Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη επεξεργαστη

Sapounos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικά από ότι βλέπω ότι το σύστημα έχει αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες οι δίσκοι κοντέβουν τους 50 βαθμούς όπως και η κάρτα γραφικών .

Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις της θερμοκρασίες ;

Δημοσ.

Το everest πρέπει να είναι raf

post 3666 :devil:

Link

τωρα γιαυτο στο δαχτυλο που βαζει ο τυπος για τι σασ φενεται? παντως εμενα με παραπεμπει καπου αλλου

δεν ειχα σκεφτει την χρησιμοτητα σε απλωμα παστας

Δημοσ.

E ναι αφαίρεσε την ψύχτρα, την ξεσκόνισε και την ξανάβαλε με την παλιά πάστα. :mrgreen:

Link

τωρα γιαυτο στο δαχτυλο που βαζει ο τυπος για τι σασ φενεται? παντως εμενα με παραπεμπει καπου αλλου

Ρώτα τον raf και αυτός δακτυλάκι χρησιμοποιεί αν θυμάμαι καλά :lol: :P

Δημοσ.

E ναι αφαίρεσε την ψύχτρα, την ξεσκόνισε και την ξανάβαλε με την παλιά πάστα. :mrgreen:

κανει καλη δουλεια παντως.... τι μαθενει κανεις :P:P

και γω με αυτο δουλευω αλλα απο πανω βαζω ολοκληρο γαντι :P:P

Δημοσ.

Link

δεν ειχα σκεφτει την χρησιμοτητα σε απλωμα παστας

Δεν νομίζω να είναι αυτό που νομίζεις είναι πολύ μικρό :P :P

Εγώ χρησιμοποίησα στον οδηγό μαγειρική ζελατίνα και ναι με το δακτυλάκι την άπλωσα :lol:

Δημοσ.

Εγω του ειχα πει στην αναγκη να την ξαναβαλει με την ιδια παστα σε περιπτωση που δεν εχει αλλη και μονο μεχρι να παρει αλλη.Αλλιως να εκλεινε κατευθειαν τον υπολογιστη.

Παντως στο video το πρωτο post εχει πολυ γελιο.

^^^Άρα παρά την ηλικία μου καλά θυμάμαι :P

Καλα συγνωμη κιολας αλλα εσυ δεν ελεγες οτι εισαι 'μωρακι'????????

Τωρα τα γυριζεις οπως σε συμφερει?

Δημοσ.

Καλα συγνωμη κιολας αλλα εσυ δεν ελεγες οτι εισαι 'μωρακι'????????

Τωρα τα γυριζεις οπως σε συμφερει?

^^^γυναίκα παιδί μου δεν βγάζεις άκρη λέμε :P

Δημοσ.

^^^γυναίκα παιδί μου δεν βγάζεις άκρη λέμε :P

Αααα ναι?παλι το ιδιο κανεις.

Οποτε σε συμφερει εισαι γυναικα και οποτε δεν σε συμφερει........Κοπανας τους σκληρους δισκους.

Δημοσ.

Αααα ναι?παλι το ιδιο κανεις.

Οποτε σε συμφερει εισαι γυναικα και οποτε δεν σε συμφερει........Κοπανας τους σκληρους δισκους.

Ναι βγε...

Α εσύ του είπες προσωρινά να αφήσει τη παλιά και έμεινε με την παλιά 3 μήνες. Καλύτερα να την έβγαζε τελείως :P

Γουστάρω καρμενοθανο συζήτηση. :P

Και συ τέκνον Βρούτε; :P

fixed: καγμενοθανο

Δημοσ.

Ααχαχαχαχχαχα καλα γε,θα δεις τι θα παθεις.ετσι,ηγθε και το Pc τωγα και χαγηκαμε και ειμαστε υπεγανω....καλα καλα.χαχαχαχα

Πγοχθες του ειπα γε συ στην αναγκη να βγαλει την ψυχτγα και να την ξαναβαλει καλα και ας εχει την παλια παστα επανω αμα δεν εχει αλλη.ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ PC.Σε idle αυτα τα temps απλα δεν υπαγχουν......

Gaf gaf,αμα η KAGMEN1938 συνεχισει την συζητηση εκει να δεις γελιο που εχει να πεσει.Αλλα θα το παιξει γυναικα και θα αποχωγησει με ελαφγα.... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...