Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία πρόσβασης στους άλλους υπολογιστές δικτύου

xamaiLeaina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίκτυο 10 υπολογιστών με DHCP, οι υπολογιστές τρέχουν win xp pro sp3, ο server win server 2003, το firewall των windows στο pc είναι απενεργοποιημένο, πρωτόκολο TCP/IP ενεργοποιημένο κανονικά, κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών ενεργοποιημένη, ονομα υπολογιστή, όνομα domain κτλ σωστά περασμένα, αναζήτηση υπολογιστή ενεργοποιημένη, μπορώ να κάνω ping από το pc στους άλλους υπολογιστές, αλλά δεν μου επιτρέπει τη πρόσβαση σε αυτούς, στο active directory στον server όλα καλά μοιάζουν.

Κάποιες μέρες μπορώ να συνδεθώ στα άλλα pc, αλλες μέρες όχι (σκέφτηκα μήπως φταίει ο καιρός, γτ τόσο συννεφιά μάι μήνα είναι παράλογο :Ρ ).Οι άλλοι υπολογιστές μπορούν να συνδεθούν στον προβληματικό υπολογιστή κανονικά.

Τα φώτα σας παρακαλώ, τι φταίει και τι λύση υπάρχει.Βασικά με απασχολεί περισσότερο το γιατί έγινε αυτό παρά πχ να μου πει κάποιος unjoin/join domain και όλα θα φτιάξουν.

Εύχαριστώ

Δημοσ.

Μήπως κάποιος έχει ορίσει στα policies συγκεκριμένες μέρες και ώρες που δίνει πρόσβαση στο δίκτυο σε κάθε υπολογιστή;

Δημοσ.

Δεξι κλικ στον user account, log in hours, δες εκει μηπως εχεις επιλεγμενες ωρες.

Επισης με το ιδιο accnt ια σε αφηνει και μια οχι?

Οταν δεν σε αφηνει τι μνμ βγαζει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ, τελικά έκανα την παλιά κλασσική συνταγή...unjoin-join στο domain, σε όσους υπολογιστές είχα το πρόβλημα και τώρα είναι όλα οκ, βέβαια ακόμα δεν έχω κτλβει γιατί έγινε...δεν ήταν γραφτό :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...