Προς το περιεχόμενο

ποιο απο τα 5 smartphones να παρω παιδια ? :

giannispaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο οποιος ξερει:

ποιο απο αυτα τα 5 που ανεφερα,ζουμαρει-ξεζουμαρει με τα δαχτυλα τις φωτο - η οταν ειμαστε σε sites ?

ξερετε τα απλα αφης απλα πατας συνεχομενα η κουμπι και ζουμαρεις...

ενω στα πιο ακριβα κινητα εχω δει σε videakia το κανουν αυτο που λεω.

ειναι ενα εφε που μου αρεσει πολυ κα ιθα παιξει ρολο στη επιλογη μου ανυπαρχειαυτη η δυνατοτητα στα κινητα ως 200€....

Δημοσ.

γιατι μια χαρα βγεικαν τρελες πωλησεις

1. Χαλια πλαστικα.

2. ΜΕτρια χρωματα οθονης.

3. Μικρη μνημη συσκευης(ακομα και στην 2.2.και να κανεις μεταφορα app2sd θελει- αφηνει καποια kb στη μνημη συσκευης οποτε ΔΕΝ θα μπορεις να "βαλεις πραγμα"

ΣΤο Galaxy S ας πουμε εχω χαλαρα 140 περιπου εφαρμογες. Στο Desire που ειχα πανω απο 70 δυσκολα .

Το Blade ειναι απλα ενα καλο κινητο.

Η επιλογη ειναι δικια του !

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο οποιος ξερει:

ποιο απο αυτα τα 5 που ανεφερα,ζουμαρει-ξεζουμαρει με τα δαχτυλα τις φωτο - η οταν ειμαστε σε sites ?

ξερετε τα απλα αφης απλα πατας συνεχομενα η κουμπι και ζουμαρεις...

ενω στα πιο ακριβα κινητα εχω δει σε videakia το κανουν αυτο που λεω.

ειναι ενα εφε που μου αρεσει πολυ κα ιθα παιξει ρολο στη επιλογη μου ανυπαρχειαυτη η δυνατοτητα στα κινητα ως 200€....

εχουν ολα εκτος του x8 και του nokia

το x8 λεγεται οτι θα παρει με μελλοντικη αναβαθμιση αλλα ειναι ακομη στο περιμενε...

Δημοσ.

1. Χαλια πλαστικα.

2. ΜΕτρια χρωματα οθονης.

3. Μικρη μνημη συσκευης(ακομα και στην 2.2.και να κανεις μεταφορα app2sd θελει- αφηνει καποια kb στη μνημη συσκευης οποτε ΔΕΝ θα μπορεις να "βαλεις πραγμα"

ΣΤο Galaxy S ας πουμε εχω χαλαρα 140 περιπου εφαρμογες. Στο Desire που ειχα πανω απο 70 δυσκολα .

Το Blade ειναι απλα ενα καλο κινητο.

Η επιλογη ειναι δικια του !

Συγκρίνεις ένα κινητό 500€ με κινητό 140€ ?

1) Ενώ το galaxy σκίζει από ποιότητα κατασκευής

2) Ασχολίαστο ,δεν έχω απολύτως κανένα τέτοιο θέμα με το κινητό

3) Απλά δε το έχεις ψάξει τόσο (μπορείς να ορίσεις μέρος της κάρτα sd να τη βλέπει σαν μνήμη του κινητού)

Το blade είναι απλά το καλύτερο αυτή τη στιγμή στα λεφτά του και σε αρκετά € παραπάνω από ότι άλλο κυκλοφορεί ..

Δημοσ.

Παίδες μετά το καλοκαίρι μαζί με το ZTE Skate ΜΑΑΑΑΛΛΟΝ θα βγει και το Huawei Ideos X6 (Καλά μιλάτε για το Χ8 ενώ καλά-καλά δεν έχει βγει το Χ6 βρε παιδιά...?? :-D ) Θα είναι ΠΟΛΥ γ@μ@το και θα έχει και έξοδο HDMI..! 1ghz cpu, 512 ram και γενικά πολύ καλά χαρακτηριστικά...εάν πχ το πούλαγε η HTC, θα έκανε ΣΙΓΟΥΡΑ 450 και πάνω, ενώ υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπερνάει τα 250€...!

