Sellers Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι το dock το κατάλαβα. Απλά δεν έδωσα βάση στο Ελπίζω να βγάλουν και dock.... και νόμιζα ότι ο συγκεκριμένςο lacie είναι για να βάλεις μέσα τους σκληρούς σου. Ευχαριστώ.
Heatspreader Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δω ποια προιόντα Apple που έχω τα έχω κάνει Register; Τον iMac πως τον κάνω; Το iPad το έκανα μέσω itunes με το που το σύνδεσα. Ευχαριστώ.
Palp Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Από το apple ID σου νομίζω (http://www.apple.com/support/appleid/) Όταν αγόρασα το MBP, στο πρώτο boot μου ζήτησε να κάνω ένα apple ID λογαριασμό και να προσθέσω το serial number του υπολογιστή.
Heatspreader Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν είδα κάτι εκεί... Edit: Κάπου έχει μία επιλογή Coverage. Χτυπάς τον σειριακό αριθμό της συσκευής που σε ενδιαφέρει και σου δίνει πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση, κλπ. Τόσο το iPad, όσο και το iPhone, ήταν Registered. Ο iMac δεν ήταν και τον έκανα. Όλα μία χαρά λοιπόν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως έβαλα ημερομηνία απόδειξη αγοράς στο registration. Αν έβαζα ότι το πήρα ένα μήνα αργότερα και φυσικά έκανα και το Registration ένα μήνα αργότερα, θα είχα παραπάνω εγγύηση έναν μήνα;
kebinB Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δεν είδα κάτι εκεί... Edit: Κάπου έχει μία επιλογή Coverage. Χτυπάς τον σειριακό αριθμό της συσκευής που σε ενδιαφέρει και σου δίνει πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση, κλπ. Τόσο το iPad, όσο και το iPhone, ήταν Registered. Ο iMac δεν ήταν και τον έκανα. Όλα μία χαρά λοιπόν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι πως έβαλα ημερομηνία απόδειξη αγοράς στο registration. Αν έβαζα ότι το πήρα ένα μήνα αργότερα και φυσικά έκανα και το Registration ένα μήνα αργότερα, θα είχα παραπάνω εγγύηση έναν μήνα; δεν νομιζω
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Έχει κανείς το παρακάτω "πρόβλημα"; Το παρατήρηση σήμερα και έκανα ένα γρήγορο Search στο Internet και βρήκα το παρακάτω: https://discussions.apple.com/thread/3040458?start=0&tstart=0 Επίσης κάτι που ίσως αρκετοί να μην γνωρίζετε: http://www.macuser.gr/imac-seagate-hard-drive-replacement-program-6034/ Δεν νομίζω ότι γίνεται αντικατάσταση. Οι δίσκοι αυτοί απ' ότι είδα, έχουν θέμα στο Firmware και η Seagate έχει ήδη βγάλει Firmware γι' αυτό. http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=213891 Μας έχει πεθάνει η Apple με τα προβλήματα της!
Pooky(1) Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Από ότι θυμάμαι το καλοκαίρι είχε εκδοθεί από την Apple αντίστοιχη ανακοίνωση για recall κάποιων imacs. Μάλιστα τότε είχα πρωτοπάρει τον 27άρη μου. Είχα βάλει το serial # σε ειδικό πεδίο και μου είχε βγάλει ότι είμαι ΟΚ. Όσο για τα "προβλήματα", προτιμώ να έχω μια εταιρεία που έχει muchos grande cohonas και ανακοινώνει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει και προβαίνει σε λύσεις - αλλαγές - αντικαταστάσεις, παρά άλλες που ενώ γνωρίζουν κάνουν τους κινέζους και όταν σκάσει το πρόβλημα είσαι εκτός εγγύησης και μένεις με τα απαυτά στα χέρια με μηχάνημα είτε ασύμφορο να φτιαχτεί, άρα σκουπίδια, είτε με κόστος αστρονομικό.
Heatspreader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Επειδη εφαγα σκαλωμα. Ποιον iMac εχω; Mid ή Late και πως το καταλαβαινουμε;
MostDef Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Επειδη εφαγα σκαλωμα. Ποιον iMac εχω; Mid ή Late και πως το καταλαβαινουμε; κατέβασε τον mactrackερ και δες. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από MostDef
darklordvader77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ή πιο απλά μηλαρακι ->σχετικα με αυτο το mac (αν είσαι σε lion κ πάνω) Sent from my iXperiA 8s using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ναι, ok. Απλα δεν ειμαι στον Mac τωρα. Θα το δω. Με λιγα λογια γραφει Mid, Late, στις πληροφοριες;
atheatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ναι' date=' ok. Απλα δεν ειμαι στον Mac τωρα. Θα το δω.Με λιγα λογια γραφει Mid, Late, στις πληροφοριες;[/quote'] Ναι. Sent from my iPad using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ok, ευχαριστω. Απλα φανταζομουν, οτι μπορει καποιος να το καταλαβει και απο τα Specs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα