Προς το περιεχόμενο

backtrack 4

vellamos_power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια. μολις εκανα εγκατασταση τα backtrack 4 r2 και ενω εγιναν ολα κανονικα στην εγκατασταση και μου ζητησε επανεκκινηση μετα μου λεει να βαλω ενα username και ενα κωδικο .σαν username βαζω root αλλα κωδικο δεν με αφηνει να γραψω και ετσι δεν μπορω να μπω. το εχω εγκαταστησει στο vmware αν αυτο παιζει καποιο ρολο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Μηπως μπορεις να γραψεις αλλα δεν βλεπεις αυτα που γραφεις?

Δοκιμασε να δωσεις τον κωδικο και να πατησεις enter., ασχετα με το αν βλεπεις κατι η οχι.

μολις το δοκιμασα και τιποτα. μου λεει: login incorrect

το ολο θεμα γραφει

backtrack 4 r2 Codename Nemesis bt tty1

bt login:

password:

ολα ενταξει .. απλα επρεπε να γραψω root και μετα toor και οντως δεν φαινονται τα γραμματα στο pass

• Moderators

Δωσε στο terminal: dhclient

Φιλικη συμβουλη: Απ οτι καταλαβαινω δεν εχεις εμπειρια σε linux. Γιατι δεν δοκιμαζεις καποια πιο out of the box διανομη οπως το ubuntu?Τι ακριβως θελεις να κανεις με το backtrack?

εχεις δικιο οτι δεν εχω εμπιρεια με linux γενικοτερα.αυτο το εξαμηνο αρχησα στην σχολη και μου αρεσαν. εψαξα λιγο και ειδα σε κατι βιντεο οτι μπορουν και σπανε τα wireless keys.ετσι θελω να δοκιμασω στο δικο μου δικτιο αν αυτο ειναι εφικτο και αν ναι ποσο ευκολο ειναι.παντως απο linux ξερω τα απολυτως βοσικα και απο αυτα τα απολυτως βασικα και παλι..

• Moderators

Για να σπασεις καποιο wireless δικτυο δεν ειναι απαραιτητη η χρηση του backtrack.Μπορεις να το κανεις με οποιαδηποτε διανομη linux και κανοντας χρηση του aircrack-ng suite ή και αλλων παρομοιων εργαλειων.

Για περισσοτερες πληροφοριες εχουμε ολοκληρο thread που θα σου φανει ιδιαιτερα ευχρηστο και κατατοπιστικοhappy.gif

http://www.insomnia....84%cf%85%ce%b1/

οποτε προτεινεις να βαλω μια απλη εκδοση ubuntu και να πειραματιστω εκει... παιζει καποιο ρολο το οτι θα κανω εγκατασταση σε virtual machine? σε ευχαριστω για το link

• Moderators

Απο τη στιγμη που δεν εχεις μεγαλη εμπειρια,θα ελεγα να συνεχισεις σε vmware και οταν δεις οτι εχεις αποκτησει ευχερια να προχωρησεις σε κανονικη εγκατασταση.

Συγκεκριμενα ομως για να "σπασεις" ασυρματα δικτυα, θα τα βρεις ελαφρως σκουρα απο τη στιγμη που εισαι μεσα σε virtual machine, καθως δεν θα μπορεις να αναγνωρισεις σωστα στην ασυρματη καρτα δικτυου σου (λογω vm).

Εαν εχεις καποιο usb wifi stick, θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα (παντα μιλαμε για την περιπτωση μιας virtual machine).

Κανε τον κοπο να διαβασεις προσεκτικα αρκετες σελιδες απο το thread που σου ειπα, εχουν αναφερθει πολλακις ολα αυτα. Καλη αρχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...