Πάντως και εγώ που θέλω να πάρω κινητό, θα πάρω το Galaxy S και το έλυσα το πρόβλημά μου...ειδικά τώρα που θα βγει και το 2, θα πέσει κι' άλλο η τιμή του...θα είναι απ' τα καλύτερα VFM της αγοράς πιστεύω...

Δημοσ.

Συγκρίνεις ένα κινητό 500€ με κινητό 140€ ?

1) Ενώ το galaxy σκίζει από ποιότητα κατασκευής

2) Ασχολίαστο ,δεν έχω απολύτως κανένα τέτοιο θέμα με το κινητό

3) Απλά δε το έχεις ψάξει τόσο (μπορείς να ορίσεις μέρος της κάρτα sd να τη βλέπει σαν μνήμη του κινητού)

Το blade είναι απλά το καλύτερο αυτή τη στιγμή στα λεφτά του και σε αρκετά € παραπάνω από ότι άλλο κυκλοφορεί ..

Εσυ κρατα το Blade μεγαλε. Εγω προτιμω τα αληθινα κινητα.

Δημοσ.

Εσυ κρατα το Blade μεγαλε. Εγω προτιμω τα αληθινα κινητα.

χαχαχαχα και άσχετος και κολλημένος!!!

Δημοσ.

χαχαχαχα και άσχετος και κολλημένος!!!

κανε καμια δουλεια και οχι πολλα μαζι μου. ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ

Δημοσ.

Ρε τσακωνεστε ανεφ λόγου.. Αυτα που γράφετε και οι 2 ισχύουν. Το blade είναι οντως το καλύτερο τόσο φθηνό κινητο. Κυρίως ομως αν έχεις την όρεξη να το φτιάξεις. Με custom rom, patch memory ,άλλο luncher , overclocking χτυπάει πολυ ακριβότερα κινητά. Για τα λεφτά του είναι super. Απο την άλλη το galaxy σιγουρα είναι πολυ καλύτερο χωρις να το πειραξεις καθόλου. Αν μαλιστα το πειραξεις αφήνει μίλια το blade. Ενω στα 350€ που το πουλάνε πλέον, είναι και αυτο αντίστοιχη ευκαιρία με το blade. Μη πορωνεστε ανεφ λόγου..

Δημοσ.

Εγώ φίλε μου σου προτείνω για αυτά που ζητάς το Samsung Galaxy 3. Κάνει αυτά που θέλεις και σε πολύ καλή τιμή (129€ στα Media Markt).

Επιπλέον , αν δεν κάνω λάθος, έχει και την καλύτερη (σε διάρκεια) μπαταρία από αυτά που βλέπεις και για μένα προσωπικά αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.

Το θεωρώ άριστο value for money. Να διευκρινήσω ότι δεν έχω χρησιμοποιήσει τα υπόλοιπα αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δικό μου.

Δημοσ.

http://www.zer.gr/show_1pro.asp?proid=867 και δωρο το οζον grin.png

Το galaxy 3 που αναφέρεις ειναι πολυ πολυ "κακο" κινητο σε σχέση με αυτα που αναφέρει ο θεματοθέτης. Η οθόνη του ιδικά αν την δεις διπλα διπλα με καποιο λιιιγο πιο ακριβο κινητο θα αναρωτιθείς πώς έβλεπες :P

Το ZTE blade αν θες όπως και δήποτε ραδιόφωνο εδώ και τώρα

Το Huawei αν θες δυνατο value for money με adobe flash και φλας στην καμερα :)

Galaxy S αν δες σε πειράζει να ειναι μτχ με οτι συνεπάγεται αυτή η απόφαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...