nikoskon Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Είναι λογικό να διαφωνείς γιατί το "ελλειπές" είναι ασαφές.
vasilisga Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Είναι λογικό να διαφωνείς γιατί το "ελλειπές" είναι ασαφές. :lol: ναι σωστα...
kavatzoulas Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 μηχανη DSRL εχω ηδη και η αληθεια ειναι οτι σπανια εχω χρησιμοποιησει τη φωτογραφικη μηχανη απο κινητο η ακομα και για βιντεο, το μονο που με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις προβλημα ειναι το gps με τα προγραμματα που εχω. ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. απο παρασκευη που θα το αγορασω θα επανελθω για πληροφοριες σχετικα με ποια rom να του φορεσω...
tsourakis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Και εγώ το "γαλαξία" θα αγοράσω σε λίγο καιρό...καταπληκτικό κινητό σε καλή τιμή...αυτό που με τράβηξε περισσότερο εμένα είναι η τρομερή οθόνη του!!
dimitris.duc Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εγω θα σου έλεγα το dhd και το εχω ψαξει πολύ, και τυχαινει να το εχει φιλος και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, χωρις 2η σκεψη htc! θα ηθελα να σε ρωτησω που το βρηκες με 329?
vasilisga Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 εγω θα σου έλεγα το dhd και το εχω ψαξει πολύ, και τυχαινει να το εχει φιλος και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, χωρις 2η σκεψη htc! θα ηθελα να σε ρωτησω που το βρηκες με 329? γραφτηκες στο insomnia μονο για να του προτεινεις το hd? :lol:
kavatzoulas Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 329 εχει εδω ιταλια και ο γαλαξιας τελικα το βρηκα 339, 10 ευρω διαφορα εχω καταληξει στο galaxy εχω βρει και τη βασουλα για το αυτοκινητο μαζι με θηκη κ μια βασουλα στα 28ευρω οποτε μαλλον αυριο θα ειμαι ευτυχης κατοχος. ποια rom να εγκαταστησω?
arxaggelos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Την επίσημη 2.2.1 JS8 (αν θέλεις επίσημη - το προτείνω γιατί είναι πάρα πολύ καλή και πολλοί με custom rom συχνά βρίσκουν bugs)
in2dark Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Αγορά μέχριτη παρασκευή! Επείγων. Η τιμής τουςείναι παρεμφερής 369 Samsung Galaxy S i9000 και 329 το HTC Desire HD. Φοβερη τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που πως;
kavatzoulas Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 329 εχει εδω ιταλια και ο γαλαξιας τελικα το βρηκα 339, 10 ευρω διαφορα εχω καταληξει στο galaxy εχω βρει και τη βασουλα για το αυτοκινητο μαζι με θηκη κ μια βασουλα στα 28ευρω οποτε μαλλον αυριο θα ειμαι ευτυχης κατοχος.
orlox Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Αν εισαι επιρεπεις στις αυτοκτονιες κοιτα και το DEFY τωρα που ειναι νωρις
ZELDA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 παιδια θελω να αγορασω το desire απο expansys αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω αυτο με αγγλικη ρομ η με ευρωπαικη ? χρειαζομαι ελληνικο μενου , ορίστε και το λινκ http://www.expansys.com.gr/s.aspx?search=htc%20desire%20hd help me !~
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.