εκφράζουν συχνά την ίδια απορία σχετικά με το θέμα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.