Sapounos Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 τοτε η ψυκτρα δεν ειναι καλη γιατι την εχω κουμπωσει και απο τις 4 μεριες καλα και το εχω κανει πολλες φορες... η φταιει η αλοιφη που ειχε ηδη πανω στην ψυκτρα.. δεν ξερω τι να πω... παντως γενικα αν εχετε καποιο watercooling kit να μου προτινετε καλα θα ηταν... ενα καλο..
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Έχει καθόλου απ' αυτή την αλοιφή ή κάθε φορά που τη β(γ)άζεις δεν απλώνεις φρέσκια;
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ρε Sapounos μην επιμένεις ότι η ψύκτρα πατάει καλά... διοτι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πατάει.. οι 100 βαθμοί στους πυρήνες σε idle αυτό δείχνουν... Αν πατούσε καλά ακομη και παστα να μην είχε και να μην γυριζε ο ανεμηστήρα 100 βαθμούς σε idle δεν θα είχες... Τα δοκίμασες αυτά που σου είπα .. "βγάλσιμο αλλαγή παστας.. ΣΩΣΤΗ επανατοποθέτηση" ?? Η απλά βαριέσαι και τζάμπα καθομαστε και ασχολούμαστε?? Γενικότερο καλό είναι το υπολογιστή να μην τον χρησιμοποιείς με τέτοιες θερμοκρασίες καθόλου γιατι δεν θα αργησεις να πάρεις στα χέρια τον επεξεργαστή!
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Σιγουρα δεν παταει καλα.και παστα να μην ειχε οπως λες,τετοιες θερμοκρασιες δεν θα ειχε.αλλα αμα δεν εχει ευκαιρη αλλη παστα,ας την βγαλει και να την ξαναβαλει με οση εχει μεινει πανω απο την παλια για προσωρινη λυση.
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Η ψύκτρα είναι η κλασική με τα push-pins; Αν ναι, καλό θα 'ταν να μπορούσες να δεις τι παίζει απ' την πίσω μεριά της μητρικής, καθώς συμβαίνει συχνά να έχει σπάσει ένα ή περισσότερα, ή απλά να μην έχει κουμπώσει σωστά, παρόλο που έτσι φαίνεται. Και αφού λες ότι την έχεις β(γ)άλει πολλές φορές, αυξάνονται οι πιθανότητες να έχει γίνει ζημιά.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ρε μπας και την εσπασες επιτηδες για να δει τα ποστς ο μπαμπας για να σου παρει υδροψυξη?? (λεω εγω τωρα)
stm00192 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ε ναι τετοιο κόλλημα ποθ έχει φάει με την υδροψυξη ... πολύ πιθανό! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.