pbp Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γεια σας, Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι ο κώδικας σε html που πρέπει να γράψω για να μπορούν να βρίσκουν το site μου στο google με κάποιες λέξεις κλειδιά ? Ευχαριστώ.
NiKoS WSN Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γεια σας, Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι ο κώδικας σε html που πρέπει να γράψω για να μπορούν να βρίσκουν το site μου στο google με κάποιες λέξεις κλειδιά ? Ευχαριστώ. http://knol.google.com/k/google-webmaster-tools-verification#
_tasos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Οι οδηγίες του link δεν έχουν σχέση με το πως ένα site μπορεί να συσχετιστεί με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Απλά το πως θα σετάρεις το site με τα Google Webmaster tools. http://knol.google.c...s-verification# Πολύ γενικά, πρέπει να προσέξεις τα εξής: > <html> <head> <title>Window title here</title> <meta name="description" content="Short description for the page here" /> <meta name="keywords" content="Important keywords for the page here" /> </head> <body> <h1>Page title here</h1> </body> </html> Πολύ επιγραμματικά θα σου έλεγα τα εξής: Τα πιο σημαντικά είναι το <title> στο <head> και το <h1> στο <body>. Το <h1> καλό είναι να εμφανίζεται μόνο μία φορά στη σελίδα. Τα δύο meta tags (description, keyowrds) δεν τα χρησιμοποιεί η Google για να συσχετίσει λέξεις κ φράσεις με τη σελίδα, ο λόγος είναι ότι οι περισσότεροι έβαζαν είτε άσχετες λέξεις είτε πάρα πολλές. Το <meta name="description" /> μπορεί να το χρησιμοποιήσει η Google για να το βάλει σαν περιγραφή όταν εμφανίσει τη σελίδα σου στα αποτελέσματα της. Σε γενικές γραμμές όμως, το να πετύχεις καλή θέση σε αναζητήσεις με συγκεκριμένες λέξεις θέλει αρκετή δουλειά. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις καλό περιεχόμενο. Ψάξε για SEO στο forum υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Sotiris Kalathas Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Το meta keywords είναι απαρχαιωμένο! Μην το χρησιμοποιήσεις. Όσο για το meta description φυσικά και το χρησιμοποιεί το Google!
Themis-T Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εάν χρησιμοποιείς και κάποιο CMS είναι ακόμη πιο εύκολο αφού π.χ. το Joomla έχει πολλές ρυθμίσεις για Meta και SEO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.