EKTELESTES Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ξέρει κανείς τι ταχύτητες παίζουν πάνω-κάτω και μπορεί να προτείνει πάροχο;;
anta_n Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 τώρα είσαι σε κάποιο πάροχο; παίζεις παιχνίδια; θες τηλεφωνία; θες συνδρομητική tv;
Sreak Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Θεσσαλονίκη έχω την αδερφή της γυναίκας μου και έχει Forthent. Μένει κέντρο. Είναι ευχαριστημένη αλλά δεν εχω προσβαση στο router της για να σου πω τωρα που κλειδώνει. Δεν μου έχει παραπονεθεί πάντως.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 τώρα είσαι σε κάποιο πάροχο; παίζεις παιχνίδια; θες τηλεφωνία; θες συνδρομητική tv; Τώρα είμαι Αθήνα με Wind / Tellas. Κανένα πρόβλημα, 15mbit double play. Γαμάτα Pings, κανένα πρόβλημα. Τα πάντα όλα θέλω, αλλά προς το παρόν δε με ενδιαφέρει και τόσο tv.
anta_n Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αφού θες downloading ξεχνάς σίγουρα HOL και μάλλον και CYTA, λόγω traffic shaping και χαμηλής διασύνδεσης με το εξωτερικό. Την Wind προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι καθόλου σαν εταιρεία πλέον, αλλά παλιότερα τουλάχιστον διάβαζα ότι έχει καλά pings. Οι άλλοι δύο (ΟΤΕ και forthnet) νομίζω δίνουν και οι 2 fastpath που θα βοηθήσει σε παιχνίδια, αλλά υπάρχει διαφορά στην τιμή, ειδικά αν βάλεις και κάποιες προσφορές που έχει βγάλει η Forthnet (δε ξέρω αν τρέχει ακόμα η προσφορά με τη Σαντορίνη ). Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δε νομίζω να έχει καμία σημαντική διαφορά ανάμεσα σε αυτούς τους δύο, οπότε κοιτάς τι θες από τηλεφωνία και βλέπεις οικονομικά πια τα πακέτα.
endrevar Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Στη Hol υπάρχει σχετική βελτίωση στο downloading αλλά θα χρειαστεί και άλλος χρόνος να το επιβεβαιώσω γιατί και παλιότερα είχαμε κάτι καλά διήμερα και μετά πάλι χάλια. Από pings δεν είχαμε ποτέ, οπότε αν θες games ξεχνάς την Hol. H cyta με τον κλειδωμένο εξοπλισμό είναι σαν το κουτσό το άλογο (που αν δεν ήταν κουτσό θα έσπερνε) οπότε και εγώ σε forthnet/OTE θα κατέληγα. Οικονομικά ανάμεσα στους δύο προφανώς η forth είναι φθηνότερη, κατά τα άλλα ρόλο παίζει και το που θα μένεις και τι χαρακτηριστικά θα έχει η γραμμή σου (ανεξάρτητα από τον πάροχο).
Sreak Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ότι και να αποφασίσεις, good luck Να μας πεις και τις εντυπώσεις σου μετα!
talidipa Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Βασικά κάπου πήρεσήμερα το μάτι μου ότι η forthnet άυξησε κι άλλο τη διασύνδεση της με το εξωτερικό οπότε... Για τη Cyta ειδικά όλο και πιο πολλά παράπονα πιάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.