kosmas3d Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γεια σας, Σκέφτομαι την αγορά GPS και επειδή δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά βρήκα κάποια κινέζικα με αξία γύρω στα 45 ευρώ. Τί λέτε αξίζουν; Μπορώ να βάλω σπασμένους χάρτες; Δείτε και κάποια λινκ: 1. gps 2. gps 3. gps Ακούω απόψεις, έχει αγοράσει κανένας κάποιο από αυτά;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Καταλαβαινω το να μην θελεις να δωσεις πολλα λεφτα αλλα αυτες οι λυσεις περιεχουν κινδυνο να σου βγει αχρηστο το gps.Εκτος και βρεθει καποιος που εχει παρει ιδιο και ξερει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Εννοουσα κυριως να μην μπορεσεις να περασεις προγραμμα και χαρτες που θελεις.
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 οντως διοτι οι πιθανοτητες να παρεχουν υποστηριξη σε σπασμενους χαρτες και σε διαφορα προγραμματα ειναι λιγες. αυτο θα πρεπει να το ελεγξεις σε καποιο σαιτ της εταιριας λογικα, και κατι αλλο, αν τυχει και παθει κατι εισαι σιγουρος με το θεμα εγγυησης και αντικαταστασης ή θα σου φανε τα χρηματα; btw κατα την αποψη μου το δευτερο αποκλεισε το.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Απο την στιγμη που στην ελληνικη αγορα τετοια μηχανακια εχουν πολυ χαμηλη τιμη πια δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο να τα φερεις απο εξω.
kosmas3d Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τι πρέπει να κοιτάξω για το αν μπορώ να βάλω άλλους χάρτες; Φίλε Γιάννη από ποιο κατάστημα έχουν τέτοια τιμή, εδώ στην Ελλάδα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τι πρέπει να κοιτάξω για το αν μπορώ να βάλω άλλους χάρτες; Φίλε Γιάννη από ποιο κατάστημα έχουν τέτοια τιμή, εδώ στην Ελλάδα; Αυτο δεν το ξερω και εινια δυσκολο να το ξερεις προκαταβολικα εκτος και ξερεις καποιον που πηρε ιδιο Απο 80 ευρω http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation.htm
kosmas3d Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αυτά κινέζικα που σας έδειξα βγαίνουν 40ευρώ όμως, ενώ αυτό που λες 80. Δηλαδή δεν υπαρχει τρόπος να καταλάβουμε άμα παίρνει άλλους χάρτες; Ο πωλητής λέει ότι βάζει χάρτες δωρεάν ανάλογα με την χώρα. Οπότε παίρνει;;; Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο αλλά με τα ίδια χρήματα πάνω-κάτω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Τοσο φτηνο με τοσο μεγαλη οθονη απο Ελλαδα δεν νομιζω....Κοιτα στις αγγελεις του www.navimania.gr μηπως πουλαει καποιος κινεζικο που δουλευει.
slvsnt Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 στα κινέζικα μπορείς να βάλεις σπασμένα προγράμματα. δεν είναι κλειδωμένα. αυτό μη σε απασχολεί. Υ.Γ σου έστειλα και ένα PM
GeorgT. Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ενταξη ενα igo με οτι χαρτη θες πιστευω σε ολα τα κινεζακια μπορείς να βάλεις (igo πρέπει να φορανε κ ετσι οπως έρχονται)! Τωρα για τις τιμες εννοείτε πως εχουνε μια διάφορα (με 50-60 περνεις ενα 5ιντσο)! Πωσοπικα εχω ενα 3,5 κινεζακι εδω κ 2 χρονιακ δεν εχει κανει κιχ κ τωρα θα παρω ακομα ενα μεγαλυτερο για το φαδερ! απλα κοιτα να εχει 128mb μνημη να αντέχει κ το igo prime κ δεν θυμάμαι πιο απο τα δυο windows βολεύουν καλύτερα για ελλαδα (5,0 η 6,0) π.χ αυτο: http://www.chinavasion.com/portable-gps/roadnav-touchscreen-portable-gps-navigator/
kosmas3d Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Για να βάλω άλλους χάρτες χρειάζεται να το σπάσω; Είναι δύσκολο; Επίσης χρειάζεται μεγάλη ram για ορισμένους χάρτες;
GeorgT. Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 οχι το δυσκολο ειναι να τους βρεις (π.χ εγω ειχα ενα site κ έκλεισε με την τζουλια) μετα περνάς το αρχείο στη θεση του παλιού στη κάρτα (πχ sd\igo\content\map) κ έτοιμος ο νεος χάρτης (εκει βάζεις κ όσες χώρες θες)! H μνημη ειναι για να λειτουργεί πιο καλα το πρόγραμμα! Π.χ αν βαλεις το νεο igo ειναι βαρύ οποτε θες αρκετή μνήμη! Κ εγω μαλλον για εκεινο που ποσταρα πριν θα παω για τον φαδερ 57 ευρα με αποστολή (ταχυδρομιο για να μην πιάσει τελωνείο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.