Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση καρτας γραφικων

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

εδω και 3 χρονια εχω μια ati 4850 της gigabyte και νομιζω οτι εφρασε ο καιρος να την αλλαξω.

Θελω να την αντικαταστησω με μια νεοτερη οχι ομως πολυ ακριβη, το πολυ στα 120-130 ευρω..

η χρηση που την θελω ειναι να φτιαχνω οικογενειακα βιντεο στον Η/Υ απο μια βιντεοκαμερα που εχω σε συνεργασια με το powerdirector 9 που εχω αγορασει.

Τι μου προτεινετε?? να παρω παλι ati ή να παω στην nvidia???

ευχαριστω για οποια απαντηση!!

Δημοσ.

Το πρόγραμμα που αγόρασες δουλεύει και με cuda αλλά και με stream.. άρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο τι από τα 2 θα αγοράσεις.. αλλά το τι θες..

https://membership.cyberlink.com/prog/support/cs/product-faq-content.do?id=7297&prodId=4&prodVerId=-244

Και ο τρόπος πώς να ενεργοποιήσεις ένα από τα 2 και ανάλογα με την μάρκα (ati η nvidia)

Δημοσ.

κοιτα... απο τα 4 πισι μου στα 3 εχω Nvidia και στο αλλο ενα μια ati. Απ'οτι καταλαβες την ενβιντια της συμπαθω πολύ αλλα εχω την αισθηση τελειας ποιοτητας και κατασκευης κατι οπου η ati προσωπικα δεν μου παρεχει. Επισης (κατα την αποψη μου παντα) οι καρτες GeForce και Quadro ειναι οι πιο γρηγορες στην αγορα και αν παρεις μια δεν θα χρειαστει για πολυ καιρο να κανεις αναβαθμιση. Τωρα πια ομως παιζει και το θεμα των χρηματων οπου η ati για να λεμε και του στραβου το δικιο, εχει τις καλυτερες τιμες, αλλα για μενα καλυτερα να μαζεψεις λιγα παραοανω χρηματα (30€-50€) και να πας σε μια πολυ καλη τελευταιας γενιας ενβιντια.αν και για τη χρηση που θες (απο τη στιγμη που δεν παιζεις πολυ απαιτητικα παιχνιδια) η καρτα που εχεις ειναι αρκετη. αν ομως θες ντε και καλα καποια καλυτερη και καινουργια πηγαινε στην 5850 xtreme στο πλαισιο με 120€ αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

καλό θα είναι να μας πεις το τροφοδοτικό σου και την ανάλυση της οθόνης σου.

τροφοδοτικο : enermax 500w

οθονη : lg flatron e2250v (1920x1080)

Δημοσ.

Το πρόγραμμα που αγόρασες δουλεύει και με cuda αλλά και με stream.. άρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο τι από τα 2 θα αγοράσεις.. αλλά το τι θες..

https://membership.cyberlink.com/prog/support/cs/product-faq-content.do?id=7297&prodId=4&prodVerId=-244

Και ο τρόπος πώς να ενεργοποιήσεις ένα από τα 2 και ανάλογα με την μάρκα (ati η nvidia)

δεν ξερω τι να πω

νομιζω οτι υπαρχει προβλημα σε σχεση με το προγραμμα powerdirector 9 και αυτην την καρτα που εχω σε συνδυασμο με αρχεια βιντεο της καμερας μου που ειναι m2ts...

δεν μπορω να ολοκληρωσω εργασια ...

γιαυτο λεω μηπως φταιει η καρτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...