Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Ι3

Roo9ney

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ο αδερφος μου χτες παρουσιαστηκε και σημερα πηγε για εξετασεις.Εκει του εβγαλαν οτι ειναι παχυσαρκος και του ειπαν οτι ειναι Ι3.Αυτος πως επηρεαζει την θητεια του;

Παιζει ρολο αν μετα μπορει να μπει αστυνομια,πυροσβεστικη,κτλ;

Μπορει να το αλλαξει κατα την διαρκεια της θητειας του;

Ευχαριστω προκαταβολικα :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπερα,ο αδερφος μου χτες παρουσιαστηκε και σημερα πηγε για εξετασεις.Εκει του εβγαλαν οτι ειναι παχυσαρκος και του ειπαν οτι ειναι Ι3.Αυτος πως επηρεαζει την θητεια του;

Παιζει ρολο αν μετα μπορει να μπει αστυνομια,πυροσβεστικη,κτλ;

Μπορει να το αλλαξει κατα την διαρκεια της θητειας του;

Ευχαριστω προκαταβολικα :rolleyes:

Ι3 ενοπλο η αοπλο?

Αν ειναι αοπλο του αλλαζει τη θητεια προς το καλυτερο.

Αν ειναι ενοπλο δε του αλλαζει τη θητεια, θα υπηρετησει οπως ο Ι1.

Νομιζω στις αστυνομιες κλπ μετραει να μην υπηρξες αοπλος στο στρατο.

Οσο για το αν μπορει να το αλλαξει, μπορει απλα να ζητησει επανεξεταση Ι. Αν ειναι για κιλα ομως δεν εχει να αλλαξει κατι, η ζυγαρια το ιδιο θα τον βγαλει :P

ΥΓ. Ενας στη σειρα μου, με καλο βυσμα, ειχε Ι4 για δηθεν προβλημα στο γονατο καθολη τη διαρκεια της θητειας του, και 1 μηνα πριν απολυθουμε ζητησε επανεξεταση και εγινε Ι1 με συνοπτικες διαδικασιες, ακριβως για να μην τον συνοδευει το "αοπλος" αν σκεφτει να παει αστυνομια/σεκιουριτι/πυροσβεστικη κλπ.

Δημοσ.

Αα καλά τα ξέρω :) ΕΕ δεν είναι fail να πας πρώτα στρατό και μετά αστυνομία, τότε;

...μην μου απαντήσει κανείς ότι είναι fail να πας αστυνομία γενικά. Το ξέρουμε αυτό...

Δημοσ.

Προφανως στις ηλικιες αυτες αλλαζει γνωμη κανεις ευκολα, ποσο μαλλον σε τετοια ζητηματα και με τετοια κατασταση στα εργασιακα.

Παιζει φυσικα και το 10% για πολυ κοσμο. Αποτυγχανουν στις πανελληνιες, αποφασιζουν να πανε με το 10%, χωρις να σκεφτονται την αστυνομια, απλα την πετανε στο μηχανογραφικο κι αυτην και πανε και κανουν το φανταρικο τους να τελειωνουν.

Αλλα γενικα ειναι αλλη συζητηση αυτη.

ΥΓ. Αν εχεις παει στρατο θα ξερεις και πολλους ΕΠΟΠ που κανανε φανταροι πρωτα και μετα γινανε ΕΠΟΠ. Ιδια περιπτωση ακριβως, ιδιο fail ακριβως. Καλως η κακως ομως συμβαινει αρκετα συχνα.

Δημοσ.

Αν θες να γίνεις μπάτσος, ναι ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΡΑΤΟ για μάθεις τι θα πει πραγματικά "εκτελώ διαταγή".

Δημοσ.

Ι3 ενοπλο η αοπλο?

Υπάρχει άοπλο Ι3 ?

Νομίζω ότι αυτό ήταν για το Ι4 ... μπορεί να θυμάμαι λάθος.

Δημοσ.

δεν ρωτας σε κανα φορουμ που ασχολουνται με τον στρατο?

www.thiteia.org

www.omhroi.gr

www.ellinikos-stratos.com

το καλυτερο και πιο σιγουρο ειναι να παρεις ενα τηλ.στο γραφειο που ανηκει ο αδερφος σου

Δημοσ.

Επαναξεταση ικανοτητας μπορεις να ζητησεις οποτε θες...το θεμα ειναι οτι ο αδερφος σου μαλλον θα παχυνει κι αλλο στον στρατο αντι να χασει κιλα...οποτε πιο πιθανον ειναι να βγει Ι4...

Δημοσ.

Νομιζω ι4 ολοι αοπλοι και ι3 ειχε 2 κατηγοριες. Παιζει κι εγω να μη θυμαμαι καλα

Καλά θυμάσαι..έτσι ήταν και είναι ακόμα. Ι know first hand..Ι3 άοπλος ;)

android.png

Δημοσ.

Δυο κατηγοριες υπαρχουνε στην πραξη.

α) Ι1 ,Ι2 , Ι3ενοπλο

β) Ι3αοπλο , Ι4

Στην πρωτη ολοι κανουνε τα παντα με μικροδιαφορες (ας πουμε ι2 δεν οδηγαει λογω ορασης)

Στην δευτερη δεν κανουνε ασκησεις, δεν φερουνε οπλα, δεν κανουνε σκοπιες(!)

Οι λεπτομερειες δεν εχουνε τοσο σημασια

Οποιος θελει να επανεξεταση για αλλαγη Ι κατα την διαρκεια της θητειας.

Οταν τελειωσει ο στρατος ολα αυτα σου φαινονται ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΝΑ κι απορεις με τι καθοσουνα κι ασχολιοσουνα (οχι ασκησεις/αγγαριες, για την εννοια του πραγματος και την ψυχολογικη φθορα λεω)

Δημοσ.

Θα είναι λίγο πακέτο μετά την εκπαίδευση του στρατού να περάσεις και εκπαίδευση στη μπατσοσχολή..

Αλλά αν λόγο βάρους βγαίνεις Ι3 , πως θα μπορέσεις να περάσεις πχ εξετάσεις στη μπατσοσχολή, που έχει αθλήματα στίβου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...