Προς το περιεχόμενο

ποιο απο τα 5 smartphones να παρω παιδια ? :

giannispaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Htc trophy και το Lg optimus 7 στα 199 ευρουλακια γιατι δε τα κοιτας καθολου μιας και βλεπω οτι ψαχνεσαι?

Οκ δεν ειναι android και τα ελληνικα θα τα περασεις εσυ(οχι μενου αλλα ελληνικο πληκτρολογιο).

Περνα απο ενα καταστημα vodafone να τα δεις νομιζω ειναι πολυ καλα κινητακια και με λιγο υπομονη θα ερθουν αρκετες αναβαθμισεις.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω το Blade, γνωρίζω πολύ καλά το xperia Χ8, και έχω πιάσει και το Χ5.

-> Blade

Γενικά σαν κινητό τα σπάει. Για 159 ευρά είναι πρώτο πράμα. Με ένα ξεκλείδωμα τα 512 και χωρίς custom rom, πετάει.

Θετικά:

1)Χαμηλή τιμή

2)Αρκετά γρήγορο (δεν χρειάζεται custom rom για να ανταπεξέλθει καλά)

3)Ωραίο design

4)Ικανοποιητικές φωτογραφίες/βίντεο

5)Ραδιόφωνο

6)Μεγάλη οθόνη/Υψηλή ανάλυση/Πλούσια χρώματα/Multy touch.

Αρνητικά:

1)Μπαταρία

2)Υπερθέρμανση (σε μένα, μετά από μισή ώρα παιχνίδι, ή ίντερνετ, ή κάποια βαριά εφαρμογή, παίρνει φωτιά)

3)Υψηλό SAR

-> X8

Καλούτσικο, δεν μου κάνει κλίκ. Σε σχέση με το Blade... Βlade ΔΑΓΚΩΤΟ. Το ένα 180 ευρώ το άλλο 160. Δεν έχει κάτι που δεν έχει το Blade συν το μείον του λογισμικού (Android 2.1 νομίζω)

-> Χ5

Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο από τα 5 υποψήφια. 200 ευρώ και κοντράρει 350άρια. Κάμερα 5mp, 800Mhz cpu. Κάτσε καλά. Εγώ, το έπιασα, στα χέρια μου 2-3 φορές, και δεν ήθελα να το αφήσω.

Και η ψήφος πάει HUAWEI IDEOS X5

Δημοσ.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να περιμένεις για να πάρεις καινούργιο κινητό για το λόγο ότι σε "τρώει" να το πάρεις αμέσως μόλις βρεις λεφτά.αλλα εγω θα σου πρότεινα να μαζέψεις κανά 50αρι-100αρι ακόμα,και να πάρεις κάτι καλύτερο απο άποψη ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας.παρ επιπτοντως όλα τα κινητά μου είναι nokia και Htc τώρα έχω το "blackstone" και παρά τα windows 6.1 (τα θεωρω δύσκολο λειτουργικό) χαίρομαι την ποιότητα κατασκευής του.

Cpu: Core 2 duo e6600 2.97ghz o/c

Ram: 3gb ddr2 667mhz

gpu: gigabyte gts250

Mobo: gigabyte ga945p s3

Sandy bridge προσεχώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...