jonhh Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Καλημέρα παιδιά! Γυρνάω από Αμερική και σκέφτομαι να πάρω έναν iMac Αυτό που θα κάνω είναι κυρίως, επεξεργασία ήχου (παλιά το έκανα με το wavelab σε XP), επεξεργασία εικόνων και το κυριότερο επεξεργασία βίντεο.. Είχα αγοράσει μια βιντεοκαμερα SONy HD Κτλ, αλλα στο pc που έχω τα βίντεο που έχω τραβήξει κυριολεκτικά σέρνονται..!! Έπρεπε μέσω προγράμματος να ρίχνω τη ποιότητα ώστε να μπορώ να τα δώ... Οπότε τί μου προτείνετε? 1.21.5-inch: 2.5GHz 2.5GHz Quad-Core Intel Core i5 1920 x 1080 resolution 4GB (two 2GB) memory 500GB hard drive1 AMD Radeon HD 6750M with 512MB και να του βάλω 8 GB ram 2.21.5-inch: 2.7GHz 2.7GHz Quad-Core Intel Core i5 1920 x 1080 resolution 4GB (two 2GB) memory 1TB hard drive1 AMD Radeon HD 6770M with 512MB Ποιό απο τα 2 προτείνετε? ευχαριστώ
Thresher Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Όποιο και να πάρεις δεν θα έχει πρόβλημα αλλά πάρε το δεύτερο γιατι αν πάρεις απο Ελλάδα με τα λεφτά που θα δώσεις δεν παίρνεις ούτε το πρώτο....
jonhh Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Όποιο και να πάρεις δεν θα έχει πρόβλημα αλλά πάρε το δεύτερο γιατι αν πάρεις απο Ελλάδα με τα λεφτά που θα δώσεις δεν παίρνεις ούτε το πρώτο.... Καλά απο αμερική θα το πάρω, δεν το συζητάω... αλλες γνώμες για ποιο να πάρω?
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 το 2ο θα επαιρνα μιας και υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης της μνημης αργοτερα...
leroy Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Σήμερα διαπίστωσα ότι απέσυραν το target display με απλό mini displayport cable από τα νέα imacs. Εν ολίγοις όσοι ενδιαφέρονται παράλληλα για σύνδεση κονσόλας (xbox360, ps3) στο imac, μάλλον πως το ξεχνάνε. http://support.apple.com/kb/TS3775 https://discussions.apple.com/thread/3047854?start=0&tstart=0
minaras_tio Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλημερα και απο μενα,θελω να αγορασω ενα imac αλλα δε γνωριζω μερικα πραγματα..Με απασχολει πολυ το θεμα τι προγραμματα συμβατα υπαρχουν για mac,π.χ. office υπαρχουν? matlab? Ρωταω για δυο προγραμματα που χρησιμοποιω αρκετα και τα χρειαζομαι..επισης αξιζει να δωσω 1200+ euro για mac ενω η κυρια χρηση του θα ειναι internet,itunes και διαφορα οχι εξεζητημενα πραγματα? Απλα γουσταρω πολυ τα apple προιοντα. Να πω εδω πως δεν αλλαζω υπολογιστες συχνα(7 χρονια εχω αυτον που εχω τωρα).Εχω διαβσει διαφορες αναφορες για προβληματα οθονης,τι ξερετε εσεις? Με απασχολει πολυ το θεμα γιατι δεν βρισκω ευκολα τοσα λεφτα γι αυτο θελω κατι αριστο...Εσεις τι λετε? Ευχαριστω πολυ
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Office υπαρχει κανονικα για το αλλο που λες δε ξερω Αν αξιζει.. Αυτα που λες μπορεις να τα κανεις και με windows αλλα το θεμα ειναι πως. Εγω απο τοτε που πηρα τη μακαρα μου εχω ξενιασει. Το λειτουργικο μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα παραθυρα και δε μου δημιουργει τα ιδια προβληματα. Ανοιγει κι ειναι ετοιμο για χρηση μεσα σε 1 λεπτο, εγκαθιστω προγραμματα μ ενα drag n drop, δε κολλαει... Ειναι αθορυβο και εχει φοβερο ντιζαιν και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Η οθονη του ειναι ολα τα λεφτα. Με λιγα λογια... Αμα σ αρεσει κ εχεις τα λεφτα, παρτο
