karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 xaxaxaxaxa αύριο ΑΝ θα πάω και ΑΝ έχω χρόνο θα τον ανοίξω και θα ανεβάσω
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γενικά από ότι βλέπω ότι το σύστημα έχει αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες οι δίσκοι κοντέβουν τους 50 βαθμούς όπως και η κάρτα γραφικών . Με ποιο πρόγραμμα βλέπεις της θερμοκρασίες ;
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ο τυχερός μου αριθμός . Κάτι τρέχει με το μηχανηματάκι του.
trelos3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Το everest πρέπει να είναι raf post 3666 Link τωρα γιαυτο στο δαχτυλο που βαζει ο τυπος για τι σασ φενεται? παντως εμενα με παραπεμπει καπου αλλου δεν ειχα σκεφτει την χρησιμοτητα σε απλωμα παστας
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 E ναι αφαίρεσε την ψύχτρα, την ξεσκόνισε και την ξανάβαλε με την παλιά πάστα. Link τωρα γιαυτο στο δαχτυλο που βαζει ο τυπος για τι σασ φενεται? παντως εμενα με παραπεμπει καπου αλλου Ρώτα τον raf και αυτός δακτυλάκι χρησιμοποιεί αν θυμάμαι καλά
trelos3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 E ναι αφαίρεσε την ψύχτρα, την ξεσκόνισε και την ξανάβαλε με την παλιά πάστα. Ρώτα τον raf και αυτός δακτυλάκι χρησιμοποιεί αν θυμάμαι καλά κανει καλη δουλεια παντως.... τι μαθενει κανεις :P και γω με αυτο δουλευω αλλα απο πανω βαζω ολοκληρο γαντι :P
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Link τωρα γιαυτο στο δαχτυλο που βαζει ο τυπος για τι σασ φενεται? παντως εμενα με παραπεμπει καπου αλλου δεν ειχα σκεφτει την χρησιμοτητα σε απλωμα παστας Δεν νομίζω να είναι αυτό που νομίζεις είναι πολύ μικρό :P Ρώτα τον raf και αυτός δακτυλάκι χρησιμοποιεί αν θυμάμαι καλά Εγώ χρησιμοποίησα στον οδηγό μαγειρική ζελατίνα και ναι με το δακτυλάκι την άπλωσα
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Εγω του ειχα πει στην αναγκη να την ξαναβαλει με την ιδια παστα σε περιπτωση που δεν εχει αλλη και μονο μεχρι να παρει αλλη.Αλλιως να εκλεινε κατευθειαν τον υπολογιστη. Παντως στο video το πρωτο post εχει πολυ γελιο. ^^^Άρα παρά την ηλικία μου καλά θυμάμαι Καλα συγνωμη κιολας αλλα εσυ δεν ελεγες οτι εισαι 'μωρακι'???????? Τωρα τα γυριζεις οπως σε συμφερει?
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Καλα συγνωμη κιολας αλλα εσυ δεν ελεγες οτι εισαι 'μωρακι'???????? Τωρα τα γυριζεις οπως σε συμφερει? ^^^γυναίκα παιδί μου δεν βγάζεις άκρη λέμε
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 ^^^γυναίκα παιδί μου δεν βγάζεις άκρη λέμε Αααα ναι?παλι το ιδιο κανεις. Οποτε σε συμφερει εισαι γυναικα και οποτε δεν σε συμφερει........Κοπανας τους σκληρους δισκους.
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γουστάρω καρμενοθανο συζήτηση. Sapounos Για ρίξε και μια ματιά από το bios για της θερμοκρασίες
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αααα ναι?παλι το ιδιο κανεις. Οποτε σε συμφερει εισαι γυναικα και οποτε δεν σε συμφερει........Κοπανας τους σκληρους δισκους. Ναι βγε... Α εσύ του είπες προσωρινά να αφήσει τη παλιά και έμεινε με την παλιά 3 μήνες. Καλύτερα να την έβγαζε τελείως Γουστάρω καρμενοθανο συζήτηση. Και συ τέκνον Βρούτε; fixed: καγμενοθανο
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ααχαχαχαχχαχα καλα γε,θα δεις τι θα παθεις.ετσι,ηγθε και το Pc τωγα και χαγηκαμε και ειμαστε υπεγανω....καλα καλα.χαχαχαχα Πγοχθες του ειπα γε συ στην αναγκη να βγαλει την ψυχτγα και να την ξαναβαλει καλα και ας εχει την παλια παστα επανω αμα δεν εχει αλλη.ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ PC.Σε idle αυτα τα temps απλα δεν υπαγχουν...... Gaf gaf,αμα η KAGMEN1938 συνεχισει την συζητηση εκει να δεις γελιο που εχει να πεσει.Αλλα θα το παιξει γυναικα και θα αποχωγησει με ελαφγα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.