Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Εχω το εξής πρόβλημα.Εγώ ασχολούμαι με online games και κυρίως με το counter strike source.Αυτή τη στιγμή έχω σύδεση με τη HOL και έχω πρόβλημα με το ping σε servers του εξωτερικού.Κυρίως παίζω σε Αγγλικούς και Γερμανικούς servers και το ping μου σχεδόν πάντα κυμένενται απο 110-150 ms και όπως καταλαβαίνεται είναι δύσκολο να παίξω καλά.Έχω επανελημένα τηλεφωνήσει στους τεχνικούς της ΗΟL και συνέχεια βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες (πχ δεν έχεις σταθερή γραμμή, έχει πρόβλημα το δύκτιο και άλλα).Οι άλλοι συμπαίκτες μου έχουν κυρίως ΟΤΕ και δεν έχουν τέτοια προβλήματα.Ερώτηση:Να αλλάξω αμέσως σε ΟΤΕ ή υπάρχει αλλός τρόπος για να μειωθεί το ping μου?To ping μου θέλω να είναι περίπου 60-85ms.

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν είχες άλλη εταιρία θα σου έλεγα να πας σε fastpath αλλά η HOL δεν έχει επομένως αν είσαι gamer μαλλον είναι μονόδρομος να φύγεις.

Δημοσ.

Κι εγώ μόνο forthnet και OTE ξέρω να δίνουν fastpath. Δεν ξέρω αν δίνει η CYTA. το πιο καλό ping meter πάντως είναι ο thresh οπότε ας μας πει κι αυτός τι λέει. :)

Οικονομικά από τους 2 πάντως, αυτή τη στιγμή σε full 2play πακέτα συμφέρει η forthnet και περισσότερο συμφέρει αν τη συνδυάσεις με start pack. Σου βγαίνει το ίδιο ποσό για ένα χρόνο και τα έχεις όλα.

Δημοσ.

αυτή τη προσφορά την είχα δει κι εγώ. δε ξέρω όμως πόσο καλό πρόγραμμα έχει το start pack για να το πάρει κανείς. Θα μου πεις η μία η άλλη είναι αλλά είναι μανούρα να συνδέεις πιάτα και τηλεοράσεις

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά για να δω αν τρέχει ακόμα και τρέχει κανονικά. Μια χαρά πρόγραμμα έχει. Σίγουρα είναι καλύτερο από όλες τις βλακείες που δείχνει η κανονική τηλεόραση. Μάλλον έχουμε φύγει off topic όμως...andrew σε ποιά περιοχή είσαι; η γραμμή σου είναι καλή και μόνο τα Pings σε χαλάνε;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ μόνο forthnet και OTE ξέρω να δίνουν fastpath. Δεν ξέρω αν δίνει η CYTA. το πιο καλό ping meter πάντως είναι ο thresh οπότε ας μας πει κι αυτός τι λέει. :)

funτάρος οπότε μην με πολύ υπολογίζεις αυτό τον καιρό :P

γενικότερα η HOL είναι μπουκωμένη και ακόμα και αν είχε fastpath η διαφορά δεν θα ήταν σημαντική

fastpath έχουν Forthnet, On Telecoms, Wind, Cyta (όχι 100% σίγουρος) και ο ΟΤΕ...

Δημοσ.

funτάρος οπότε μην με πολύ υπολογίζεις αυτό τον καιρό

Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ για την τύχη σου

Θέλω φωτό με κούρεμα και ξύρισμα naoooo

Sorry για το offtopic but, but its thresh :P

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...