Προς το περιεχόμενο

Dead touch screen

Galatea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Καλό μήνα (ωραία μου μπήκε εμένα...)

Πριν 10 λεπτά η οθόνη μου με άφησε... Η συσκευή έφαγε μία τούμπα (πολύ μικρή ομολογώ). Συγκεκριμένα μιλάμε για 10 εκατατοστά υψος. Μετά η οθόνη δεν ανταποκρινόταν. Λέω θα κόλλησε. Restart....τίποτα.

Ξέρουμε πόσο θα μου ζητήσουν στο service??? Και γενικά, γίνεται αντικατάσταση ή πάει όλο για πέταμα;

Δημοσ.

για ποια συσκευη μιλαμε;

Την Joy 845. Την πήγα για service. Μάλλον θα το καλύψει η εγγύηση. Το καλό είναι ότι φτιάχνεται!!! Το κακό είναι ότι θα πάρει 2.5 βδομάδες να γυρίσει!

Δημοσ.

ναι συνηθως τοσο λενε, αλλα μην εκπλαγεις αν σε ειδοποιησουν και νωριτερα. ελπιζω να ειπες να σε ειδοποιησουν πριν περασουν σε επισκευη, αν τελικα υπαρχει κοστος και ειναι και μεγαλο ε;

Δημοσ.

ναι συνηθως τοσο λενε, αλλα μην εκπλαγεις αν σε ειδοποιησουν και νωριτερα. ελπιζω να ειπες να σε ειδοποιησουν πριν περασουν σε επισκευη, αν τελικα υπαρχει κοστος και ειναι και μεγαλο ε;

Στη βλακεία που υπέγραψα αναφέρεται ότι εάν τελικά για την επισκευή θα έχω εγώ την επιβάρυνση, θα πρέπει να με ειδοποιήσουν πρώτα και να αποδεχθώ την τιμή! Άλλο που ακόμα είμαι χωρίς συσκευή!!! Σήμερα κατάφερα να βρω μία! Αναθεματισμένη ανακύκλωση κινητών!Κι εγώ πιστεύω ότι νωρίτερα θα ειδοποηθώ γενικά. Δεν είναι τόσο δα χρονοβόρα η αλλαγή οθόνης. Απλώς πρέπει να υπάρχει μεγάλη αναμονή στο service. Ξέρω ότι αυτή η δουλειά σε service εκτός της εταιρείας κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ. Πάλι καλά!

Δημοσ.

μην εκπλαγεις αν για το Joy που κανει 109 ευρω (νομιζω) σου ζητησουν καμια 150 για επιδιόρθωση...

Το έκαναν στην αδερφή μου για ένα omnia Που ήπιε νερό απο τη λίμνη της Καστοριάς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...