Προς το περιεχόμενο

Ο πιο γρηγορος HDD για Laptop?

ektor7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος hdd για λαπτοπ που να ειναι πιο γρηγορος απο τον seagate momentus xt?

Οι ssd αποκλειονται,γιατι ψαχνω με χωρητικοτητα 500gb και ανω!

Δημοσ.

Yπαρχου 2 μοντελα momentus xt

Το ενα εχει κωδικο ST95005620AS στα $99 και το αλλο με κωδικο STAN500100 στα $125!

Αλλα δε καταλαβενω τη διαφορα που εχουν τα 2 μοντελλα και κυριος πιο ειναι πιο γρηγορο!

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στους δύο δίσκους. Γιατί θέλεις να αλλάξεις τον δίσκο σου? Και όχι δεν βρίσκεις κάτι ταχύτερο σε αυτά τα Gb.

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω τον 5400RPM του hp tx2,γιατι ειναι απελπηστικα αργος για μενα,αλλα μου χρειαζεται και αρκετος χωρος!

Απ'οτι καταλαβα ο STAN500100 ειναι το καινουριο μοντελο που βγηκε,αλλα κανεις δε λεει ξεκαθαρα ποιες ειναι οι διαφορες και κατα ποσο ειναι πιο γρηγορος απο το προϊγουμενο μοντελο!

Δημοσ.

τελικα παραγγειλα τον καινουριο(STAN500100),στα 125$,ελπιζω ν'αξιζει τα επιπλεων 25$,σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο!

Και ετσι κλεινει,ο σχεδων,μονολογος μου,για την επιλογη hdd! :devil:

Δημοσ.

αν είχα δει το thread νωρίτερα θα σου πρότεινα τον wd black scorpio 500gb που έχω εγώ.. βέβαια ακόμα τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό.. αλλά κάποια στιγμή θα μπει στο HDX 16 να δούμε τι ψάρια πιάνει..

πάντως έπρεπε να κοιτάξεις και τον wd scorpio black 750 gb

Δημοσ.

οταν μπει στο μηχανημα , να μας πεις την εμπειρια σου απο την αλλαγη .

Δημοσ.

οταν μπει στο μηχανημα , να μας πεις την εμπειρια σου απο την αλλαγη .

το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πότε θα βρω όρεξη να κάνω την αλλαγή..

διαφορά δεν περιμένω να δω ιδιαίτερα μεγάλη καθώς έχει ήδη 7.200 δίσκο πάνω..

πάντως σαν εξωτερικός με σύνδεση e-sata που τον χρησιμοποιώ δίνει την αίσθηση ότι είναι γρήγορος

Δημοσ.

αν είχα δει το thread νωρίτερα θα σου πρότεινα τον wd black scorpio 500gb που έχω εγώ.. βέβαια ακόμα τον χρησιμοποιώ ως εξωτερικό.. αλλά κάποια στιγμή θα μπει στο HDX 16 να δούμε τι ψάρια πιάνει..

πάντως έπρεπε να κοιτάξεις και τον wd scorpio black 750 gb

Eιναι πιο γρηγορος,απ'τον momentus xt?

Δημοσ.

Eιναι πιο γρηγορος,απ'τον momentus xt?

Διαφορες αναμεσα σε hdd μην περιμενεις να δεις σε πραγματικη λειτουργια.Τωρα βεβαια αυτος που διαλεξες ειναι και υβριδικος,οποτε ειναι πιο γρηγορος.Εγω παντως στην θεση σου θα τσιμπαγα εναν 60αρη ssd με κανα κατοσταρικο και εναν 500αρη+ θηκη και οι επιδοσεις θα ξεφευγαν πολυ χωρις να σου λειπει ο χωρος.Βεβαια ηθελες ενα 50αρικο ακομα αλλα για τις επιδοσεις του ssd πιστευω πως αξιζε.Τεσπα,αμα τον βαλεις πανω πες εντυπωσεις.

Δημοσ.

Διαφορες αναμεσα σε hdd μην περιμενεις να δεις σε πραγματικη λειτουργια.Τωρα βεβαια αυτος που διαλεξες ειναι και υβριδικος,οποτε ειναι πιο γρηγορος.Εγω παντως στην θεση σου θα τσιμπαγα εναν 60αρη ssd με κανα κατοσταρικο και εναν 500αρη+ θηκη και οι επιδοσεις θα ξεφευγαν πολυ χωρις να σου λειπει ο χωρος.Βεβαια ηθελες ενα 50αρικο ακομα αλλα για τις επιδοσεις του ssd πιστευω πως αξιζε.Τεσπα,αμα τον βαλεις πανω πες εντυπωσεις.

+1000!!!

Το προβλημα ειναι οτι προοριζεται για το 15αρι που θα παρει σε λιγο καιρο η κοπελας μου(που δε βολεβεται καθολου με τους εξ. δυσκους),που ως γνωστο δυσκολα μπορεις να βρεις με 2θεσεις σκληρου και αν βρεις ή θα ειναι πολυ ακριβο ή θα σε περιορισει πολυ στη μαρκα και στο μοντελο.Οποταν χρειαζεται κατι με μπολικος χωρος και δε λεει ο ssd απο πλευρας $!

Το θεμα ειναι,οτι εχουμε συνηθησει με τον ssd και ο απλος 7200hdd,ιδηκα σε μενα,μου φενεται οτι σερνεται!

Aλλα μεχρι να καταληξουμε για το καινουριο 15αρι,ο momentus tx θα μπει προσορινα στο hp tx2.

Σκεφτομαι,πιο μετα(σε κανενα χρονο ή και πιο νωρις),για το hp tx2,επιδει ειναι 12" και touch screen(και με τον 5400 εχει χαλια ανταποκρινση) να του βαλω τον 64αρι ssd,που εχω τωρα στο qosmio και να παρω ενα πιο γρηγορο ssd σε 120gb+ ,για μενα!

Αυτο ειναι το μικρο πλανο που εχω κανει,για τις αναβαθμησεις που θελω να κανω,στα λαπτοπ που εχουμε!

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βγάλεις το dvd-rw και να βάλεις εκεί θήκη για σκληρό. Έτσι έχεις δυο σκληρούς σε όποιο laptop θες αλλά δεν έχεις optical (παίρνεις μια usb θήκη και το κάνεις εξωτερικό αλλά πρέπει να το κουβαλάς).

Δημοσ.

Η ουσια ειναι να τα εχει ενσωματομενα,ολα και να μη κουβαλα τιποτα επιπροσθετο!

Αυτο με τη θηκη του dvd για hdd,το εχουμε σκεφτει,γιατι το hp tx2 ειναι σχεδιασμενο να βγενει με ενα κουμπι(χωρις ξεβιδομα) και να μπενει αυτο

post-192952-0-98287000-1304631724_thumb.jpg

,αλλα προτιμα να εχει πιο χαμηλες ταχητητες παρα να βγαζει και να βαζει!Γι'αυτο θεωρω οτι ο υβριδικος ηταν η ιδανικη λυση!

Ελπιζω να αξιζει τα λεφτα του και να μη μας βγει καμια πατατα! :-(

Δημοσ.

τετοια θηκη ψαχνω κ εγω για το λαπτοπ μου ωστε να βγαλω το αχρηστο dvd-r κ να βαλω ssd αλλα πουθενα . οποιος ξερει ας ποσταρει info .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...