zHsHs_87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδια για ακομα μια φορα χρειαζομαι βοηθεια εχω το εξης προβλημα με το ιντερνετ!!!! ενω στο σταθερο το ειναι παει σφαιρα στα δυο μακ (macbook , macbook air) με το που ανοιγω και συνδεομαι στο ιντερντετ παει καλα μετ απο μερικα λεπτα πεφτει και σερνετε το σημα ομως ειναι φουλ αυτο συμβαινει στα δυο μακ σε αλλα λαπτοπ που δοκιμασα δεν συμβαινει μπορει καποιος να το εξηγησει λογικα ???? εχουν καποιο προβλημα τα μακ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leroy Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις το channel του router σου για το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 το εχω στο αυτοματο!!!δεν ειναι καλα??? και αν το αλλαξω τη τιμη να βαλω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 1 ή 6 ή 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγώ έχω την 5. Οποιαδήποτε τιμή είναι καλή, αρκεί να μην υπάρχει άλλο wifi κοντά πάνω στο ίδιο κανάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 τελικα το εβαλα στην τιμη 3 ψηλο εφτιαξε αλλα αυτο που εχω παρατιρισει ειναι οτι το αιρ αν το αφησω για λιγα λεπτα ειναι λεσ και μπαινει σε αδρανεια η καιρεα και μετα αν κανω απενεργοποιηση και ξανα ενεργοποιιση φτιαχνει τωρα δεν μπορω να το καταλαβω αυτο τοσα λαπτοπ χουν περασε απ τα χερια μ πρωτι φορα μου σιμβαινει κατι τετοιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Βάλε το 11 είναι το καλύτερο για Mac. Μήπως έχει πρόβλημα το router σου ? Έχεις static ip ? Αν όχι βάλε και πες μας αν πάλι σου το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 σας ευχαριστω πολυ για τι βοηθεια σας πραγματικα προσ το παρον εβαλα τσανελ 11 και σταθερι ιπ και ολα φιανοντε καλυτερα!!!!! για την ωρα!! περιμενω να δω αν θα συνεχησουν ετσι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.