basilis222 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 New iMac's 3.1GHz Quad-Core Intel Core i5 & 3.4GHz Quad-Core Intel Core i7 AMD Radeon HD 6970M 1GB GDDR5 4GB memory 1TB (7200 rpm) hard drive 2560 x 1440 resolution
basilis222 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 To καλοκαιρι δεν υποτηθεται οτι θα εβγαιναν? οχι
wiimaniac Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 εντάξει λίγες διαφορές με αυτόν του 09 που έχω... αν δεν μου παρουσίαζε τις σκιές στην οθόνη θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος για τι τον είχα πάρει σε καλή τιμή.
Pooky(1) Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Οι σκιές στην οθόνη ήταν ο λόγος που "έστειλα" τον προηγούμενο και μου κακοφάνηκε όσο δεν παίρνει. Βέβαια ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη ο συνδυασμός Sandy Bridge και mobile GPUs μια και μέσα στο 27άρι σασί θα είναι εξαιρετικά χαμηλές οι θερμοκρασίες. Απλά κάνω παραγγελία με το που "πατάνε το πόδι τους" στην Ελλάδα. :wub:
soso75 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δέν ξανά παίρνω iMac όσπου να φτιάξουνε το πρόβλημα με τις οθόνες τους.
NiCk_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οκ παιδιά, βοηθήστε με !! Θέλω να αντικαταστήσω το 2.16 Core Duo Macbook Pro μου από το 2006 .. Τι θα διαλέγατε πιο κάτω ?? iMac 27'' 3.4 i7 Quad Core 4GB RAM 2TB + 256 SSD Radeon HD 6970M 2GB RAM Mac OS X 10.7 ( μόλις βγούν ) VS Πιθανότατα redesigned Macbook Pro 15'' με Ivy Bridge Processor το 2012 ----- Να πάω για το iMac το καλοκαίρι μόλις βγούν τα Lion ή αξίζει να περιμένω τους Ivy Bridge, το νέο design και πιθανότατα USB 3.0 στα νέα MBP ???
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Οκ παιδιά, βοηθήστε με !! Θέλω να αντικαταστήσω το 2.16 Core Duo Macbook Pro μου από το 2006 .. Τι θα διαλέγατε πιο κάτω ?? iMac 27'' 3.4 i7 Quad Core 4GB RAM 2TB + 256 SSD Radeon HD 6970M 2GB RAM Mac OS X 10.7 ( μόλις βγούν ) VS Πιθανότατα redesigned Macbook Pro 15'' με Ivy Bridge Processor το 2012 ----- Να πάω για το iMac το καλοκαίρι μόλις βγούν τα Lion ή αξίζει να περιμένω τους Ivy Bridge, το νέο design και πιθανότατα USB 3.0 στα νέα MBP ??? το iMac που δινεις κανει €3000! τι χρηση θες να του κανεις? η φορητοτητα ειναι αναγκαια? (δλδ το τωρινο σου mbp κατα ποσο βγαινει εκτος σπιτιου?) εκτος απο το mbp που δινεις τι αλλα pc/mac/tablet εχεις? USB 3.0 ξεχασε το
NiCk_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 το iMac που δινεις κανει €3000! τι χρηση θες να του κανεις? η φορητοτητα ειναι αναγκαια? (δλδ το τωρινο σου mbp κατα ποσο βγαινει εκτος σπιτιου?) εκτος απο το mbp που δινεις τι αλλα pc/mac/tablet εχεις? USB 3.0 ξεχασε το 2474 Ευρώ για να είμαστε ακριβείς ( είπα να βάλω και το remote και το charger για πλάκα ! ) Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι φοιτητής στην Αγγλία Η χρήση που θέλω να του κάνω δεν δικαιολογεί καθόλου τα specs του .. Internet, καμιά ταινειούλα μέσα-μέσα, casual gaming .. Ας πούμε ότι απλά θέλω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ Το MBP που είχα μέχρι τώρα το μετακινούσα αρκετά λόγω σπουδών και πήγαινε-έλα .. Από του χρόνου όμως θα είμαι μόνιμος κάτοικος και έτσι δεν πρόκειται να το μετακινώ αρκετά .. Το laptop το σκέφτομαι γιατί αν δώ λίγο μακροπρόθεσμα τότε ίσως να μου βγεί χρήσιμο για την δουλειά μου για κανένα presentation .. Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να το βγάζω εκτός σπιτιού για wi-fi internet κτλ. Έχω ένα iPhone 4 και με βολεύει για αυτούς τους σκοπούς .. Άλλα PC/Tablet δεν έχω .. Σκεφτόμουν το iPad αλλά δεν αγόρασα ένα .. Το USB 3.0 γιατί ?? Κάτι είχα διαβάσει ότι από του χρόνου που θα βγούν οι Ivy Bridge θα έχουν τα Usb 3.0 integrated μέσα στα chipset τους και αυτό ίσως να κάνει την Apple να τα βάλει στα μηχανήματα της ..
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Apple's 2011 iMac undergoes teardown, shows off fancy new upgrades
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 για οποιον θελει να βαλει μονος του SSD: "all you'll need are a SATA male-to-two-female splitter plus a left-angled SATA connector cable, and then a way to partially remove the logic board to access the free port" Link
poisom Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 θα ήθελα να βάλω ssd στο mac mini μου μαζί με 8gb ram :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα