elp.anast Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γεια σας ελπιζω να εχω παραθεσει το μηνυμα στο σωστο "μερος". Ελπιζω να μπορει να με βοηθησει καποιος,σημερα ενα η οθονη μου(μια sony) και ο υπολογιστης μου δουλευε μια χαρα εκανα μια μικρη μετακομιση απο ενα δωματιο σε ενα αλλο.Οταν λοιπον συνεδεσα τα παντα και ενα το κουτι λειτουργει μια χαρα η οθονη δεν αναβει(ουτε καν το κοκκινο λαμπακ για να δειξει οτι παιρνει ρευμα).Ολα και ολα δυο καλωδια εχει,το ενα παει στη πριζα και το αλλο στον υπολογιστη,τι μπορει να εχω κανει λαθος? Σας ευχαριστω πολυ!
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καλως όρισες καταρχήν. Βγάλε το καλώδιο τροφοδοσίας της οθόνης και ξαναβάλε το. Αυτό που πάει στην οθόνη και όχι τη μεριά που πάει στη πρίζα αλλά δοκίμασε και άλλη πρίζα καλού κακού. Το Tower Λειτουργεί κανονικά; Ακούς από τα ηχεία τον χαρακτηριστικό ήχο όταν μπαίνει στα windows;
elp.anast Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γεια σου!το εκανα ηδη αυτο και ναι ολα λειτουργουν κανονικα ακουω τους χαρακτηριστικους ηχους αλλα η οθονη εκει,ουτε για πλακα δεν αναβει
karmen1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Το ότι δεν ανάβει καθόλου η οθόνη δεν είναι και ότι πιο ελπιδοφόρο. Το καλύτερο θα ήτανε να την δοκίμαζες σε ένα άλλο pc ή σε ένα laptop αν είχες. Τώρα αν κατά την μετακόμιση έφαγε κανένα χαστουκάκι και παρεξηγήθηκε δεν ξέρω. Είναι σε εγγύηση;
elp.anast Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 μπαααα οχι εχει ληξει η εγγυηση,μπορω να τη δοκιμασω και σε λαπτοπ???
elp.anast Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 ωραια θακ ανωωρα μια προσπαθεια και θα ενημερωσω!
soso75 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Εγώ είχα μια Sony παλιότερα και είχε πέρα απο το μπροστά κουμπί που άνοιγε και ένα πίσω απο την οθόνη διακόπτακι για on/off κι εγώ φυσικά την είχα πάντα στο On, όταν μετακόμισα με το κουβάλημα μάλλον πατήθηκε στο off.. και την έβαζα στην πρίζα ήταν όλα συνδεδεμένα και δεν άναβε..και μετά το θυμηθηκά.. Μήπως σου συμβαίνει κάτι παρόμοιό;
elp.anast Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 οχι δυστυχως! δεν συμβαινει κατι τετοιο,μου φαινεται οτι καηκε αλλα δν κταλαβαινω το γιατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.