kickeras Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Χαιρετώ το forum (μιας και δε γράφω συχνά πια) είμαι κάτοχος του εξής συστήματος: - Q9550 - Asus P5E - Corsair Ram 2x2 4GB DDR2 6400C4DHXG - CoolerMaster Cpu Cooler Hyper 212 - Seagate 750GB HDD x2 - ASUS EVGA GTX260 - OCZ 550W - Thermaltake Armor - ΕΙΖΟ S2110W - DELL U2711 Είμαι προγραμματιστής με κύρια ασχολία τα 3D graphics. Προφανώς λοιπόν, δεν είναι ότι κάνω επεξεργασία video, αλλά γενικά ασχολούμαι με τα 3D προγράμματα του είδους, και προφανώς όσο καλύτερο το σύστημα που δουλεύω, τόσο πιο ευχάριστο για μένα. Επειδή θα πέσει και η ερώτηση, ναι games παίζω, αλλά δεν είμαι κανένας καμμένος πια - έχω και το ps3 μου . Αξίζει να περιμένω για τους νέους Intel και το νέο chipset? Αξίζει πιστέυετε να κάνω αναβάθμιση - kάτι σε στυλ - i7 2600k - SSD Vertex 3 120GB - 2TB HDD - πάνω από 8gb ram - gtx 570 (nvidia προτίμηση λόγω gpu programming) - νέο κουτί (το παλιό το βαρέθηκα - το έχω από όταν βγήκε). Ή η διαφορά δεν θα είναι τόσο μεγάλη - τζάμπα τα λεφτά που θα φύγουν - να βολευτώ για τώρα με κανένα ssd και να το ξανακοιτάξω από του χρόνου? Ακούω γνώμες Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 πες μας ποιο ειναι το budget σου να σου πουμε αν συμφερει, ποια οθονη εχεις; +1 για Nvidia
duffyduck Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Γιατι να αλλαξεις επεξεργαστη? Κρατιεται μια χαρα ακομα ο δικος σου. Μνημη και αλλαγη καρτας γραφικων μαλλον χρειαζεσαι.
rafail1994 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Για μένα περίμενε τους καινούριους amd . Άλλαξε τώρα κουτί αφού θέλεις και κάρτα γραφικών και πάρε και έναν ssd την πλατφόρμα σε κάνα 2 μηνο και βαλε
kickeras Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Οθόνες έχω γράψει ήδη ποιές έχω. - ΕΙΖΟ S2110W - DELL U2711 To budget αν έπαιρνα τώρα pc θα πήγαινε στα 1500 max (χωρίς οθόνες, φπα παίρνω πίσω ) Αν είναι να πάρω κάτι τώρα, εξαρτάται πόσο να περιμένω για να πάρω το καινούργιο. Δεν έχει νόημα δλδ να πάρω gpu, κουτί, ram και ssd (άρα κανα 500+) και σε <1 χρόνο να πάρω καινούργια πράγματα. Εσείς τι πιστεύετε ότι συμφέρει? ΥΓ. Δεν με νοιάζει να παίρνω ότι καινούργιο κυκλοφορεί, είναι τζάμπα λεφτά και είμαι κατα γενικώς. Αν αυτό που είναι να πάρω όντως μου προσφέρει αλλαγή σημαντική τότε ναι οκ.
FaRMaKhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Μιας και ειναι επαγγελματικο καλυτερα να περιμενεις τις καινουργιες αφιξεις οχι για τπτ αλλο απλα να πιασουν και τοπο τα χρηματα
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Αλλαγες θα δεις αλλα οχι τοσες ωστε να δικαιολογησουν το κοστος των 1500 euros......
kickeras Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Αυτής της άποψης είμαι και εγώ από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Μέχρι τότε αξίζει να κάνω κάτι? Κανα ssd ας πούμε?
Thanos1972 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Σε επιασε να κανεις αναβαθμιση ε? Ο ssd ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις για να δεις διαφορες στο συστημα σου οπως λες.Ασε που ειναι κατι το οποιο θα σου μεινει.
kickeras Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ναι μ'έχει πιάσει ρε γμτ αλλά δεν αξίζει όπως φαίνεται. Τη σύνθεση που βλέπεις την έχω κοντά 3 χρόνια και είχα δώσει και σχετικά λίγα λεφτά (1000 ευρώ) και έχω εκπλαγεί ευχάριστα με τη διάρκεια του μηχανήματος, αλλά ξέρεις πως είναι....βαρέθηκα λίγο .
rafail1994 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Όπως είπα αφού θέλεις να πάρεις και κουτί άλλαξε το και πάρε και έναν ssd .Θα τα κρατήσεις και για το άλλο σύστημα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.