minaras_tio Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Office υπαρχει κανονικα για το αλλο που λες δε ξερω Αν αξιζει.. Αυτα που λες μπορεις να τα κανεις και με windows αλλα το θεμα ειναι πως. Εγω απο τοτε που πηρα τη μακαρα μου εχω ξενιασει. Το λειτουργικο μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο τα παραθυρα και δε μου δημιουργει τα ιδια προβληματα. Ανοιγει κι ειναι ετοιμο για χρηση μεσα σε 1 λεπτο, εγκαθιστω προγραμματα μ ενα drag n drop, δε κολλαει... Ειναι αθορυβο και εχει φοβερο ντιζαιν και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Η οθονη του ειναι ολα τα λεφτα. Με λιγα λογια... Αμα σ αρεσει κ εχεις τα λεφτα, παρτο Margaritagr ευχαριστω για την απαντηση αλλα ξαναρωταω... Με το κραξιμο που διαβαζω για τις οθονες τι παιζει; Απλα γκαντεμηδες αυτοι που το αναφερουν;
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Margaritagr ευχαριστω για την απαντηση αλλα ξαναρωταω... Με το κραξιμο που διαβαζω για τις οθονες τι παιζει; Απλα γκαντεμηδες αυτοι που το αναφερουν; Να σου πω εγω δεν ειχα κανενα προβλημα Μαλλον ειναι τι θα σου τυχει
minaras_tio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δέν ξανά παίρνω iMac όσπου να φτιάξουνε το πρόβλημα με τις οθόνες τους. Παιδια αυτο το προβλημα που αναφερετε στις οθονες, εαν ειναι μεσα στην εγγυηση το imac ακομα,τι προβλεπεται; Αντικατασταση; Γιατι το imac τι να αντικαταστασεις αφου η οθονη ειναι ολος ο υπολογιστης... Επισης εχετε καμια photo να δω αυτες οι σκιες πως φαινονται; Ευχαριστω
toxotis70 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Eγω εχω imac 2009 μοντελο 27" και δεν εχει καποιο προβλημα οθονης.
minaras_tio Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Γυρνάω από Αμερική και σκέφτομαι να πάρω έναν iMac Αυτό που θα κάνω είναι κυρίως, επεξεργασία ήχου (παλιά το έκανα με το wavelab σε XP), επεξεργασία εικόνων και το κυριότερο επεξεργασία βίντεο.. Είχα αγοράσει μια βιντεοκαμερα SONy HD Κτλ, αλλα στο pc που έχω τα βίντεο που έχω τραβήξει κυριολεκτικά σέρνονται..!! Έπρεπε μέσω προγράμματος να ρίχνω τη ποιότητα ώστε να μπορώ να τα δώ... Οπότε τί μου προτείνετε? 1.21.5-inch: 2.5GHz 2.5GHz Quad-Core Intel Core i5 1920 x 1080 resolution 4GB (two 2GB) memory 500GB hard drive1 AMD Radeon HD 6750M with 512MB και να του βάλω 8 GB ram 2.21.5-inch: 2.7GHz 2.7GHz Quad-Core Intel Core i5 1920 x 1080 resolution 4GB (two 2GB) memory 1TB hard drive1 AMD Radeon HD 6770M with 512MB Ποιό απο τα 2 προτείνετε? ευχαριστώ Το πρωτο imac που δινει ο φιλος,εχει 4 gb μνημη,αλλα μεχρι ποσο μπορει να φτασει; Το δευτερο imac που δινει;
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το πρωτο imac που δινει ο φιλος,εχει 4 gb μνημη,αλλα μεχρι ποσο μπορει να φτασει; Το δευτερο imac που δινει; 16
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 16 και τα δυο φιλε; ολα τα iMac απο late 2009 και μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα