Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση LG Optimus 2X P990

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της αγοράς των smartphones είναι καταιγιστικοί τα τελευταία χρόνια και υπεύθυνοι είναι αρκετοί λόγοι αλλά κυρίως δύο, το iOS της Apple και το Android της Google που άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα.

Παράλληλη είναι και η εξέλιξη των τεχνικών χαρακτηριστικών όπου σήμερα φτάνουμε στο σημείο να δοκιμάζουμε το πρώτο smartphone της αγοράς το οποίο διαθέτει επεξεργαστή με δύο πυρήνες !! Το P990 Optimus 2X της LG διαθέτει την συγκεκριμένη πρωτιά και τοποθετείται με βάση και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του στην κατηγορία των κορυφαίων Android συσκευών.

Ας δούμε αναλυτικά το premium smartphone της LG και τι νέα δεδομένα φέρνει

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση LG Optimus 2X

[gg=http://www.gogadget.gr/overview/LG/optimus-2x][/gg]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλο review!!! απλα μια προταση:

επειδη υπαρχουν και ανθρωποι που για καποιους λογους δεν θελουν να χρησιμοποιουν το facebook, δεν μπορειτε να επεκτεινεται την κληρωση και στο twitter ή ακομα στο ιδιο το forum?

Πάρα πολύ καλή παρουσίαση! Προσωπικά με κάλυψε πλήρως στο να έχω κάτι παραπάνω από μία γενική εικόνα γύρω από το κινητό. Η τιμή του είναι πολύ μικρή για τις δυνατότητές του, τρελο value for money. Ψήνομαι!

καλα το οτι το πουλανε στην Κορεα sim-free στα 290 ειναι μια αλλη δουλεια αλλα κ τα 499 δεν τα λες λιγα βεβαια μας εχουν συνηθισει σε πιο ακριβα κατι τετοια κινητα κ για αυτο μας φαινεται φθηνο...

μπραβο για την δουλεια παιδια

εχω μια ενσταση στον τομεα της καμερας, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο καλη η καμερα του, αλλα ουτως η αλλως στα android που κυκλοφορουν κανενα δεν εχει φοβερη καμερα, μεχρι στιγμης παντα

αυτο που με εντυπωσιασε παντως ειναι η οθονη, δεν την ειχα για τοσο καλη :-)

Για το καλώδιο HDMI να ενημερώσω οτι δεν υπήρχε στο δικό μου (σφραγισμενο) κουτι :(

Εχω δει στο XDA οτι καποιοι περνουν και καποιοι οχι αναλογα την εκδοση που ερχετε στην χωρα τους.

Μπράβο για την σύντομη και περιεκτική παρουσίαση.

Καλό θα ήταν να ξέραμε βέβαια πότε θα το έχουν διαθέσιμο και οι άλλοι πάροχοι για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε

Οι ελληνικές συσκευές περιέχουν και καλώδιο στη συσκευασία τους.

Ετσι ειναι.Ειχα διαβασει απο πολλους οτι το καλωδιο ελειπε απο την συσκευασια αλλα τελικα ηταν μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...