Προς το περιεχόμενο

Φουσκωμενος Λογαριασμος ΔΕΗ

Evil_Skullman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ηξερα που αλλου να κανω το θεμα...

Τεσπα στο εκκαθαριστικο τιμολογιο της ΔΕΗ μου ηρθε + 115 ευρω για "Χρεωσεις Εθνικου Ηλεκτρικου Συστηματος απο 1/1/2011"

Διαβασα κατι και λενε οτι ειναι το καινουριο τιμολογιο της Δεη πιο αναλυτικο χωρις καμια επιβαρυνση (@@).Κοιταχτε http://www.dei.gr/Default.aspx?t=LoginPageContent.aspx&id=6305&nt=18&lang=1

Τεσπα ηθελα να ρωτησω κι εσας αν εχετε λαβει παρομοιο υπερπαραφουσκωμενο λογαριασμο μετα το 2011 για να ξερω μηπως εχει γινει καποιο λαθος γτ οπως πανε αυτοι σε λιγο θα αναψουμε κερακια.

Δημοσ.

Δεν ηξερα που αλλου να κανω το θεμα...

Τεσπα στο εκκαθαριστικο τιμολογιο της ΔΕΗ μου ηρθε + 115 ευρω για "Χρεωσεις Εθνικου Ηλεκτρικου Συστηματος απο 1/1/2011"

Διαβασα κατι και λενε οτι ειναι το καινουριο τιμολογιο της Δεη πιο αναλυτικο χωρις καμια επιβαρυνση (@@).Κοιταχτε http://www.dei.gr/Default.aspx?t=LoginPageContent.aspx&id=6305&nt=18&lang=1

Τεσπα ηθελα να ρωτησω κι εσας αν εχετε λαβει παρομοιο υπερπαραφουσκωμενο λογαριασμο μετα το 2011 για να ξερω μηπως εχει γινει καποιο λαθος γτ οπως πανε αυτοι σε λιγο θα αναψουμε κερακια.

Κανε μια αναλυση, τι χρεωσεις ηρθαν, ποσα κιλοβατ, τι ηρθε φουσκωμενο σε σχεση με παλια κλπ. Αυτο με το αναλυτικο τιμολογιο ειναι δυο χρονια τωρα, δεν εχει σχεση με τις χρεωσεις.

Δημοσ.

Μονο υπερφουσκωμενος..??

250 ευρωπουλα ηρθε ο λογαριασμος :shock: :shock:

τρελαθηκε η μανα μου οταν τον ειδε :eek:

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα και το πόσταρα :P... οποτε ακουω φουσκωμενος λογαριασμός αυτό μου έρχετε στο μυαλό :rolleyes:

χαχα, ωραιος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όντως παιδιά, κάτι τρέχει με τους τελευταίους εκκαθαριστικούς.

Στον προηγούμενο εκκαθαριστικό (Ιανουάριος 2011) είχα χρεώσεις "Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος" 7,56€ σύνολο.

Στον τελευταίο εκκαθαριστικό (Μάιος 2011) οι χρεώσεις "Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος" πήδησαν στα 75,15€.

Δηλαδή 1000% επάνω. Δε μιλάμε για αύξηση, αλλά για σφαγή!

ΕΙΝΑΙ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 19 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Οτι λογαριασμό και να σας στείλουν θα τον πληρώσετε και θα πείτε και ευχαριστώ στο ταμείο.. οπότε..

Δημοσ.

Όντως παιδιά, κάτι τρέχει με τους τελευταίους εκκαθαριστικούς.

Στον προηγούμενο εκκαθαριστικό (Ιανουάριος 2011) είχα χρεώσεις "Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος" 7,56€ σύνολο.

Στον τελευταίο εκκαθαριστικό (Μάιος 2011) οι χρεώσεις "Εθνικού Ηλεκτρικού Συστήματος" πήδησαν στα 75,15€.

Δηλαδή 1000% επάνω. Δε μιλάμε για αύξηση, αλλά για σφαγή!

ΕΙΝΑΙ Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

Εντάξει μωρέ μετακίνησαν το κώμα μια θέση δεξιά , σκέψου να το είχαν αφαιρέσει τελείως :fear: :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...