Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S η HTC Desire HD

kavatzoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά μέχριτη παρασκευή! Επείγων.

Όπως λέει και τίτλος μέχρι τη παρασκευή πρέπεινα κάνω αυτή την αγορά και λόγο της προσφοράς έχω αποφασίσει ένα από τα δυο μοντέλα.

Η τιμής τουςείναι παρεμφερής 369 Samsung Galaxy S i9000 και 329 το HTC Desire HD.

Είχα για 3 μήνες το LG Optimus One και έμεινα κατευχαριστημένοςαλλά δυστυχώς αυτοκτόνησε σε ένα ποτήρι coca cola.

H γνώμη σας για αυτά τα 2 κινητά λοιπόν, ποιο να προτιμήσω και γιατί…ποιο έχει τη καλύτερη υποστήριξη τόσο εργοστασιακή όσο και τρίτων ποιο παίρνειπιο πολύ πείραγμα….

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Λοιπόν. Εγώ έχω το Vibrant (Αμερικάνικη έκδοση του Ευρωπαϊκού Galaxy S). Το έχω από το περασμένο Σεπτέμβρη. Μου βγήκε μια χαρά. Επειδή ο αδερφός μου έχει το Ευρωπαϊκό Galaxy S, από Roms, γιατί εγώ του τις περνάω, έχει ποικιλία και είναι καλές σε ποιότητα. Όσο αναφορά το Htc Desire HD, χωρίς να θέλω να ρίξω το Galaxy S, αυτό το καιρό κοιτούσα μήπως το άλλαζα μαζί του. Είναι βέβαια τι σε βολεύει εσένα. Σε άλλους δεν αρέσουν τα μεγάλα κινητά. Τα αποκαλούν "παντόφλες". Θα δεις περιστατικά που άτομα πουλάνε το Htc Desire HD και ψάχνουν για Galaxy S! Εγώ όμως π.χ. κάνω το αντίθετο. Και τα δύο κινητά είναι δυνατά, αλλά δε ξέρω τι είναι πιο δυνατό διότι δεν έχω δοκιμάσει και τα δύο. Απλά πάρε αυτό που σε βολεύει. Μη ξεχνάς ότι το Htc είναι πολύ μεγαλύτερο από το Samsung. Τα έχω δει δίπλα-δίπλα, και είναι σίγουρα πιο μεγάλο.

Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τηναπάντηση, δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος , αυτό που με νοιάζει είναι ποιο από ταδυο θα κρατήσει περισσότερο στο χρόνο (αν και με τη τεχνολογία που τρέχει σε τρελούςρυθμούς αυτό είναι μια ουτοπία) με αναβαθμίσεις από διάφορες ομάδες όπως είδα η XDA .

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τηναπάντηση, δεν με ενδιαφέρει το μέγεθος , αυτό που με νοιάζει είναι ποιο από ταδυο θα κρατήσει περισσότερο στο χρόνο (αν και με τη τεχνολογία που τρέχει σε τρελούςρυθμούς αυτό είναι μια ουτοπία) με αναβαθμίσεις από διάφορες ομάδες όπως είδα η XDA .

Για αναβαθμίσεις, πιστεύω ότι το HTC, και επειδή είναι πιο νέο μοντέλο και επειδή είναι HTC, θα κρατήσει σίγουρα περισσότερο.

Δημοσ.

Νομίζω το Galaxy S σαν συσκευή(hardware specs, S-AMOLED κλπ) και σαν υποστήριξη από devs έχει δείξει ήδη το τί αξίζει.

Επομένως πας σε Desire HD μόνο αν θες μεγαλύτερη οθόνη(αλλά LCD) και θες την όποια υποστήριξη της HTC.

Γνώμη μου, Galaxy S.

Δημοσ.

σαν υποστηριξη και τα 2 τα ιδια προσφερουν

και το galaxy s και το desire hd κατα 90% θα σταματησει στην 2.3

για το galaxy s ηδη εχει βγει η 2.3, την ανακαλεσαν βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

εγω μαλλον αν ξαναγοραζα κινητο παλι το galaxy s θα αγοραζα, και εχω να πω μια διαπιστωση που εχω κανει γενικα, ενα κινητο το οποιο εχει φοβερη οθονη κερδιζει πολυ σε σχεση με ενα αλλο και ας εχει χειροτερο επεξεργαστη καρτα γραφικων κτλ (αυτο δεν ισχυει στην περιπτωση μας για υποδεεστερα χαρακτηριστικα αλλα λεμε τωρα)

Δημοσ.

