Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση κινητού(Μέχρι 200euros, με wifi και ΟΧΙ αφής )

Barbara1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα τις προσεχείς ημέρες να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου.

Τα χρήματα που διαθέτω είναι μέχρι 200ε.

Θέλω να έχει wifi και να μην είναι αφής.

Δημοσ.

φιλε μου με 150€ παιρνεις ενα παρα πολυ καλο κινητο (zte blade) αλλα ειναι αφης με 3,5'' αλλα για πες μας, γιατι δεν θες αφης; σκεψου το... θα εχεις και android κτλ κτλ κτλ

Δημοσ.

Φίλη είμαι. :-)

Είμαι κάτοχος ένος iphone 3g και για τον λόγο ότι στέλνω συχνά/πυκνά sms δεν με βολέυει.

Έψαξα λίγο σε κάποια καταστήματα και δεν βρήκα κάτι που να με εξυπηρετεί ή να μου αρέζει.

Δημοσ.

Εφόσον στέλνεις πολλά sms σου προτείνω αυτό που έχω και εγώ για αυτή τη δουλειά.

NOKIA E5

Πολύ καλή κατασκευή, αθόρυβο πληκτρολόγιο, wifi, και μπαταρία τέρας

Δημοσ.

Φίλη είμαι. :-)

Είμαι κάτοχος ένος iphone 3g και για τον λόγο ότι στέλνω συχνά/πυκνά sms δεν με βολέυει.

Έψαξα λίγο σε κάποια καταστήματα και δεν βρήκα κάτι που να με εξυπηρετεί ή να μου αρέζει.

ΦΙΛΗ μου βαρβαρα αν θες να στελνεις sms τοτε θα σε βολεψει αυτο με εξτρα συρομενο πληκτρολογιο http://www.skroutz.gr/s/274128/Sony-Ericsson-Xperia-X10-Mini-Pro.html

Δημοσ.

+1 για το e5

για την κατηγορια του ειναι πολυ καλο και ειναι και αρκετα ομορφο κατα την γνωμη μου

υπαρχει και το e71 το οποιο αν και παλιοτερο ειναι εξαιρετικο και εχει καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης :-)

Δημοσ.

επειδή είχα και εγώ το 3g και ΔΕΝ μπορούσα να στείλω μηνύματα... έψαχνα ΟΧΙ αφής... τελικά όμως υπέκυψα στο android για άλλους λόγους... απλά να σε ενημερώσω οτι στο android είναι πολύ καλύτερο το πληκτρολόγιο και θα γράφεις πολύ πιο άνετα μηνύματα.. !

Δημοσ.

καλυτερο πληκτρολογιο απο του iphone;

δεν ξέρω γιατι αλλα στο iphone δεν έγραφα με τίποτα μήνυμα ... όλο λάθος γράμματα πατούσα.. στο android που έχω τώρα γράφω πιο άνετα.. ίσως φταίει οτι έχει και μεγαλύτερη οθόνη ίσως απλά είναι μεγαλύτερα τα κουμπιά... δν ξέρω.. ! πάντως για τον ίδιο λόγο έψαχνα και εγώ κινητό "όχι αφής" αλλα τελικά έμεινα ικανοποιημένος απο το καινούριο και ας το φοβόμουν...

Δημοσ.

Επειδη ψαχνομαι και γω αυτον τον καιρο (ηδη το εχω κουρασει) νομιζω η αγορα του E5 ειναι ασκοπη απο τη στιγμη που υπαρχει το C3.

Εχουν ιδιες διαστασεις με το C3 να ιδιο σε απλη χρηση και στη μιση τιμη.

Τωρα αν ψαχνεις κατι πιο επαγγελματικο χθες εβγαλες το You.gr το Ε72 στα 250 ευρω και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξαναβγαλει συντομα μιας και δε τα πουλησε.

Εχε το νου σου και στο Ε52, τερας αντοχης στη μπαταρια

Δημοσ.

Επειδη ψαχνομαι και γω αυτον τον καιρο (ηδη το εχω κουρασει) νομιζω η αγορα του E5 ειναι ασκοπη απο τη στιγμη που υπαρχει το C3.

Εχουν ιδιες διαστασεις με το C3 να ιδιο σε απλη χρηση και στη μιση τιμη.

Τωρα αν ψαχνεις κατι πιο επαγγελματικο χθες εβγαλες το You.gr το Ε72 στα 250 ευρω και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξαναβγαλει συντομα μιας και δε τα πουλησε.

Εχε το νου σου και στο Ε52, τερας αντοχης στη μπαταρια

ενταξει το e5 εχει αρκετα προτερηματα εναντι του c3

καταρχας το e5 ειναι smartphone με οτι αυτο συνεπαγεται, εχει καλυτερη καμερα για οποιον τη χρειαζεται, και εχει καποια καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα

εγω προσωπικα θα προτιμουσα το e5 εναντι του c3, αλλα οταν μπαινει και το e72 στο παιχνιδι ειναι πιο δυσκολη η επιλογη

για τους λατρεις παντως των qwerty ερχεται σε λιγο καιρο και το e6 με s^3 και οθονη αφης με περισσοτερα απο 300 dpi, περισσοτερα δηλαδη απο του iphone 4 :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...