Προς το περιεχόμενο

χαμηλη ταχύτητα στο ιντερνετ με 42 db σταθερο gain στην κεραια

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα outdoor 5210g και εχω χαμηλη ταχύτητα στο ιντερνετ με 42 db σταθερο gain στην κεραια να φανταστειτε οτι πιανει το δικο μου ρουτερ με 47 db (κατεβαζω με 260kb/s το πολυ και η γραμμη κλειδωνει στα 1500 ) μηπως μου κανει νουμερα η ον?? γτ τρωω κατι dc τελευταια

Δημοσ.

πως γινεται να πιανω κατεθειαν το μοντεμ της ον με 35 db και στο speednet να βγαζει 19mb/s και στο 5210 με 40 db στην κεραια να βγαζει την ιδια στιγμη 2,6mb/s?

Δημοσ.

Tις δοκιμες να τις κανεις με τις πραγματικες ταχυτητες dload και ping και οχι με τις ονομαστικες που βλεπεις στο web interface.

Αν τα 260kb/s που λες οτι εχεις ειναι σταθερα, παει να πει οτι εχεις κατι παραπανω απο 2mbit link. Αν πας απευθειας με ethernet πανω στο modem-router κατεβαζεις γρηγοροτερα?

Δημοσ.

πως γινεται να πιανω κατεθειαν το μοντεμ της ον με 35 db και στο speednet να βγαζει 19mb/s και στο 5210 με 40 db στην κεραια να βγαζει την ιδια στιγμη 2,6mb/s?

παρατηρησα οτι οταν αλλαξα σε 802.11b ανεβηκε η ταχυτητα απο 2,6 σε 4,6 mb/s

το 5120 δεν παιρνει ασυρματα απο το modem της On?για δοκιμασε να τα φερεις πιο κοντα.το b παιζει πιο σταθερα μερικες φορες.

Δημοσ.

ναι ασυρματα τα εχω το 5210 δε μπορω να το φερω πιο κοντα εξαλου η αποσταση ειναι μικρη 20-25 μετρα το πολυ αλλα παρεμβαλει μπαλκονι

Δημοσ.

wisp client ειναι στο wisp client το ap δεν περνει το σημα και το ενίσχυει και το ξαναστελνει παιρνει το σημα και το μεταφερει μεσω του ethernet σε υπολογιστη η ρουτερ

Δημοσ.

για wisp repeater.διαβασα κατι αλλα δεν εβγαλα ακρη.θα βγουμε αρκετα off topic θα σου χαλασω το θεμα μετα.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

και αφου δε καταλαβαινεις γιατι απαντας? Για να ανεβαζεις τα ποστ του site και να σου πει μπραβο η μαμακα σου? Και να σου το εξηγησουν δεν θα το καταλαβεις ποτε αν κρινω απο τις γνωσεις που εχεις κεφαλα. Τοσα χρονια τοσοι που περασαν και γνωριζαν........ εσυ τους εδιωξες βλαμενε.

Φιλε?............ ρωτα στο adslgr.com και θα σου απαντησω. Αυτος ειναι τραγικα βλακας για να βρεις την ακρη. Trust me.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...