+1 για Galaxy S, έχω αναφέρει τους λόγους πολλές φορές σε διάφορα threads, και επιπλέον με κάλυψαν και οι αποπάνω. Δύο μείον (για μένα) για το DHD είναι η τεράστια οθόνη, γιατί που και που θέλω να χειρίζομαι το κινητό με το ένα χέρι και το SGS είναι οριακά, καθώς και η οθόνη για την οποία συμφωνώ με τον Vassilisga. Εφόσον κανένα από υτα δύο κινητά δεν σέρνονται, θα ΄πήγαινα σε αυτό με την καλύτερη οθόνη, δεν έχουν σημασία τα specs εφόσον σε ταχύτητα/συμπεριφορά είναι ισάξια.

Δημοσ.

Οπότε, βάσει όλων αυτών και δίχως να έχω χρησιμοποιήσει Htc Desire HD, προτείνω και γω Galaxy S :-)

*Μόνο και μόνο επειδή έχω μείνει ευχαριστημένος από το δικό μου.

Δημοσ.

Οπότε σε θέμα οθόνηςκερδίζει ο γαλαξίας ως προς ποιότητα,

Σε θέματα όπως η κάμερα,το wifi, gps, radio, ποιότητα ήχου στις κλήσεις πως τα πάνε?

Δημοσ.

σε αυτα που αναφερεις εχουν παρεμφερείς επιδόσεις, πέραν του ηχείου που του hd είναι κακο

η καμερα του hd αν και 8αρα δεν έχει την πρεπουσα ποιότητα

επίσης το hd έχει θέμα με την μπαταρία

Δημοσ.

Θα έπαιρνα το DHD όχι μόνο αν δε με πείραζε το μέγεθος του, αλλά μόνο αν έβρισκα το SGS μικρό...Δηλαδή θεωρώ πως θα πρέπει να το πάρει κανείς αν βρίσκει σημαντικό πλεονέκτημα το μέγεθος της οθόνης του.

Κατα τ' άλλα, GalaxyS. Και καλύτερο hardware (cpu, gpu, s-amoled) και φανταστική υποστήριξη στο xda.

Δημοσ.

Ok με πείσατε πάω για γαλαξία…. Βέβαια κάποιος φίλος πέταξε και την ιδέα γιατο LG DUAL αλλά σαν τιμή δεν νομίζω να είμαι μέσαστα όρια… ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους σας.

Δημοσ.

Ok με πείσατε πάω για γαλαξία…. Βέβαια κάποιος φίλος πέταξε και την ιδέα γιατο LG DUAL αλλά σαν τιμή δεν νομίζω να είμαι μέσαστα όρια… ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους σας.

καλο το otpimus, καλυτερο απο τον γαλαξια, αλλα καινουριο το βρισκεις γυρω στο 500αρι

Δημοσ.

Το ηχείο του Galaxy S είναι δυνατό.

Το flash το χρειάζεσαι μόνο αν τραβάς νυχτερινές photo και φυσικά για κοντινές αποστάσεις.

Οπότε αν θες οπωσδήποτε flash στην κάμερα, παίρνεις DHD.

Από εκεί και πέρα η κάμερα του SGS βγάζει καταπληκτικές photo και τραβά εκπληκτικά video HD ακόμα και συνθήκες ελλειπούς φωτισμού.

Αν σε ενδιαφέρει να τυπώνεις τις photo σε posters, τότε πάρε dSLR και όχι κινητό τηλέφωνο! ;)

Δημοσ.

Το ηχείο του Galaxy S είναι δυνατό.

Το flash το χρειάζεσαι μόνο αν τραβάς νυχτερινές photo και φυσικά για κοντινές αποστάσεις.

Οπότε αν θες οπωσδήποτε flash στην κάμερα, παίρνεις DHD.

Από εκεί και πέρα η κάμερα του SGS βγάζει καταπληκτικές photo και τραβά εκπληκτικά video HD ακόμα και συνθήκες ελλειπούς φωτισμού.

Αν σε ενδιαφέρει να τυπώνεις τις photo σε posters, τότε πάρε dSLR και όχι κινητό τηλέφωνο! ;)

σε αυτο θα διαφωνησω, σε ελλειπη φωτισμο οι φωτογραφιες εχουν πολυ θορυβο...

αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μια χαρα η καμερα του galaxy

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...