Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για αντιγραφή dvd ;

vasilis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω ενα πρόγραμμα για αντιγραφή dvd;

θέλω να αντιγράψω ενα dvd απο γάμο,έχω δοκιμάσει με nero, clone dvd, dvd shrink αλλα τίποτα, όταν φτάνει στο 80 με 90% βγάζει σφάλμα..

ξέρετε κανένα άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω μήπως γίνει τίποτα; έστω να περάσω το dvd στο pc σε αρχείο avi;

Δημοσ.

1.Τι σφάλμα σου βγάζει;Σημαντικό στοιχείο αυτό.

2. Μήπως,λέω μήπως δεν έχεις αρκετό χώρο σε κάποιον από τους φακέλους που δουλεύουν αυτά τα προγράμματα για να χωρέσουν 3 δισκάκια;;(Και αν τα από-συμπιέζουν κι'όλα..... )

Για να τα κάνεις Avi από τα καλλίτερα είναι το Avidemux αν και θέλει λιγάκι ψάξιμο,έχει εδώ στο ινσομνια αρκετά θέματα που θα σου λύσουν της απορίες σου.

Δημοσ.

1.Τι σφάλμα σου βγάζει;Σημαντικό στοιχείο αυτό.

2. Μήπως,λέω μήπως δεν έχεις αρκετό χώρο σε κάποιον από τους φακέλους που δουλεύουν αυτά τα προγράμματα για να χωρέσουν 3 δισκάκια;;(Και αν τα από-συμπιέζουν κι'όλα..... )

Για να τα κάνεις Avi από τα καλλίτερα είναι το Avidemux αν και θέλει λιγάκι ψάξιμο,έχει εδώ στο ινσομνια αρκετά θέματα που θα σου λύσουν της απορίες σου.

στο nero μου βγάζει σφάλμα δίσκου και στο clone dvd E:VIDEO_TS/VTS_01_1.VOB: read error

το σύστημα δεν είναι σε θέση να αναγνώσει απο την καθορισμένη συσκευή

εννοώ οτι δεν μου γράφει και τα 3 δισκάκια που εχω, οχι οτι είναι χωρισμένο σε 3

καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Ε,το

dvd E:VIDEO_TS/VTS_01_1.VOB: read error

είναι ξεκάθαρο,δεν μπορεί να διαβάσει από το δισκάκι,μπορείς να δοκιμάσεις από άλλο Η/Υ

αφού διαφορετικό drive ίσως το διαβάσει,αν δεν μπορείς τότε ίσως σε βοηθήσει κάποιο πρόγραμμα όπως το cd-roller iso-buster που παρακάμπτουν το λειτουργικό και προσπαθούν να αντιγράψουν ο,τι αντιγράφεται,ίσως δηλαδή το αποτέλεσμα να έχει σπασίματα εκεί όπου δεν διαβάζεται.

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να προσπαθήσεις να επιδιορθώσεις τα δισκάκια, π.χ. με οδοντόπαστα και οδοντόβουρτσα. Ψάξτο στο google (repair scratched disks). Ισχύει και για cd και για dvd ότι θα βρεις.

Το anydvd νομίζω ότι έχει μια λειτουργία για να κάνει backup στα χτυπημένα δισκάκια.

Επίσης, αφού τα δισκάκια είναι δικά σου και δεν είναι κλειδωμένα δοκίμασε με το DVD Decrypter.

Πήγαινε στο μενού Tools->Settings>I/O και βάλε τα δύο retries στο 0 και τσεκάρισε το Ignore Read Errors.

Πάτα ΟΚ και δοκίμασε να κάνεις την αντιγραφή με αυτό. Θα σου εμφανίσει κάποια στιγμή read errors και θα τα κάνει skip.

Άστο να κάνει δουλειά (θα πάρει ώρες, ανάλογα με τα errors). Αν βγάλει πολλά errors υπάρχει περίπτωση το αποτέλεσμα να παρουσιάζει κοψίματα, έλεγξε το μόλις τελειώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...