Προς το περιεχόμενο

Κινέζικο GPS 50Ευρώ

kosmas3d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σκέφτομαι την αγορά GPS και επειδή δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά βρήκα κάποια κινέζικα με αξία γύρω στα 45 ευρώ. Τί λέτε αξίζουν; Μπορώ να βάλω σπασμένους χάρτες; Δείτε και κάποια λινκ:

1. gps

2. gps

3. gps

Ακούω απόψεις, έχει αγοράσει κανένας κάποιο από αυτά;

Δημοσ.

Καταλαβαινω το να μην θελεις να δωσεις πολλα λεφτα αλλα αυτες οι λυσεις περιεχουν κινδυνο να σου βγει αχρηστο το gps.Εκτος και βρεθει καποιος που εχει παρει ιδιο και ξερει.

Δημοσ.

οντως διοτι οι πιθανοτητες να παρεχουν υποστηριξη σε σπασμενους χαρτες και σε διαφορα προγραμματα ειναι λιγες. αυτο θα πρεπει να το ελεγξεις σε καποιο σαιτ της εταιριας λογικα, και κατι αλλο, αν τυχει και παθει κατι εισαι σιγουρος με το θεμα εγγυησης και αντικαταστασης ή θα σου φανε τα χρηματα; btw κατα την αποψη μου το δευτερο αποκλεισε το.

Δημοσ.

Απο την στιγμη που στην ελληνικη αγορα τετοια μηχανακια εχουν πολυ χαμηλη τιμη πια δεν νομιζω να αξιζει το ρισκο να τα φερεις απο εξω.

Δημοσ.

Τι πρέπει να κοιτάξω για το αν μπορώ να βάλω άλλους χάρτες; Φίλε Γιάννη από ποιο κατάστημα έχουν τέτοια τιμή, εδώ στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Τι πρέπει να κοιτάξω για το αν μπορώ να βάλω άλλους χάρτες; Φίλε Γιάννη από ποιο κατάστημα έχουν τέτοια τιμή, εδώ στην Ελλάδα;

Αυτο δεν το ξερω και εινια δυσκολο να το ξερεις προκαταβολικα εκτος και ξερεις καποιον που πηρε ιδιο

Απο 80 ευρω

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/GPS/PNA-Car-Navigation.htm

Δημοσ.

Αυτά κινέζικα που σας έδειξα βγαίνουν 40ευρώ όμως, ενώ αυτό που λες 80. Δηλαδή δεν υπαρχει τρόπος να καταλάβουμε άμα παίρνει άλλους χάρτες; Ο πωλητής λέει ότι βάζει χάρτες δωρεάν ανάλογα με την χώρα. Οπότε παίρνει;;;

Έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο αλλά με τα ίδια χρήματα πάνω-κάτω.

Δημοσ.

Τοσο φτηνο με τοσο μεγαλη οθονη απο Ελλαδα δεν νομιζω....Κοιτα στις αγγελεις του www.navimania.gr μηπως πουλαει καποιος κινεζικο που δουλευει.

Δημοσ.

στα κινέζικα μπορείς να βάλεις σπασμένα προγράμματα. δεν είναι κλειδωμένα.

αυτό μη σε απασχολεί.

Υ.Γ σου έστειλα και ένα PM :rolleyes:

Δημοσ.

Ενταξη ενα igo με οτι χαρτη θες πιστευω σε ολα τα κινεζακια μπορείς να βάλεις (igo πρέπει να φορανε κ ετσι οπως έρχονται)! Τωρα για τις τιμες εννοείτε πως εχουνε μια διάφορα (με 50-60 περνεις ενα 5ιντσο)!

Πωσοπικα εχω ενα 3,5 κινεζακι εδω κ 2 χρονιακ δεν εχει κανει κιχ κ τωρα θα παρω ακομα ενα μεγαλυτερο για το φαδερ!

απλα κοιτα να εχει 128mb μνημη να αντέχει κ το igo prime κ δεν θυμάμαι πιο απο τα δυο windows βολεύουν καλύτερα για ελλαδα (5,0 η 6,0)

π.χ αυτο: http://www.chinavasion.com/portable-gps/roadnav-touchscreen-portable-gps-navigator/

Δημοσ.

Για να βάλω άλλους χάρτες χρειάζεται να το σπάσω; Είναι δύσκολο; Επίσης χρειάζεται μεγάλη ram για ορισμένους χάρτες;

Δημοσ.

οχι το δυσκολο ειναι να τους βρεις (π.χ εγω ειχα ενα site κ έκλεισε με την τζουλια) μετα περνάς το αρχείο στη θεση του παλιού στη κάρτα (πχ sd\igo\content\map) κ έτοιμος ο νεος χάρτης (εκει βάζεις κ όσες χώρες θες)!

H μνημη ειναι για να λειτουργεί πιο καλα το πρόγραμμα! Π.χ αν βαλεις το νεο igo ειναι βαρύ οποτε θες αρκετή μνήμη!

Κ εγω μαλλον για εκεινο που ποσταρα πριν θα παω για τον φαδερ 57 ευρα με αποστολή (ταχυδρομιο για να μην πιάσει τελωνείο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...