cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μια απορια. εφοσον δεν παιζεις παιχνιδια με τους MAC, ποιος ο λογος υπαρξης μιας 6970Μ? χρειαζεται πουθενα εναντι της 6750-6770? ρωταω, επειδη θελει ενας φιλος μου ιατρος στο επαγγελμα, να παρει εναν iMac 27" αλλα δεν εχει αποφασισει αν αξιζει τα παραπανω λεφτα (250€) ο μεγαλυτερος με quad i5 στα 3,1ghz+6970 VS quad i5 2,7ghz + 6770 ???
domal Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 δεν ειναι μονο τα παιχνιδια, αν θελει πχ να κανει επεξεργασια video , fotos klp ... αν και η πιο μικρη μια χαρα θα του κανει
cabdik Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 πιο συγκεκριμενα, μαγνητικες τομογραφιες επεξεργαζεται. εγω πιστευω οτι και η 6770 μια χαρα κανει. εγω του προτεινα να βαλει μονο παραπανω RAM (8GB), στο μικροτερο απο τα 2 (i5-2.7ghz + 6770).
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Για την δουλεια που το θελει, δεν εχει καμμια διαφορα(τουλαχιστον με τα τωρινα προγραμματα) τι καρτα γραφικων θα διαλεξει. Μονο ο επεξεργαστης παιζει ρολο, αλλα και εκει διαφορα δεν θα πολυδει μεταξυ 2.7 vs 3.1GHz. Χιλιες φορες να δωσει αυτα τα χρηματα για εναν ssd που θα δει τεραστια διαφορα .
SOKATSA Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καλησπερα. Εχω καποιες ερωτησεις. Η οθονη του imac των 27 ιντσων ειναι κουραστικη για τα ματια? Ειναι καλη συγκρινομενη με αλλες της αγορας? Ποσο εντονο ειναι το προβλημα με το θαμπωμα απο τον ηλιο? Αναβαθμισεις γινονται σε imac? Εαν βαλω πανω στο imac και windows χανονται τα πλεονεκτηματα του mac (προστασια απο ιους , δε χρειαζεται φορματ κτλπ)? Τελος καπου ειχα διαβασει στο φορουμ για καλα μαγαζια απο το εξωτερικο αλλα και για το ebay οπου εχουν καλες τιμες. Τι μειονεκτηματα εχει η αγορα ενος υπολογιστη απο εξω? Εγγυηση εχω για παραδειγμα? Ευχαριστω.
tr3quart1sta Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αναβαθμισεις γινονται σε imac? official μονο ram και ειναι ευκολο. απο κει και περα το πολυ πολυ να αλλαξεις τον σκληρο ή να βγαλεις το superdrive (dvd) και στη θεση του να βαλεις δευτερο σκληρο αλλα και τα δυο ειναι μεγαλη διαδικασια και μπορει να χασεις την εγγυηση... Εγγυηση εχω για παραδειγμα? ναι.
margaritagr Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Η 27" οχι μονο δεν ειναι κουραστικη αλλα ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ
kebinB Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 ανάλογα τη χρηση που τη θες. 27αρα για μένα μονο αν θες να εργαστείς σοβαρά αλλιώς χαμένα χρηματα για κάποιον που κανει τσατ και ανοιγει 10 σελίδες σαφάρι. εχω την 24αρα σινεμα και το μετανείνω λιγο για το μέγεθος, οταν εχω να ανοίξω αρκετά pages και λιγο στο photoshop. οσο αναφορά για gaming που παιζω στακραφτ σε ενα "Χ" επίπεδο πιστευω θα με δυσκολευε αρκετά.
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Apple Restricts Hard Drive Replacements on New iMacs
PaZaRiOTiS Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Άσχημα τα νέα.. Ειδικά αν του χρόνου αυτοί οι περιορισμοί μπουν κ στα macbook. Για πολλους θα ναι αποτρεπτικός παράγοντας. Ο ανταγωνισμός θα επιτρέπει vertex 3 κ λοιπα τερατα κ μεις θα μενουμε με τα χρέπια-ssd που πλασαρει η apple.. Ελπίζω τα αλάνια εκεί έξω να κάμψουν αυτούς τους hardware χιτλερισμούς...
kebinB Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 συγνώμη και ολας αλλα στη μαπα να τα φατε με την κωλοεταιρια. τι νομιζερις ρε παζαριοτη; εσενα σκευτεται που θες να του φροτώσεις βερτεξ 3 και δευτερο HDD? αυτοι ζητημα να ειναι το 5% του αγωραστικου κοινού. τον απλο κοσμακι σκευτεται και πως θα βγάλει περισσοτερα χρηματα. στο εξης μελλον θα σου λέει θες SSD; πληρώνεις και πολλά μαλιστα. όσο αναφορά το σημείο For the main 3.5" SATA hard drive bay in the new 2011 machines, Apple has altered the SATA power connector itself from a standard 4-pin power configuration to a 7-pin configuration. Hard drive temperature control is regulated by a combination of this cable and Apple proprietary firmware on the hard drive itself. From our testing, we've found that removing this drive from the system, or even from that bay itself, causes the machine's hard drive fans to spin at maximum speed and replacing the drive with any non-Apple original drive will result in the iMac failing the Apple Hardware Test (AHT). υπηρχε και στα παλια i7 μηχανηματα προβληματα με τους αισθητήρες και τα ανεμιστιρια δουλευανε σαν τρελά αλλά ειχε βρεθεί λύση
SOKATSA Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Τι ειναι το vertex 3 και τι το ssd. Aντιλαμβανομαι οτι ειναι νεας γενιας σκληροι δισκοι. Τι το ξεχωριστο εχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα