Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S η HTC Desire HD

kavatzoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηχανη DSRL εχω ηδη και η αληθεια ειναι οτι σπανια εχω χρησιμοποιησει τη φωτογραφικη μηχανη απο κινητο η ακομα και για βιντεο, το μονο που με ενδιαφερει να λειτουργει χωρις προβλημα ειναι το gps με τα προγραμματα που εχω. ευχαριστω ολους για τη βοηθεια. απο παρασκευη που θα το αγορασω θα επανελθω για πληροφοριες σχετικα με ποια rom να του φορεσω...

Δημοσ.

Και εγώ το "γαλαξία" θα αγοράσω σε λίγο καιρό...καταπληκτικό κινητό σε καλή τιμή...αυτό που με τράβηξε περισσότερο εμένα είναι η τρομερή οθόνη του!!

Δημοσ.

εγω θα σου έλεγα το dhd και το εχω ψαξει πολύ, και τυχαινει να το εχει φιλος και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, χωρις 2η σκεψη htc! θα ηθελα να σε ρωτησω που το βρηκες με 329?

Δημοσ.

εγω θα σου έλεγα το dhd και το εχω ψαξει πολύ, και τυχαινει να το εχει φιλος και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, χωρις 2η σκεψη htc! θα ηθελα να σε ρωτησω που το βρηκες με 329?

γραφτηκες στο insomnia μονο για να του προτεινεις το hd? :P

:lol: :lol:

Δημοσ.

329 εχει εδω ιταλια και ο γαλαξιας τελικα το βρηκα 339, 10 ευρω διαφορα εχω καταληξει στο galaxy εχω βρει και τη βασουλα για το αυτοκινητο μαζι με θηκη κ μια βασουλα στα 28ευρω οποτε μαλλον αυριο θα ειμαι ευτυχης κατοχος.

ποια rom να εγκαταστησω?

Δημοσ.

Την επίσημη 2.2.1 JS8 (αν θέλεις επίσημη - το προτείνω γιατί είναι πάρα πολύ καλή και πολλοί με custom rom συχνά βρίσκουν bugs)

Δημοσ.

Αγορά μέχριτη παρασκευή! Επείγων.

Η τιμής τουςείναι παρεμφερής 369 Samsung Galaxy S i9000 και 329 το HTC Desire HD.

Φοβερη τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που πως;

iphone.png

Δημοσ.

329 εχει εδω ιταλια και ο γαλαξιας τελικα το βρηκα 339, 10 ευρω διαφορα εχω καταληξει στο galaxy εχω βρει και τη βασουλα για το αυτοκινητο μαζι με θηκη κ μια βασουλα στα 28ευρω οποτε μαλλον αυριο θα ειμαι ευτυχης κατοχος.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...