Sapounos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Γεια σας. θελω να βαλω στον επεξεργαστη μου και στο chipset συστημα υδροψυξης. εχετε να μου προτινετε κατι πολυ καλο? επειδη δεν ξερω απο μαρκες εξαρτηματων αν μπορειτε να μου προτινετε μαρκες και διαφορα εξαρτηματα θα βοηθουσε πολυ.. ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έχεις υπόψη σου ότι για καλή καστομιά χρειάζεσαι ~300€;
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δώσε μας μερικές πληροφορίες όμως οπως επεξεργαστη,μητρική,κουτί κτλπ. Επίσης εκτος του οτι θα χρειαστείς αρκετά χρήματα για μια καλή Custom υδρόψηξη τι αρκιβώς θέλεις να κάνεις? Εννοώ θέλεις να κάνεις overclocking κτλπ η απλά να να κάνεις πιο ήσυχο το pc ,στο λέω γιατι υπάρχουν και έτοιμες λύσεις για επεξεργαστή με λιγότερα χρήματα
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Επίσης από εξωτερικό μπορείς να πάρεις ;Γιατί εδω στην Ελλάδα ένα ήταν το μεγάλο κατάστημα που είχε και έκλισε
Sapounos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι τα εχω υποψιν μου τα λεφτα... λοιπον.. CPU: Intel I7 960 2.6Ghz, MOTHERBOARD: ASUS P6T DELUXE, RAM: CORSAIR DOMINATOR 6GB DDR3, CASE: TAGAN 800Watt, COOLERMASTER HAF. θελω να κατεβει παρα πολυ η θερμοκρασι του επεξεργαστη μου που αυτη τη στιγμη χτυπαει 100αρια.. επισης θελω αν στο μελλον αποφασισω να ψυξω καρτα γραφικων και chipset η κ τα 2 να μπορω να το κανω και επισης αν θελήσω να κανω overcloack παλι να μπορω να το κανω... το οικονομικο δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα.
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Sapounos για την υδρόψυξη δεν θα σου πω, αλλά ακόμα και το stock cooleraki να έχεις, 100άρες που λες δεν δικαιολογούνται και λογικά δεν πρέπει να τις βλέπεις, μια και θα πρέπει να κλείνει για προστασία. Μήπως δεν πατάει καλά η ψύχτρα σου;
Sapounos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 την εχω χιλιοδοκιμασει.. παταει πολυ καλα πανω.. και το προβλημα αυτο μου το εχει βγαλει τους τελευταιους μηνες.. 3 συγκεκριμενα και το pc Το εχω απο το 2009 οπως κ να χει θελω να του βαλω υδροψυξη για να το κραταω αρκετα χαμηλα.
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δεν θα διαφωνήσω να του βάλεις υδρόψυξη ΑΛΛΑ μέχρι να τη βάλεις, φρόντισε να βρεις την αιτία. Πάστα δοκίμασες; Δεν σου κλείνει οταν ανεβαίνει τόσο πάνω;
trelos3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 την εχω χιλιοδοκιμασει.. παταει πολυ καλα πανω.. και το προβλημα αυτο μου το εχει βγαλει τους τελευταιους μηνες.. 3 συγκεκριμενα και το pc Το εχω απο το 2009 οπως κ να χει θελω να του βαλω υδροψυξη για να το κραταω αρκετα χαμηλα. μην τρελαθουμε τωρα .... εχω pentium 4 με ζαλμαν στα 3.2 και full load πιανει 80αρες και ειμαι ευχαριστημενος που ινε απο τουσ πιο θερμους επεξεργαστες τι να πω καπιος αλλος λογος υπαρχει για να θες να βαλεις υδροψυξη
Sapounos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πριν φορτωσει τα Windows μου γραφει CPU OVER TEMPERATURE ERROR. παταω F1 και συνεχιζει.. και παλιοτερα ναι μου ειχε κλεισει 2-3 φορες και restart επισης. πάστα δεν δοκίμασα. λες να αγορασω μια παστουλα πρωτα? Το πλαίσιο πουλαει?
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Πριν φορτωσει τα Windows μου γραφει CPU OVER TEMPERATURE ERROR. παταω F1 και συνεχιζει.. και παλιοτερα ναι μου ειχε κλεισει 2-3 φορες και restart επισης. πάστα δεν δοκίμασα. λες να αγορασω μια παστουλα πρωτα? Το πλαίσιο πουλαει? Και το πλαίσιο πουλάει και όλοι με τέτοια προϊόντα πουλάνε. Απλά είπες ότι την έχεις χιλιοδοκιμάσει την ψύχτρα. Βρε μπας και την έβγαλες να την καθαρίσεις και την ξανάβαλες επάνω, χωρίς να αλλάξεις πάστα;
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Κάτι τέτοιο πρέπει να έχει κάνει γιατί έχω ακριβώς το ίδιο cpu και με το στοκ cooler πάει 80+ βαθμούς μετά τα 3,2ghz
karmen1983 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μα και εγώ θερμόαιμο έχω και με τη στόκ ψύχτρα (στον έναν από τους 2, ο άλλος έχει υποστεί μόντα ) και με burn test δεν ξεπερνάει τους 81 με 82
Doc1355 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι βασικά η σειρά s1366 είναι πιο ζεστή απο τις άλλες
Sapounos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι δεν αλλαξα παστα.. Ξαναβαλα την ψυκτρα ετσι οπως ηταν. πρεπει να καθαρισω την παλια και να βαλω καινουρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.