Προς το περιεχόμενο

προταση για καρτα γραφικων

krss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα desktop pc το οποίο και έιτουργούσε κανονικά όπου ξαφνικά μια μέρα ενώ τα windows δείχνουν να φορτώνουν κανονικά μου έβγαζε τη γνωστή μαύρη οθόνη.μετά από ψάξιμο συμπέρανα πως λογικά είνια η κάρτα γραφικών.Επειδή δεν έχω απιατήσεις από τον υπολογιστή θέλω να αγοράσω μια φθηνή.θέλω κα΄ποιες προτάσεις γιατί δεν ξέρω πολλά από αυτά.Το pc μου τρέχει windows xp sp3 με 2 Gb μνήμη και το Motherboard που έχει ενσωματωμένο σύστημα γραφικών είναι το GA-M55plus-S3G/2.1

Δημοσ.

Πες μας ποια οθόνη έχεις και προσδιόρισε το φτηνή. Επίσης ποιο τροφοδοτικό έχεις.

Παιχνίδια παίζεις; Αν ναι ποια;

Δημοσ.

παιχνιδια δεν παιζω χρησιμοποιω το pc για δουλειες π.χ. internet και εφαρμογες οπως word,mathematica,matlab και βλεπω και καμια ταινια μεσω dvd η σκληρου δισκου.Εννοω φθηνη που να με καλυπτει γι αυτα τα δεδομενα.Οθονη εχω μια fujitsu-siemens σχετικα απλη τεχνολογιας llcd

Δημοσ.

παιχνιδια δεν παιζω χρησιμοποιω το pc για δουλειες π.χ. internet και εφαρμογες οπως word,mathematica,matlab και βλεπω και καμια ταινια μεσω dvd η σκληρου δισκου.Εννοω φθηνη που να με καλυπτει γι αυτα τα δεδομενα.Οθονη εχω μια fujitsu-siemens σχετικα απλη τεχνολογιας llcd

οταν λεμε τι οθονη εχεις εννουμε να μας πεις το μοντελο της ακριβως (λογικα απο πισω θα εχει ενα αυτοκολλητακι που θα λεει) ή να μας πεις την μεγιστη ανάλυσή της.

Δημοσ.

krss επειδή τελευταία κάνω και μία δημοσκόπηση, όπως λέει και ο φίλτατος benign, θα μου πεις και ποιο τροφοδοτικό έχεις;

edit: Και ναι εννοούσα ή το ακριβές μοντέλο της οθόνης ή την ανάλυση :)

Δημοσ.

krss επειδή τελευταία κάνω και μία δημοσκόπηση, όπως λέει και ο φίλτατος benign, θα μου πεις και ποιο τροφοδοτικό έχεις;

edit: Και ναι εννοούσα ή το ακριβές μοντέλο της οθόνης ή την ανάλυση :)

:confused: Λες να είναι το τιμημένο το τροφοδοτικό που κάνει τα προβλήματα? Noname μου μυρίζει εδω πέρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...